Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 004
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 155
Какво разнася Лео? Чакам чашите на Шуменско и щуротийката за бургери от Старопрамен Grinning

# 1 156
Еми не ще да даде каяк. Някой ще услужи ли с 1 код за Бургаско поне да пробвам за чадър, връщам код от КК.

# 1 157
  • Пловдив
Вчера бях дежурна и сега като се прибрах, ММ ми даде 3 кода от Бургаско. Регистрирах ги и воала - и аз съм с кърпа Simple Smile

# 1 158
Дойде ми кутията от софия мел направо бях забравила за нея и така се изпулих като я извадих от плика.
Нивея са изтеглили печелившите 10 уреда за почистване на лице..аман от невървеж вече ..

Печеливши
от промоционална кампания
NIVEA
№ Име Фамилия
1 Симона Копоева-Стаменова
2 Елена Петрова
3 Калинка Илиева
4 Геновева Михайлова
5 Йорданка Стефанова
6 Христина Христова
7 Лидия Костова
8 Севделина Кирова
9 Светлана Вълчева
10 Теменужка Ватева

# 1 159
  • Пловдив
Sweet+ са качили са печелившите:
https://sweetplus-promo.bg/pechelivshi/

# 1 160
Жалко, не ме изтеглиха за телефон с толкова участия. Но поне с ваучера на баща ми връщат похарчените пари за бисквитки.

# 1 161
Много ме "радват" игри    които не теглят резервни печеливши.Може едно на 10% от всички да откажат награди ако изобщо сверяват бележките,но ще си задържат неполучените награди да си ги раздават незнайно кога.
Хич не е честно спрямо участниците.

# 1 162
Виждам името си за ваучер от бисквитите,но нямам email-как да се свържа с тях

# 1 163
  • софия
Не печеля от Суит +. Включих се в Споко.

# 1 164
За тази игра ли питате на Монстър?Днес я видях в кварталния,но няма дати?Само кития….

# 1 165
  • Велико Търново
Дойде сета за бургер от Старопрамен.

# 1 166
  • Сливен
Преди малко разбрах, че съм с награда от Инстаграм. Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен.Макар да не се класирах по гласове, заради 50+ дизайна които изпратих, има награда и за мен. 😊😊😊

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 13:02 от сикрет

# 1 167
Може ли актуален телефон от играта на киндер буено,на 12.05 получих обаждане за ваучер и все още нямам инструкции на ,e maila  за валидиране на наградата.От телефона от който получих обаждане с 11накрая ,дава че телефона е изключен....

# 1 168
  • София
Може ли актуален телефон от играта на киндер буено,на 12.05 получих обаждане за ваучер и все още нямам инструкции на ,e maila  за валидиране на наградата.От телефона от който получих обаждане с 11накрая ,дава че телефона е изключен....
info.bulgaria@ferrero.com

# 1 169
  • Варна
Вкъщи стана като склад с Рафаело, киндер буено и суит плюс и от никъде нищо... Слагам в черния списък и Biogaia, след мудната кореспонденция никой не се свърза с мен за спечелената награда, но здраве да е☺️

Общи условия

Активация на акаунт