Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 949
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз пък взех да се притеснявам за инфлуенсърите. Колко ли са я закъсали, че да се включват за награди с лайкове в ИГ! Ами то е ясно, че ще имат най-много харесвания и ще спечелят някоя боклучка. Аз там не съм много активна, не съм и печелила никога- или поне не съм разбрала. Разчитам някой от приятелите ако види, че печеля, да ми каже. Не съм го и разгадала този ИГ- нямам време и нерви- сторита, тагове и т.н. хич не ги разбирам. Но мисля да пиша под поста на Джулианата, че ще я подпомогна с някоя друга чашка, блутут колонка, хавлийка, раничка- от каквото има нужда жената. Или, за да е по- справедливо- да направя игра само за инфлуенсъри с харесвания. Дали ще се изядат,а? 😁

# 1 291
Когато изпише Невалиден код в КК, изтрийте последния символ и го въведете отново. Обикновено след тази процедура системата го приема, освен ако наистина е невалиден.

Мерси,току що пробвах отново да ги въведа и  прие и двата от първия път ,а преди това не искаше,бъгава работа Grinning

# 1 292
  • Сливен
Снимката на Джулиана Гани ,наистина е във Фейсбик.Написах им няколко реда,след цялото изпращане на снимките,от моя страна, не ме "удостоиха" с отговор.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

П.С-не мога да повярвам,че все още продължава тази тенденция,да се "взимат" снимки от Интернет и да се участва с тях в игри,само и само за да се спечели.... Ама те организаторите не са гл*пави,нали знаете?

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 15:08 от сикрет

# 1 293
  • София
За първи път, спечелих от 8888 (7777), за съжаление на профила на ММ. Около 60 лв., но няма как да ги дръпна, че той не си дава ЛК да му се качва никъде. Grinning Много завиждам на жените, на които мъжете не им се опъват Grinning
Е, що си го регистрирала? Разиграй ги , пък дано станат повече и да размисли. ...
Регистрирах го, за да си начеша крастата. Аз нямам никакъв късмет в началото на бонусите ми се паднаха само участия после по 1 завъртане, до като на неговия профил постоянно по 10 завъртания или 2 лв. за залози. А иначе аз никога не съм депозирала. Това си е краста и ако започна, незнам дали ще спра. Затова съм си сложила граница. Ако не даде да я кача ще ги разиграя поне ще се наиграя. Grinning

# 1 294
# 1 295
Имате ли проблем при регистриране на касова бележка в споко?
Не всички касови бележки са с толкова цифри, както е посочено в образеца.

# 1 296
  • пловдив
Днес регистрирах две бележки за милкис, не ми харесват, та толкова по тази игра.
На Белвита направих едно участие за голямата награда. Харесвам и продуктите, та там ще се заиграя  по сериозно.
Намерих си и бележката на суит +, перфектна си е, пише си фирмата и номера, нищо не е изтрито.

# 1 297
С мен също никой не се е свързал
След колко време се свързаха с вас от Гранини? Аз все още чакам, да ме потърсят след второто теглене, но уви... Има ли и други като мен?
И да се похваля, спечелих и желаното канче от Хелл кафе! Този път ми телефонираха, а не по Вайбър, както предния и ще изпращат по Спиди, досега беше по Еконт.

# 1 298
  • Тук и там
Имате ли проблем при регистриране на касова бележка в споко?
Не всички касови бележки са с толкова цифри, както е посочено в образеца.

Сложи ннули отпред. И на мен не ми позволяваше.

# 1 299
  • Пловдив
За първи път, спечелих от 8888 (7777), за съжаление на профила на ММ. Около 60 лв., но няма как да ги дръпна, че той не си дава ЛК да му се качва никъде. Grinning Много завиждам на жените, на които мъжете не им се опъват Grinning

Ами до като спи не може ли да му я снимаш на бързо?

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 16:42 от Petq211

# 1 300
Верификацията лесно ще я оправи,но после как ще го изпратиш в Изипей да ги вземе.
Има и вариант да ги заявиш на негова дебитна карта,но тогава трябва да си я вземеш временно.А и щом се притеснява от верификация на лк,представям си как ще се зарадва да му снимаш картата😁
Току що спечелих втора хавлия от Бургаско.С ММ и тази година ще сме брандирани и с еднакви хавлии.

# 1 301
Вчерашното мрънкане си даде резултат, тъкмо ударих таз бургаска хавлия и аз. Сега ще ми е комплект с чадъра. А ако успеем до края на играта още една да хванем, комплекта ще е още по-пълен, ама айде няма да съм алчна! 😃

# 1 302
  • София
Ако бяха 1000 лв. да я снимам тайно, но за 60-тина лева ще уважа решението, имам още малко надежда лично да го обработя като се върне, но ще видим. А пък навсякъде той има по-голям късмет, а въобще няма афинитет към игри Joy
...

Ами до като спи не може ли да му я снимаш на бързо?

# 1 303
И аз искам чадър от Бургаско пък! Сигурно вече си го платих.

# 1 304
Да помрънкам и аз в Бургаско с 6 участия не спечелих хавлия.Тук има игра с покупка на продукт https://m.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B … -103426124841423/

Общи условия

Активация на акаунт