Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 425
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 135
Чакам и аз Буеното,не помня колко награди бяха,но надеждата умира последна. 😁😂 Може да не са успяли да звъннат на всички.
Намерих си опаковката от Чио.
Друго не чакам май.
На Хел енерджи кафетата ги пия всеки ден,но са от малко магазинче и не пише артикул,та няма как да се включа.

# 136
Защо е това отчаяние, на Буено наградите не бяха ли над 100 общо? Късметлиите се похвалиха към 6-7 часа вчера вечерта, съмнявам се да са звъннали на всички.

# 137
И аз се надявам за Буено да звънят още! Играхме вкъщи 3-ма за ваучер, не сме се включвали за часовник. Пожелавам на всички играещи успех!

# 138
  • Стара Загора
Наградите на Буено са над 200, така че имаме още шанс.

# 139
Обаче във Фрезкото спечелих Simple Smile Не са 100, а 50 лева, но поне не съм капо Simple Smile
Лакрима и Фрезко са на една и съща фирма, като им пиша за наградата ще им спомена, че прави впечатление, че едни и същи печелят. Нямам време да гледам дали рИцептите им са еднакви в двете игри. Отделно, че на Фрезко не можеше да се качи снимка, а им я пращах на съобщение Simple Smile
На Старопрамен имах само 15 кода и нищо не спечелих. Купих още 12, ама не ми дават да им махна езичетата Simple Smile
Пристигнаха ми и кърпите на Бургаско днес - Лео експрес.

# 140
А има ли някой от спечелилите от Буено ваучер за Фешън Дейс да е регистрирал 11 кода? Все си мисля, че регистриралите 11 участват конкретно за часовник.

# 141
Мисля, че преходът е от голяма към по-малка, ако не спечелят часовник. Играят за по- малките. Няма да е редно да са регистрирали толкова много кодове, а да играят за ограничен брой най- голяма награда.

# 142
Да,при киндер ако не спечелиш наградата за която си регистрирал кодовете участваш за по-малките.Аз така миналата година участвах за някаква почивка ,а спечелих фотосесия за 600 лв в някакъв склад до метро Simple Smile

# 143
Брат ми е получил обаждане за ваучер от киндер буено ,но не е разбрал как се получава наградата.Може ли ,някой да сподели какво трябва да направи за получаване на ваучера.

# 144
Значи да се надявам! Blush

# 145
Изпращат мейл на който да си изпратиш данните.
Брат ми е получил обаждане за ваучер от киндер буено ,но не е разбрал как се получава наградата.Може ли ,някой да сподели какво трябва да направи за получаване на ваучера.

# 146
  • Сф
Лакрима днес трябва да теглят и продуктови награди ,ако не се лъжа . Да видим. И аз се надявам на Буеното със 7 кода. Пусто не се харесва това Буено точно. Simple Smile Късмет на всички смели салмонелени сърца !🤣
Включих се в Ариана рано рано. Нищо не изписа при мен при регистрацията на бележката. Някоя друга добра пиянска  душа да сподели така ли е? Мм ще го зарина с бири с тия игри..
Да допълня, в Лакрима бях особено активна, но не се надявах, тъй- като миналата година спечелих . Но , наистина бийте аларма щом има повторения. Те и без това горките нямат много фенове...съвсем ще го закъсат 😂

# 147
Значиии,бърша си прозорците на 3етаж,като почти вися навън с мойте прекрасни телеса,ама с единия крак съм на контра ииии....звъни та се пука тоя телефон,обаче не мога сега да сляза.Чувам след 20 сек.зверски клаксони,ама нали тоя прозорец гледа към съседите и не мога да разбера какво става на улицата.Хората ме зяпат,обаче аз търкам ли търкам.След като слязох жива и здрава право на тел.и какво да видя Спиди.Звъня аз на чичо Спиди ,а той така ми се накара и ми вика слизай с КБ.Ама аз не знам какво съм спечелила и грабвам торбата и слизам.Първо ми се накара за дето не съм си вдигала тел.,после му стана лошо от торбата с КБ ...та в крайна сметка ми донесе награда от Био Гая(никой не ми е звънял или пращал мейл).Бележката беше от януари Stuck Out Tongue Winking Eye
Не губете надежда!

# 148
На мен вчера са ми звъняли от Киндер, но не можах да вдигна, сега звъня но никой не вдига

# 149
  • София
Ехх, честито момичета, толкова много се похвалихте с ваучери от Буеното, така се надявах и аз, но вече губя всякаква надежда... От страшно много време грам, ама грам не ми върви в игрите, включвам се и от никъде нищо... направо съм станала страшен карък. Дано да отмине Sad... За фанта койните.. като регистрирам кодове от фанта портокал ми ги трупа към кока кола койнс.. а и там наградите малко на брой, та нямам надежда.

Късметлийски месец на всички.

Общи условия

Активация на акаунт