Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 016
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Пловдив
Аз и мъжът ми, с по 21лв, и дъщеря с 5 лв /Sweet plus/ ни няма никакви Simple Smile

# 1 111
  • Велико Търново
А мен току що ме уведомиха, че печеля от Инстаграм. Това ми е първа награда. Малка е, но се радвам. С едно участие бях от 3000 коментара. Simple Smile
А машината на Тефал от София мел се оказа цял робот. Чак днес го отворих и се изумих. Нямам място. 😁

# 1 112
  • София
E, не тази година никакъв късмет, половин година вече нищо, то ми намаля и желанието, чакам само Милкис, този месец друго вече не ми се купуваше специално за игра. Може би малко почивка, ако не изскочи нещо интересно. То на мен ми писна да мрънкам в темата, пък представям си на вас. Grinning

# 1 113
на хел кафе каво означава това телефонен номер ли,******6375 или номера на касовия бон,

# 1 114
  • София, Дружба 2
Честито на всички спечелили от Суит+! Аз там не участвах. Продължавам да се боря с бирите и не иска да ми даде нищо от никоя! Най-много се надявах, че от шуменско ще пусне нещо от хилядите награди, но не ще вече с 4 или 5 бележки за по над 5 лева, пък и от различни магазини. Май съм на косъм да се откажа. Кой знае може пък голямата награда да ме очаква. Simple Smile

# 1 115
има ли списък на печелившите от играта на sweet plus ?

# 1 116
Здравейте. Свързаха ли се с печелившите от второто теглене на Granini, и ако да как. И гледам, че са пратили часовниците от киндер, а аз още нямам код за сторител. И при останалите ли е така?

# 1 117
На мен като ми се пада нещо, обикновено има още някоя награда след това, та след ваучера купих бургаско, за да се пробвам за хавлии. Три участия направих, но хавлия няма.

# 1 118
Явно не на всички,моя приятелка още не е получила часовника от Киндер, а пред мен върна мейл с данните. Иначе и мен ме няма в Сюит + , но бях с 2 бележки за по 3 и малко всяка, обикновенно много се хапват техни продукти вкъщи. Но сега като имаше игра зорлем два пъти купих да се включа.

# 1 119
Сега се замислих,че много хора не си гледат имейлите.Аз съм един от тях и ако не видях тук,че има имейли нямаше да погледна.И си викам ако има резерви в слуйт + може да ни се усмихне късмета.Но в правилата си пише:
Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.
Оставам си без ваучер Sad и сметка от 21 лв за бисквити

# 1 120
Мен сигурно ще ме изберат за телефона😁😂😄,защото се зарекох ,че ако спечеля iPhone ще направя нещо което е немислимо дори и в най-смелите ми мечти😜

# 1 121
Честито и от мен на всички! Много се радвам като има толкова много спечелили от групичката. Аз засега съм само с ваучера от Рафаело и си чакам поръчката. Колкото до Инстаграм от там играя ама нищо

# 1 122
Честито на всички с ваучери от Суит +. Много се радвам за всички ви, проверих си и аз имейла, но няма нищо. Участвам само с една бележка за над 20 лв., тъй като се включих заради айфона. Много искам да спечеля отнякъде, понеже моя се счупи и участвам активно във всички игри, където го има като награда, но все ме пропуска. Иначе спечелих от Крадецът на ябълки раница, от Чио преди няколко дни ваучер за Спорт Депо и от Шуменско чаши и купа. Регистрирах бележките една след друга, около 11 сутринта.

# 1 123
И аз съм със барбекю сет от КК и 50лв.от Sweet plus.

# 1 124
Най накрая и аз да успея да се похваля в темата...с ваучер от суит +. Дано се обърне късмета и да се включвам по-често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт