Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 419
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 105
Ако започват от голяма към малка награда в Буено, май не останаха вече часовници

# 106
От любопитство -спечелилите от Буено с колко кода участвахте? Все още тайничко се надявам, но най-вероятно напразно.

14 кода

# 107
  • Стара Загора
Все още се надявам на Буено-то. Едва ли в един ден ще се обадят на всички печеливши.

# 108
От кой телефон звънят Киндер?
Много искам ваучери за Фешъндейс.

# 109
Здравейте, има ли някой от вас , който може да ми услужи с код за Комсед? Благодаря Simple Smile НЕ ТЪРСЯ Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 21:10 от I*Belive*in*Angels

# 110
Честито на всички печеливши!

# 111
От любопитство -спечелилите от Буено с колко кода участвахте? Все още тайничко се надявам, но най-вероятно напразно.

Мъж ми беше с 11 кода и е с часовник, аз съм с 16 кода и нищо.

# 112
И аз,и ММ сме с по 11 кода,но нямаме обаждане.Честито на печелившите🙂.Хубаво е,когато има хора от темата.Може да не печеля,но поне се радвам за вас.

# 113
Къде отиде коментара за Фрезко и Лакрима, за печелившите в Инстаграм? 🤔 Прочитам коментара, влизам в Инстаграм - няма подобно нещо и коментара тук, вече го няма. 😁
Изтрих го, минута по-късно видях, че пише преди 52 седмици, много съм зле с този Инстаграм 😂🤣😂  Дано ме изтеглят, но като видях хилядите коментари по-добре да беше с покупка 🤣😂🤣

# 114
Здравейте! От кой номер звънят Киндер буено ? Защото в събота имах позвъняване от номер 02 4340855, но не можах да вдигна

# 115
Здравейте! От кой номер звънят Киндер буено ? Защото в събота имах позвъняване от номер 02 4340855, но не можах да вдигна
0886 151 111

# 116
  • Дупница
Здравейте, има ли някой от вас , който може да ми услужи с код за Комсед? Благодаря Simple Smile
На лични съм ви пуснала.

# 117
  • София
Една игра за софиянци
За чиста околна среда!  🌎🌳
Булекопак и Район Искър - Столична община  организират кампания за разделно събиране на отпадъци от опаковки за жители и гости на района.♻

Събери отпадъци от
✅ хартия
✅ пластмаса
✅ стъкло
✅ метал
Донеси ги на 14.05.2022г. (събота) от 11:00 до 14:00 часа на специално организирания пункт, който ще бъде разположен на паркинга на Дом на културата "Искър" в ж.к Дружба 1.

❗ Важно е отпадъците да бъдат сортирани по вид материал, да бъдат чисти и компактно събрани.

Всеки, който предаде своите разделно събрани отпадъци на пункта, ще участва в томбола за спечелването на
🚴♂ колело
⏰ смарт часовник XIAOMI
🎧 безжични слушалки XIAOMI.

# 118
Много сте бързи, благодаря ви. Няколко дами ми писаха  на лично за код на Комсед. Сила сте, приятно ми стана. Оказа се, че и аз съм код от йетел, но се сетих вече като ви помолих. Ще редактирам предишния пост. Скоро не съм печелила нищо, но днес поръчах лятна количка на малкия с хубаво намаление, което си е награда Simple Smile

# 119
Благодаря на Станимир за труда да субира игрите на едно място. Много се надявам и мен да ме зарадват от Буеното - с 14 кода съм. Мисля да се включа още веднъж в играта на Гранини и ще се пробвам и в Шуменско. в Персил съм с едно участие и чакам и Sweet plus да свърши. Много ме е яд че не спечелих от Пиринско нищо, ама здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт