Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 637
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Попи, аз бульон правя с фенери и става мазен, за това ти казах.
Аз в кучешката писах, че и при деца и животни прилагам 24 часа поне без твърда храна. Чай, вода, кола или сода.

# 2 206
Прекрасна е Звери! Heart
Болничките да се оправят бързо!
На моите чудеса при такива ситуации давам препечена филийка със сирене, солети, банан и задължително хидратин алфа за да не се обезводнят. Може и гол сварен ориз с  много малко сол или сварени картофи. Аааа и да не забравя задължително давам и пробиотик независимо дали е драйф, дриск или и двете едновремено.

# 2 207
О, още болнички дечица Sad Да оздравяват всички!
Мисте, дано и майка ти се оправи по-бързо.
Сиросче, радвай се за китките. МУ само мрънка - саксиите по терасите му пречат, защо съм наредила тия бодили (разбирай кактуси) по первазите на прозорците, мрън, мрън, мрън. Кога ще започвате ремонта?

Ходих на бърз пазар, оправих кухнята, проснах няколко перални. Вчера се снабдих с пликове и ще вакуумирам останалите завивки и дрехи. Трябва да изпера и няколко чифта обувки. Но преди това - кафе.

# 2 208
Пуснах хляб да се става и сега и аз сядам да пия кафе. Малката ме ядоса в спортния магазин, където отидохме да избираме клинове. Тръгнахме си без нищо, а на мен ми се дигна адреналина. От ОИ ми остава само баня да изтъркам, но събирам сили все още.

Мисте, ако има проблем с мама, насреща съм, дано докторът да помогне и да облекчи състоянието ѝ. Heart

# 2 209
  • София
На 4 4 8 е Grinning 4 години, 4 месеца и 8 дена. Днес е ял две хапки хляб с развалено масло (ММ не видял годността) и две хапки с филделфия… и едно линдт шоколадче от тия като правоъгълни бонбони… Нищо не иска Sad Не спа следобеда, а е заспал в рейса на връщане… ама после явно се разсъни…

# 2 210
Препечени филии със сирене яде моя три дни и солети.Банан и ябълки знам че може така че позволи и десерт щом се закрепя коремчето.

# 2 211
Но изпечи ябълката, недей дава сурова.
Бързо оздравяване на всички болни дечица!

# 2 212
Не ще печена ябълка, не ще банан, иска шоколадоваааа бисквита. Laughing  Придружено с големи крокодилски сълзи.

# 2 213
  • София
Като са с висока температура 38.5+ будите ли ги за температуро понижаващо? Сега се отразя и взе да вдига рязко… преди да заспи беше 37

# 2 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не ще печена ябълка, не ще банан, иска шоколадоваааа бисквита. Laughing  Придружено с големи крокодилски сълзи.

на обикновена няма ли да се навие?
или шоколадова, но не с ковертюр шоколад, а с какао в тестото?

# 2 215
Ерин, зависи. Следи го честичко. Ако задържи и е около 38.5 по-скоро няма да дам, но ако тръгне да се катери нагоре, би го събудила.

Dobri, не ще и обикновена бисквита. За какаови не ми се ходи. А и подозирам, че всичко що не е шоколад, няма да го иска.

# 2 216
Ерин, ако продължава да вдига Т, будя. Но това за моето дете, което ако е стигнало 38, то 39.9 не е далеч.

# 2 217
Честит рожден ден на малката кукличка Звери!(Ех,как не и отива да я наричаме така Heart )  Blush

Дано оздравяват бързо болните!Стискам силно палци!

Как сте живи още не знам..Честно,само като чета за боледуване и то на деца,ми иде да се метна от някъде. Cry

# 2 218
Аз будя след 39.2. и с двете ми се е случвало по веднъж. Но зависи от детето. Ето, Сирос си познава нейния син и действа по друг начин.

# 2 219
  • София
Аз следях и не будя. Отивах ако обаче до чс не се намали, събуди го детето и му дай нещо.

Общи условия

Активация на акаунт