Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 347
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Пожелавам много здраве и късмет на всички в игрите! Очаквам ваучер от играта на Чио и силно си стискам палци за награда от Буено.

# 61
Оффф аз регнах два кода в Чиото,но едната опаковка я изхвърлих. 🙄😁 Ми по навик.. А иначе предупредих детето,да не я хвърля,та аз я метнах. Не че очаквам да спечеля,но все пак.
Късмет на всички през май! 😊

# 62
На някой да му е познат номер 0884099228?

# 63
Благодаря за новата тема, желая късмет на всички!
Честит имен ден ако някои от групата празнува днес!
Включих се в Чио, не че вярвам да спечеля, ама се изкушихме с моят мъж докато гледахме един мач.
Чакам си тостера от Кока Кола и това е. Няма имам вече толкова време за игри, защото от утре живот и здраве се връщам на работа.....

# 64
Скоро не ми се е случвало да споделям първа за нова игра, преди малко във фейсбук ми се появи на Шуменско с касови бележки за 5 лв. http://www.140.shumensko.bg/

# 65
Благодаря за темата. Ще участвам в играта на Персил.

# 66
Своге май са качили последните с кошница!
https://www.svogeshokoladi.bg/promo/winners/basket

# 67
# 68
Дъските (платата) на Шуменско ми харесват - интересен модел с епоксидна смола.

# 69
На Кубети - не ги трийте, виждат се под наклон, поне аз така правя 🤣
Регистрирах 3 кода на Старопрамен и греда, ще смятам утре по колко награди са на ден 😂🙈🙉🙊
Бекс явно е свършила, че от днес е на промо в Кауфланд.
Чакам Фрезко и Лакрима, но кашкавала на първите беше отвратителен и няма да повторя 🤪
И понеже ме мързи - поръчах си кърпа за глава за 39 лева, доставка 4.50 и след ваучера от Либрес останаха 3.50 за доплащане. Мислех да е кърпа за плаж, ама 20 лева за кърпа ми се досвидя 🤣😂🤣

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 10:45 от ֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍

# 70
Най-накрая Туборг , Шуменско , Ариана и Старопрамен се активизираха.

За Старопрамен - по 5 награди от вид на ден.
За Шуменско - Комплект Юбилейни чаши по 50 на ден,  а другите малки награди по 1-2 на ден.

# 71
  • Тук и там
Късметлийски месец на всички. За мен започна с 10 лева от приложението Тесeрум- доволно. Simple Smile

# 72
Аз най-много очаквам да спечеля от Суийт Плюс, понеже съм с около 80 лева вътре. Бисквитките са изядени (не са се натрупали - даже в момента нямам и се чудех дали играта е приключила, за да взема още техни, ако не е), но ако не спечерля нищо, ще си е разочарование.

# 73
Игра с покупка на продукти Глис от Лили Дрогерие, с награди - ваучери за почивка: https://sk-promo.bg/

# 74
Наградата е ваучер (карта за подарък) за почивка в размер на 200лв един брой-с двеста лева голяма  почивка ще падне цял ден Satisfied
Мислех да участвам в играта на феъри в лили ,но сумата от 20 лв за участие е безумна,че те ще си платят наградите и ще останат на печелба от играта.
И в играта на либрес тези 20 лв покупка за участие за голямата награда също е лудост -това са продукти за половин година.
Лично аз съм доволна донякъде от новите безумни награди и суми за участие,че така се спирам да участвам в повечето игри и не си задръствам шкафовете от всякви боклучки.

Общи условия

Активация на акаунт