Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 949
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 245
А защо не снимате касовите бележки на момента?Аз винаги ги снимам преди да ги прибера в кутията,чакайки ги да станат печеливши и така винаги имам под ръка снимка дори и след месеци,трия папката няколко пъти в годината и така.Не че ми се е налагало,но в игрите които не искат уж първоначално почти винаги искат верификация после.Което е редно и правилно разбира се.

# 1 246
  • София
За спечелилите в Hell кафе - изпращат съобщения във вайбър, но не веднага, с искане за адрес. Цифрите след името са част от телефонния номер, а не от касовата бележка.
...
Е хубава работа, в хелл участвах от името на баща ми и естествено той няма вайбър. Дано в такъв случай си спазят правилата и се обадят по телефона.

# 1 247
Е хубава работа, в хелл участвах от името на баща ми и естествено той няма вайбър. Дано в такъв случай си спазят правилата и се обадят по телефона.
Предполагам, че ще звъннат, ако не намерят вайбър на съответния номер. Все пак в правилата си пише, че се обаждат.

# 1 248
Някой друг да има ваучер за детски стоки в Емаг, дали би ми го пратил на лични, че ми предстои ново закупуване на козметика, която хич не е евтина.

# 1 249
Много харесвах играта на Морени миналата година - с гифт картите и тротинетките. Иска ми се иска да играя за електрическа тротинетка, в колата много капачки регвах като имаше, но нямах късмет. Дано да пуснат сега предвид лятото, че има сигурно  2-3, но често са за покупка на строителни материали с минимална сума 30 лв.

# 1 250
При толкова много къпри в Бургаско, не ще и не ще да се падне. По-лесно ми се падна чадъра, а са доста по-малко на брой. Да не би да има някакъв чалъм при тях?

# 1 251
  • Стара Загора
Ако някой иска ваучер (5лв) за детски артикули от Емаг, да ми драсне.

# 1 252
  • Сф
Имам известие на Спиди за утре? Дали не са чашите на Шуменско ? А теам ООД?

# 1 253
Аз за кърпа не съм пробвала, ама не иска да ми се падне нито, чадър нито каяк. Пуснах едно участие в играта с пастите за зъби в ДМ, че така и така беше време да купувам. КК нямам късмет с робот очевидно, след като мина толкова време и той май никъде другаде не участвам вече.

# 1 254
  • Пловдив
Хахахха, точно обяснявах на ММ, че голяма суша от към участия Joy Единствено Персил очаквам - и там съм с десетина участия.
КК няма ли да пуснат в приложението награди? Даже не знам какво искам (освен мултикукър Joy)

# 1 255
Аз също нямам Вайбър,за питащите за Хелл!
Обадиха ми се в същия ден,в който спечелих, Изпратиха ми бутилката след 2 дни. Бележка не искат. Това е общо взето.

# 1 256
  • Бургас
предлагам код за намаление 5лв за детски стоки от емаг валиден до утре , някой ако иска на ЛС

# 1 257
На някой случвало ли се е да регистрира код от Кока Кола/Фанта в приложението и да изпише,че е невалиден?
Това означава,че вече е регистриран или не съществува?

# 1 258
  • София, Дружба 2
Когато пише, че е невалиден - или е стар или някой символ е грешно въведен, а когато е вече използван си изписва, че вече е бил въведен.

# 1 259
Спечелих чаши от Шуменско. Бургаско не ме харесва нито за кърпа, нито за чадър.
Много е хубаво да ти се усмихне късмета рано сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт