Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 988
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
Вижте и в спам. Сигурно сте се сетили, ама..то не е само ЕГН то, искат да им прикачиш и снимка на печелившия бон, писали са номера му. И въпреки снимките, пак ще искат и бележките. Абе..луди хора ...
Не, няма и в спам...

# 1 216
Честито на спечелилите от Суит плюс и не само!👏
Аз съм от големите каръци- от никъде-нищо. Леко е отчайващо положението 😔

# 1 217
Някой да има ваучер за Емаг, който няма да ползва и иска да се раздели с него? Бих могла да се реванширам с ваучер за имен ден за Емаг, но в края на другия месец.

# 1 218
Суит+ изпращат емайли за снимка на касов бон и ЕГН
Интересно ми е защо за ваучер за 50 лв искат ЕГН

Аз съм печелила за Озон ваучер за 20 лв и пак ми искаха ЕГН.. Нали уж за награди над 100 лв се иска заради данъка.

# 1 219
Няма и в спама.
Вече имам 4 подложки за хранене на КК, не знам защо, но продавачката ми е сърдита.

# 1 220
  • Варна
Сега вече има имеил от sweet +

# 1 221
От днес игра на Белвита и Сан с натрупване....

# 1 222
Дали всички с 50 лева от sweet + са с имеил за ЕГН, защото аз нямам?!
. Да, получих и аз  за 50лв и идкат ЕГН. Защо им е за награда под 100 лв?🙄

# 1 223
  • при късмета
Паричните награди се облагат, дори да са под 100лв. Необлагаеми са са само предметните награди под 100лв

# 1 224
  • Пловдив
За парични награди, независимо от стойността, май се изискваше ЕГН Rolling Eyes Всъщност - не съм сигурна, но нещо такова ми се върти из главата.

Няма ни в КК и Метро - с над 20 участия сме с ММ, в 2 магазина - единият изобщо го няма май сред изтеглените Rolling Eyes

# 1 225
От днес игра на Белвита и Сан с натрупване....
https://www.san-game.bg/
Тъкмо изядохме едните бисквити и почваме да трупаме други. Grinning

# 1 226
Ей накрая игра с бисквитки белвита диетични тъкмо съм решила да ослабвам за лятото та ще се включа.

# 1 227
Попитайте ги за друг обект от тяхната верига или им пишете в фб.Аз винаги питам дали са останали награди преди да ги маркират.С последната чаша имах спор с касиерката,която държеше да ми вземе касовата бележка(която исках да пусна в кутия с игра в магазина )вместо да си извади дубликат...
Честито на всички спечелили от суит +🍀 На мен ми върви на чаши 😁 вече имам 5 на Нести😂 Включих се в Споко, надявам се и на София Мел.
Аз спечелих буркан на Нестии, има го стелажа в магазина, но награди нямали повече. Сега се чудя да звънна ли на Нестий да "похваля" продавачките, които според мен са си делнали бурканите, или да питам за друг обект? Децата се избиват за този буркан, все едно в нас нямаме чаши Simple Smile

# 1 228

Ето го буркана, личи си че е ползван днес Simple Smile Събира 500мл
Питам всеки ден като влизам в магазина дали имат награди, защото не планирам сок за купуване, без да има награда Simple Smile Писах вчера във фейса, но още нямам отговор.
Обаче доката търся обект за Нестий намерих такъв за Бочко Simple Smile

а Хелл срещу спечелилият какъв е този номер- касова бележка, телефон ?  - телефон е - не печеля пак Simple Smile

# 1 229
  • Стара Загора
Голяма патка съм... онзи ден взех 2 кафета на Hell Energy и изхвърлих касовата бележка. Поне кажете дали има спечелили от тук, за да знам дали да взема пак, макар че не са лоши кафетата.

Общи условия

Активация на акаунт