Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 191
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм с ваучер от Милка, първа награда за годината и първа от Милка. Първоначално много се зарадвах, но като разгледах сайта на Gift come true нищо не ме грабна.

# 661
И аз съм с ваучер от Милка, първа награда за годината и първа от Милка. Първоначално много се зарадвах, но като разгледах сайта на Gift come true нищо не ме грабна.

Давайте го насам! Веднага съм му намерила приложение! 😁😁😁😁😁😁😁

# 662
Да се похваля с ваучер за Дъглас съм, от Киндер Буено с един код, току що ми звъннаха😊

# 663
  • Сливен
Ехе...все още ли звънят...

# 664
Като го получа наистина мога да го разменя или продам на половин цена.Сега си намерих печелившата бележка  и сумата на продуктите на Милка е над 20 лв. Стана ми интересно дали сумата е била от значение или просто е случайност. Другите спечелили ваучери могат да напишат на каква стойност са били регистрираните бележки

Давайте го насам! Веднага съм му намерила приложение! 😁😁😁😁😁😁😁

# 665
Голям смях… получих известие от еконт, че ми пращат бутилки 😂😂😂 дори не знам какво да очаквам утре.

# 666
  • Там...
Zewa искат ли касовата бележка? Да знам да се отбивам ли до вкъщи ли направо да отивам в Спиди Simple Smile

# 667
Zewa искат ли касовата бележка? Да знам да се отбивам ли до вкъщи ли направо да отивам в Спиди Simple Smile

Не, не са ми искали нищо, само подпис при получаване на пратката. Носех ги за всеки случай.

# 668
Бележката ми за Милка е със сумата от 6лв.
Аз си избрах офертата за хотела в Луковит.Хем ми е на 50 км,хем наистина е разкошен.

# 669
Аз бях решила повече в Милка да не участвам, щото в предната игра имах страшно много участия и нищо. Обаче като ви чета и ми се прищя, но този път пускам само едно участие, ей тъй да не е без хич.
Днес нали се чудих какво ми носи Лео Експрес, беше чадъра от Бургаско, момчето провери внимателно всяко номерче на езиче и ги взе, попълних и протокол. И явно доста хора печелят, защото каза, че тая година на морето ще преобладават чадъри Бургаско. Grinning
Подшушнах му, че още от миналото лято се опитват да залеят плажовете, той се смя. Пожела ми дъъълга отпуска, та да си оползотворя чадъра качествено. Сега се чудя дали да не пробвам и за хавлиите, ама допиваме още Шуменското.

# 670
  • Велико Търново
Влизам и аз да се похваля с награда пасатор Braun Multiquick от играта на Fairy.

# 671
На някой да му е познат този номер +359875356370?

# 672
  • Пловдив
Бележката ми за Милка е със сумата от 6лв.
Аз си избрах офертата за хотела в Луковит.Хем ми е на 50 км,хем наистина е разкошен.
Честито!Аз и от тук очаквано не печеля,но Луковит е от малкото места по света и у нас,където съм повтаряла и потретвала(не обичам хич да повтарям)страхотен хотел,храна и природа.Отделен е въпроса с въпросния сайт- имам горчив опит от ваучерите,които се печелиха от кола,трудно ни се получи...

# 673
Кой е хотела в Луковит?

# 674
  • Пловдив
Дипломат Плаза-то друг там няма 😀

Общи условия

Активация на акаунт