Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 896
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 350
Някой получи ли адекватен отговор за Кауфланд картите, регистрирани в пробния период преди 16,05, защото аз  все още чакам да ми отговорят....

Ако сте направила пластика след 16.05, ще участвате.
Дигиталните карти преди 16.05 не участват, но ако извадите карта към дигиталната, ще може.

# 1 351
Нас ни няма в Маги. И кърпа от Бургаско няма. При толкова много награди.... Късметът ми май се изчерпа

# 1 352
Дали имате информация за  наградите или кой ги доставя от Kinder Bueno:  https://bueno.itst.bg/bg/bg/xp/bueno#prizes   Някой получил ли е ваучерите?

# 1 353
Подарявам купони за лидл

# 1 354
И аз съм с ваучер за Озон от Маги. Бях с една бележка. Тъкмо детето искаше една играчка от там 🙂.

# 1 355
Здравейте, къде пишете на Кубетти за нов код, при мен кода се изтрива заедно със сивото поле. Трия празна опаковка със стотинка. Къде греша?

# 1 356
  • София
Здравейте, къде пишете на Кубетти за нов код, при мен кода се изтрива заедно със сивото поле. Трия празна опаковка със стотинка. Къде греша?
Някой беше писал че не трие кода - той под наклон се виждал под фолиото.
да се похваля за първата награда за март
от 3 бележки с 2 ваучера за озон от Маги и Нестле
в Суит+ бях с 3 бележки- не печелим
сега чакам Персил и АКвафреш.

# 1 357
Честито на печелившите! Няма ме в Магги, бях с една бележка.
До сега в никоя от игрите на Нестле не са ме теглили, ами време е вече Wink

# 1 358
Имам питане относно маги и ваучерите за Озон.
Скрит текст:
видях телефон като моя( без последните 3 цифри), но нямам имейл( от 2 месеца на тази поща не получавам всички съобщения), ще сравня номера от к.б. за да съм сигурна че съм аз.
Спечелилите, как разбрахте, че сте вие? Имате мейл?

# 1 359
  • София
Имам питане относно маги и ваучерите за Озон.
Скрит текст:
видях телефон като моя( без последните 3 цифри), но нямам имейл( от 2 месеца на тази поща не получавам всички съобщения), ще сравня номера от к.б. за да съм сигурна че съм аз.
Спечелилите, как разбрахте, че сте вие? Имате мейл?
Нестле /рекламната им агенция/ пращат понякога две и повече седмици след това имейл. Сравнете бележката, ако е вашия номер сте Вие.

# 1 360
Някой има ли проблеми с Белвитата, трети път пробвам не ми регистрира бележката?
Цял ден се опитвах. Дори вече не знам дали ще ми приеме бележката.

# 1 361
Някой има ли проблеми с Белвитата, трети път пробвам не ми регистрира бележката?
Цял ден се опитвах. Дори вече не знам дали ще ми приеме бележката.
Аз също вчера многократно се опитвах да регистрирам бележка, но не успях. Въпреки че всички полета са попълнени, започва да мисли и накрая ми излиза съобщение, че трябва да се попълни полето "Не съм робот", въпреки че е било попълнено. И така многократно. Днес сутринта пак пробвах и това е резултатът.

# 1 362
Не разбрах, днес успя ли?

# 1 363
Отново не успях.

# 1 364
  • София
Защо не успявам да вляза в сайта на Софиямел?

Общи условия

Активация на акаунт