Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 186
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 765
Coca-Cola ще има нова кампания на място в магазините с награди чинии:

https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/coke … and-conditions-bg

# 766
Не давайте на никой бележки за ИГ игрите, моля ви!
Предния път нали си спомняте, че изтеглиха резерва, а скрийншота с искането ще го пратя още утре на организаторите!

# 767
Не пожела Емечо да дойде у нас. Възползвах се от последния ден на промоцията, видях 2 свободни все още мечета, ама не ми се получи.
Сега се чудя днес ли да пробвам за кърпа в Бургаско или утре, че е нова седмица.

# 768
Направих си акаунт в Кауфланд, как мога да си направя дигитална карта, от утре ли ще може, днес като натисна Get your card пак ме връща на стартова страница

# 769
Направих си акаунт в Кауфланд, как мога да си направя дигитална карта, от утре ли ще може, днес като натисна Get your card пак ме връща на стартова страница

Явно днес е спряна регистрацията, защото и по другите теми пишат, че имат проблеми с картата.
Утре може да получите от сектор Информация черна карта - пластика, която може да активирате още в магазина.
В мобилното приложение след това може да добавите физическата карта.
От утре ще има и колело с продукти по 1 стотинка - веднъж дневно след покупка в Кауфланд.

# 770
  • София
Демек - Да си хабя батерията за нещо, което ще струва по-малко от тока за зареждането ѝ. Мерси Simple Smile
Не е точно така-не е хабене на батерия,но всеки си знае,разбира се! Достатъчно е да се участва с 1 до 3 коментара в ИГ,но да се включва човек в повече игри,защото доста хора играят и съответно по-рядко те изтеглят.
Във ФБ всяка седмица печеля по 2-3 награди с по 1 коментар( има някой седмици и с повече🍀),за сравнение с покупка съм печелила само от Куинс и КК...Който има време и се включва-печели!
Одеве са ме изтеглили в ИГ за кафеварка,една приятелка от темата ми писа,за което й благодаря😊!

# 771
Мен във Фб ме теглят средно веднъж годишно, докато в игрите с покупка печеля обикновено (когато наградите са повече бройки - нямам предвид скъпите неща, които са по 2-3 бройки). Вече и не играя толкова за чаши и подобни, защото ми станаха много.
В Милка не съм печелила наскоро, но и не участвам много активно. Имам по 3-4 участия, а преди години консумирахме (аз и семейството ми) повече техни продукти и имах десетки участия (примерно 50 и нагоре). Истината е, че нещата им станаха по-скъпи, а не са кой знае колко по-добри от други марки с по-ниска цена.

# 772
  • София
Много си е и на късмет в Инстаграм, аз явно нямам много, играя всеки ден с по 2-3 коментара и ме теглят веднъж на няколко месеца. Оттам ми е и единствената награда за годината - януари, но пък много ми харесва и цената е 700 лв, не е като да нещо, чиято доставка е по-скъпа от подаръка.
Поне е безплатно там 😁, че колко неща купих тази година, а никъде ме няма. Чакам си голяма награда, ако, може Веспа или кола. Участвам в няколко. 🤣 Шегувам се, тях съм ги отписала.

# 773
  • София
И аз смятам, че е до късмет. Вече по-рядко печеля, последно - един шал от Сердика център и то, защото приятелка ме беше тагнала. За чаши и подобни не играя, че се заринах и няма и на кой да подарявам вече Simple Smile
Миналата година много печелех, сега ... - да си помрънкам, дано ми се върне късметът Simple Smile

# 774
Понеже ми се събраха много дреболии, предпочитам две-три по-големи награди за годината, отколкото малки всяка седмица.
Правя изключение, когато играя за по-дребни неща, от които нямам в изобилие.

# 775
Ауу ужас. Купих от новата фанта, че исках да регистрирам кодове в КК. Няма такава гнус. Има вкус на фервекс и тези другите тайлол хот. Направо ме втресе. Joy

# 776
# 777
Чакам Суит Плюс само.

Включих се с едно участие и в КК за тостер и ще се пробвам за робот, така и така пия кока-кола, та до 20-ти ще се напъна да събера. Много ми харесват уредите на Смег и показания тостер от форумка е много хубав.

В игри във Фейсбук и Инстаграм се включвам по-рядко. Не печеля. Веднъж спечелих с рецепта за един Никулден 20 лв от Кауфланд и веднъж от ДМ 30 лв ваучер в някаква игра в Инстаграм. Нямам против да ме тагват форумци, да си правят бройката. Аз тагвам 4-5 наведнъж за дадена игра, рядко поединично, да не ме блокират, че профилът ми е кулинарен и си го ползвам и за други цели.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 12:03 от Не се сърди, човече

# 778
Добро утро !
На кубети от 6 пакетчета един код ни остана  цял и то регистриран  преди 4 дена писахме и уж щяха да ги сменят ,имате ли представа до колко дни пращат нови кодове  ? Simple Smile

# 779
Игра на радио Енерджи за почивка:
https://www.radioenergy.bg/game/royal-castle

Общи условия

Активация на акаунт