Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 896
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Пловдив
В приложението на КК е същата работа. 60 кърпи и 20 куфара и то за период от над 4 месеца.  Бургаско раздават 50 кърпи на ден , а пък тези 3 кърпи на седмица 🧐 И даже нарочно оставиха само Фанта наградите и не пуснаха други награди за да може хората да купуват тази новата Фанта и да играят
Точно!А ,при вас излиза ли този противен надпис"упс грешка При мен излиза при всяко влизане.
Вчера установих,че тази година Нямам нито една награда от игри с покупка, голям камък ме гони!

# 1 336
За днес е обявена качването на печеливши от Маги сосовете, но едва ли в неделя някой ще си направи труда. Но знае ли човек? Че тази сесия на КК в АРР е безумна, прави сте. Но и Бургаско, което дава по много бройки на ден, не гарантира награда. Над 30 кода досега, нищо.

# 1 337
  • София/Търново
Здравейте! Търся код за Доминос, няма значение сладолед, брауни или кола. Предлагам код на КК.

# 1 338
Има печеливши в Маги

# 1 339
  • Plovdiv, Bulgaria
Има ме в Маги, юхууу, 20 лв пак е нещо!

# 1 340
Някой има ли проблеми с Белвитата, трети път пробвам не ми регистрира бележката?

# 1 341
Здравейте, някой може ли да ми услужи с купон за бира корато от лидл плюс?

# 1 342
Честито на печелившите от Маги, мен ме няма, но имах само едно участие, колкото да не е без хич.

# 1 343
Някой получи ли адекватен отговор за Кауфланд картите, регистрирани в пробния период преди 16,05, защото аз  все още чакам да ми отговорят....

# 1 344
  • София
Изчерпал се е лимитът на съобщенията ви. Изтрийте нещо, за да ви пратя.

# 1 345
Тъкмо и аз това щях да пиша, имам купон за бирата, както и такъв за 1 лв отстъпка над 15 лв валиден до днес.

# 1 346
Имам купони от два профила за бирата, но не допуска изпращане на съобщения.

# 1 347
  • София/Търново
Благодаря за кода за Доминос Simple Smile

# 1 348
И аз имам ваучер от Маги, с една бележка. При този невървеж е малка компенсация.

# 1 349
Някой получи ли адекватен отговор за Кауфланд картите, регистрирани в пробния период преди 16,05, защото аз  все още чакам да ми отговорят....

В тегленето на джипа участват карти само след официалния старт на картата

Общи условия

Активация на акаунт