Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 57 001
  • 667
  •   1
Отговори
# 120
  • в Кошера
Здравейте,коя Мансера или Монтал бихте ми препоръчали за идващият сезон?Не харесвам цитруси 😂,по скоро сладникаво ванилени аромати. Много се чудя ,дали да не взема Аура Мюглер.Харесвам Алиен и тн.Ланкоми също-имах LVB ,Midnight rose и др. Харесвам много Диор Адикт,ама не е за лято 😂.Благодаря ви от ❤

Aura на Мюглер е прекрасен! Един от най-трайните ми парфюми, но мога да го нося само есен/зима, не ми допада за лятото. Относно Мансера или Монтал, може би Jardin Exclusive на Мансера ще Ви допадне за този сезон, приятен е, но не и без проба. За Монтал мога да препоръчам Oud Tobacco - стана ми любим на марката, унисекс е, така че също го изпробвайте.

Поредното доказателство колко са различни възприятията ни!
Jardin Exclusive исках много, но... го разкарах светкавично. В графата "Не. НЕ. НЕ!!!" ми е. Ужасно ме тормози и задушава, във всеки сезон, при всяко обстоятелсво. Не знам защо.
Аура нося с удоволствие. Уоманити също, както и Извънземното EDPФлора Футура Yellow Heart).

От седмица-две обмислям Shiseido Ginza Murasaki. Обмислям, защото трайността му при мен е смешна. А толкова ми харесва! Two Hearts

densi, адмирации за темата! bouquet!

# 121
Подкрепям горното мнение относно Jardin exclusif с две ръце. Ужасно задушлив и синтетичен аромат. Знам, че има много почитатели и явно се харесва, но бих посъветвала първо тест.  Това е единствената Mancera, която пробвах и ми се иска да открия любимец от марката, но и аз не знам към кой да се насоча за проба.

# 122
Момичета, много съм се решила да поръчам Ани на сляпо, какво ще кажете? Бях чела много хубави отзиви тук, и ако имате възможност, може ли дамите, които го имат и харесват да споделят други свои любими аромати, както и такива, които не харесват? Много много благодаря Simple Smile
Харесвани от мен са Oud save the queen Atkinson
Старата Omnia Bulgari
L'Instant edt на Guerlain
Blanc и Velvet orchid на TF
Baccarat rouge не ми е най любим, но го харесвам
Не харесвам - повечето Монтали, Тициана теренци заради гадната основа, която ми мирише на средно между изгорена гума и урина
Ланком, пак заради основата

Много благодаря на всички, които се включат

# 123
Абсурд Ани насляпо. Хубав парфюм е, но мен ме души и има неприятно развитие.
Не харесвам нищо освен Кралицата, което харесваш ти и харесвам всичко, което ти не.

# 124
Денят ми не тръгна много добре, затова взех свръхдоза Idole l'Intense. 😏 Сега в главата ми звучи "Всичко ми е наред" на Васил Найденов.

# 125
  • София
Ани за мен отива мнооого в мъжка посока, повече от това което нося аз Wink

# 126
За мен Ani е чудесен! Но, мисля, че не би се харесал на всеки и без проба си е риск.

# 127
  • Пловдив
Не мисля, че Ани е ок за сляпа покупка. Имам отливка, пишете ми, ако искате. На мен не ми хареса.

# 128
  • София
"Ани" на Нишане ми беше сляпа покупка от вида "да потроша пари", без да имам свръх очаквания. Оказа се сполучлива покупка - неусетно го носих цяла седмица без прекъсване, без да ме раздразни с нещо, без да бързам да посегна към друг аромат. Да, има по-красиви и по-евтини от него аромати, както има по-скъпи и посредствени от него. Доста по-разумните от мен люде биха го тествали задължително преди покупка. Simple Smile

# 129
  • Габрово
Ох,нещо се мъча да харесвам Делина и Флора фигура
Първият ми е някак остър и натрапчив,а вторият  нещо не мога да го определя като аромат.
И нещо напоследък нищо не ми допада...

# 130
  • Бургас
Не се мъчи, като не става премини към следващи проби и готово.

# 131
Flora Futura е студен, извънземен кактус. Много ми е любим, по необясним начин ми влезе под кожата. Идеален ежедневен аромат е, днес тичах маратон в компанията му.
Има нещо хладно и мечтателно в него.

# 132
Ох,нещо се мъча да харесвам Делина и Флора фигура
Първият ми е някак остър и натрапчив,а вторият  нещо не мога да го определя като аромат.
И нещо напоследък нищо не ми допада...
Делина и на мен не ми харесва, толкова ми е остра, просто не се вписва в представите ми за това какво трябва да прави един парфюм. По същата причина не харесвам и Монтал/Манчера. Бях тествала Делина Ексклузив на приятелка, спомням си, че повече ми хареса .
Благодарение на форумно другарче, ще тествам Ани преди да го купя, много благодаря!
Днес случайно намерих тестерче на Narciso Rodriguez For Her rose Noir, нали съм на такава вълна, напръсках се... И отидох да си копая в градинката. Мислех, че ще се задуша и ще лепна, но не - много ми хареса, за ежедневен аромат е чуден. Дори получих комплимент за него.....
На връщане за сметка на това в колата видях стара торбичка от покупка в дъглас и вътре - Вy the fireplace на Мaison Marguela, е няма такава гадост, опушения аромат - добре, обаче комбинирано с тази сладост, мисля, това е единствения парфюм от който буквално щях да върна.....

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 23:05 от FBID506926992788781

# 133
Добро утро! Почерпете се, имам рожден ден.

SOTD: Prada Infusion de Mimosa

# 134
Честит празник Бел! Аз пък съм утре рожденик Simple Smile
Очаквам и аз една Flora Futura за РД-то, след добър тест се оказа страхотен парфюм, любим за дълъг път. Смешно, но ми е трудно да уцеля нещо, което е ок на тясно пространство и да ми носи покой и настроение. Чакам и две мостри с нетърпение - Sicily и Fleur Musc.
Голямата ми любов за тази година /засега/ е Twilly Ginger - много интересен и траен парфюм, трябваше хубаво да го разнося, за да стигна до любов, но се радвам, че му дадох шанс. А пък другите Туилита са ми супер ретро аромати, точно на 90-арска дискотека ми ухаят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт