Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 002
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 140
След ножовете от Старопрамен, спечелих и инструментите за барбекю. А тази сутрин, най-сетне кърпа от Бургаско. Heart Eyes
От бирите съм доволна, сега само Шуменско ще пробвам за някоя от другите награди освен чашите.

# 1 141
  • София
И аз спечелих кърпа тази сутрин. 😃 Развалиха ми бройката, ще трябва да купувам още бира за участие за каяка. 😂

# 1 142
  • софия
След ножовете от Старопрамен, спечелих и инструментите за барбекю. А тази сутрин, най-сетне кърпа от Бургаско. Heart Eyes
От бирите съм доволна, сега само Шуменско ще пробвам за някоя от другите награди освен чашите.

Леко завид 🙂 Искам ножове, но не спечелих. Ще продължа де. Много рядко играя някъде за нещо. Хубав нож винаги влиза в употреба. Ако извадя късмет, може и за инструментите за барбекю да се пробвам. Има къде да ги ползвам.

# 1 143
Здравейте и Честит празник на всички!

Нямам никакво време да качвам Активните игри, но тези дни ако ми остане такова време ще се постарая да ги кача.

Купих 2бр. Hell Energy Coffee  , но на бележката пише Hell Energy , ще ги снимам с кенчетата , дано няма проблем.

И имам въпрос , ако не спечелиш тази седмица участията прехвърлят ли се за другите седмици или си остават само за тази и трябва отново да купиш?

# 1 144
  • София, Дружба 2
Станимир, като им чета правилата на хелл, мисля, че всяка бележка е само за период от седмицата, в която е регистрирана. Дано не съм права, но така разбирам правилата. Теглене на печеливши на дата..... за период от..... до...

# 1 145
На Hell участията са за седмица. Следващата пак. Браво за наградите ви от бирите. На мен само Шуменско ми даде чаши, другите са опитай пак.

# 1 146
Някой има ли ваучер за емаг, който няма да използва? Благодаря!

# 1 147
  • София
Игра на Хайнц:

www.heinz-promo.bg

# 1 148
Честит празник на всички!
Влизам да попитам, дали още е активна играта на MONSTER?

# 1 149
Тази вечер получих известие във фейсбук ,че печеля от играта на млечни продукти My day бяха показали дори коментара ми,но при опит да се регистрирам ,за да си получа наградата ме кара да тегля някаква програма,което ме усъмни и спрях и реших да пиша на страницата им. И те ми отговориха дори часът да е след 22 ч.,че това наистина е измама и че играта не е приключила ,че е до 27.05. Така че ,ако някой получи такива известие да не се връзва .

# 1 150
Скрит текст:
Тази вечер получих известие във фейсбук ,че печеля от играта на млечни продукти My day бяха показали дори коментара ми,но при опит да се регистрирам ,за да си получа наградата ме кара да тегля някаква програма,което ме усъмни и спрях и реших да пиша на страницата им. И те ми отговориха дори часът да е след 22 ч.,че това наистина е измама и че играта не е приключила ,че е до 27.05. Така че ,ако някой получи такива известие да не се връзва .
Доста често се случва,аз където отскоро пак играя и вече 2-3 пъти така ми пишат..направо ги блокирам.Сравнявайте страницата [от която ви пишат] с оригиналната [където е играта] преди да давате данни.Плъзнали са по всички страници..явно това е новата мода за измами Grinning По-тъпото е,че ми дават фалшива надежда,че печеля Grinning

# 1 151
Активните игри са качени тук:
На страница 80 ще ги кача отново ( подробно) 🙂

# 1 152
  • Сливен
Добро утро... Гледам,че вчера малко сте писали-явно има доста празнуващи. Grinning Някой няма ли да се похвали с каяк,от Бургаско....

П.С-В момента ДСК имат ли пак подобна кампания,където трябва да направиш няколко плащания с картата и участваш за 100,200 или 300 лв превод по карта?

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 08:55 от сикрет

# 1 153
  • Димитровград
Добро утро!
Получихте ли награди от ДЗП?
Аз още чакам, казаха 10 работни дни.

# 1 154
Добро утро!
Получихте ли награди от ДЗП?
Аз още чакам, казаха 10 работни дни.
Аз от първата седмица още не съм я получила.

Общи условия

Активация на акаунт