Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 56 110
  • 667
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден bell_87!
Жива и здрава да си, много парфюмни радости!

Сутринта се чудих какво да извадя (ей хора, 15 парфюма са много Grinning стоя, гледам и не мога да си избера) и грабнах LouLou-то. Ретро прелест ❤️

Flora Futura ще я видя тия дни, звучи много добре, а за тясни пространства избягвам Womanity и Love Tuberose.

# 136
Честит рожден ден, bell! Пожелавам ти здраве, щастие и много красиви мигове с прекрасни ухания!
Днес се облякох в оранжево отгоре до долу, сложих крем, който мирише на моринга и се чудя дали изобщо ми трябва парфюм. Лятно ми е.

# 137
  • Sofia
Честит рожден ден, bell! Да ти е щастливо и уханно! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Аз днес съм с Pure Musc, бял пухкав облак Heart
Няма го новото Нарцисо, няма го новия Мон...Дали въобще се появят при нас, някой знае ли?

# 138
Честит празник, bell!:hibiscus:
Да, би трябвало да се появят.

# 139
Честит рожеден ден, Белл!

Аромат за деня- Valentino Donna Aсqua Two Hearts
Обожавам го това нещо!
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-Acqua-45032.html

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:02 от Dez

# 140
  • Бургас
Честит рожден ден, Бел, желая здраве и сбъднати мечти.Two Hearts Джуд, на теб ти е лятно, а мен ме издухва вятъра край морето.Тук е доста хладно.Вчера ходих до Дъглас, няма нищо ново, рекламират здраво Омниа Кристалин, този парфюм е бестселър , а аз винаги съм го пренебрегвала. Напръсках се, много е хубав! Въплъщение на прозрачността, чистотата и женствеността, сега мисля дали да не си го купя, че е и доста траен при мен.Sparkling Heart И една снимка от мен , да се порадвате и вие

# 141
  • Стара Загора
Имам малко странно питане - става въпрос за Versace Eros Flame. Какъв е цвета на шишето - тъмно червен или светло червен. Имаме спор  с приятеля ми. Купих парфюма от емаг и шишето е тъмно червено и той казва, че оригиналния е в светло червено шише. Бюти в Стара Загора е в ремонт и не мога да отида да сравня.

# 142
  • София
Бел, Честит празник! Да си много щастлива, здрава и обичана!  Flowers Hibiscus
Кристалче, радвам се, че си я открила. Да, много е хубава и трайна Кристалин и много точно я описа. Любов ми е тя Two Hearts А като ти гледам снимката ми иде да извадя банските...
SOTD: Flora Gorgeous Gardenia EDP - в началото при мен е плод круша, не цветовете, драйдаунът е разкош! Heart Eyes Разбирам Ковачева какво има предвид, когато беше писала за него.
Вчера бях с Lamour Lalique. Идеален е за това време и въпреки, че има много жасмин в него, той е нежен. Преди няколко дни мирисах цъфнал жасмин в една пролетна градина - ето така мирише той. Подарих парфюма на приятелка, която си замина за чужбина. Тя много го хареса, а изключително рядко харесва някой парфюм. Сега ще поръчам още 1 - за мен.

# 143
Sanny, отиди ако имаш възможост във Feerie, на центъра до Първa Инв. Банка.
Там мисля, че имат на Versace. Simple Smile

# 144
Vesika, имам въпрос. Виждам, че сте коментирали Гучи  Gorgeous Gardenia EDP. Как е при Вас като трайност, защото моят е подарък, но трайност 3ч максимум и се чудя дали е оригинален?

# 145
Бел, честита дай си, жива и здрава, много щастлива и много обичана.
Днес съм с JPG Classique, а наскоро си закупих Twilly dHermes  -отново със "стрелба" насляпо, но ми хареса много. Определено бранда си е класа. Имам еликсира и сянката на чудесата, и прецених,че и тук няма да съм разочарована, както и се получи.

# 146
Днес съм със Flora gorgeous Gardenia и трайността и при мен е 3 ч.

# 147
Благодаря, #Arlina#

# 148
  • Sofia
Пролетно ми е , особено с Idole Lancome и Ginza Murasaki . Shiseido накрая го купих, толкова е красив, че му прощавам краткото присъствие. Глициния има и в Eclat d'arpege , но той е още по-слабичък.
Копринените ми шалове са попили ароматите и в стаята ухае божествено. Обожавам магнолии и глицинии, а за трета година не успявам да ги захвана, ММ редовно ги минава с косачката и почвам от начало.

# 149
#Arlina#
Честит рожден ден! Hug
С най-добри пожелания! Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers Four Leaf CloverGift Heart

Общи условия

Активация на акаунт