Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 56 086
  • 667
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря! Много мило, че си се сетила Flowers Rose
Получих аз един ранен ароматен памперс подарък от моята мъничка дъщеря Satisfied но сега ще се фъсна с нещо любимо за настроение.
Много усмивки на всички в този хубав майски слънчев ден Nature High Brightness

# 151
Здравейте,моля за съвет за свеж  аромат за млад мъж,без дървесни и удови подложки,ако може.За ориентир,човекьт ползва Terre d Ermes eau fraiche.Нещо цитрусово,зелено,лятно,водно,въздушно.Благодаря.

# 152
# 153
Моля някой който познава Sintra и Flam на Memo Paris да ги опише с няколко думи

# 154
Моля някой който познава Sintra и Flam на Memo Paris да ги опише с няколко думи
Sintra е портокалов цвят с фъстъчено масло и целина.
Flam е красив жасмин, издържан, безстрастен. Прилича на лятна лимитка на  Alien, но с по-качествени суровини.
Хубав аромат, но ме оставя равнодушна.
Сега се напръсках обилно, да видим как е на топло.

# 155
Привет на всички!
Понеже всички тук ползвате различни парфюми и имате напрупани достатъчно впечатления,дали бих могла да поискам препоръки за парфюми с мирис какъвто аз харесвам,за да разнообразя  парфюмите ,които ползвам досега.
Харесвам мирис на свежест,лимон,грейпфурт,пролетно утро,зеленина...нещо от категорията на Лайт блу.
Другия аромат ,който харесвам е на ароматен тоалетен сапун ,чисто,свежо изпрано пране,нещо такова.
Благодаря предварително!

# 156
# 157
  • Бургас
Буболечка, не си написала и също бюджет, а това никак не е маловажно.
За подобен на Лайт Блу спрягат Moscow Mule Juliette Has A Gun и е ужасно траен. Първият не съм имала, но този -да и много си го харесвам. Можеш да го поръчаш от тук https://www.parfumi-shop.net/product/38123-juliette-has-a-gun-mo … -parfjum-edp.html има и код за намаление, написан е предполагам на първа страница.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 13:14 от Не се сърди, човече

# 158
  • The Evergreen State
Versace Dylan Blue Pour Femme е в категорията на Лайт Блу Д&Г.

Hermes Twilli има сапунена нотка.

# 159
Здравейте!
Имам малка нужда от помощ. Много харесвам парфюма на Gucci Rush,но ми идва малко скъп по сайтовете. (ако знаете някой сайт,който да му е по-ниска цената,пишете)
Сега ползвам парфюма на Marc Jacobs Daisy и ми харесва,но искам някакво разнообразие. Не харесвам сладки аромати и много натрапчиви.
Бях се загледала в един парфюм на Weekend for Women Burberry,но не го знам как мирише и ми е трудно да го поръчам без да знам какъв е аромата.😅 Може и малко да съм ви объркала,за което се извинявам,но ми е много трудно. Лутам се от месеци в избирането на парфюм. Пробвала съм на Calvin Klein INT2U,но ми идва малко сладникав,както и Just cavalli розовия.

# 160
  • The Evergreen State
Burberry Weekend е много приятен парфюм, цветен е, не е натрапчив. Усещам лек аромат на липа в него. Беше ми любим преди време, един от много малкото парфюми от които съм пръскала по няколко бутилки. Като цяло съм фен на марката.

# 161
На мен Weekend ми е много сладък медно-прасковен, много силен и натрапчив, има малко ретро излъчване.

# 162
Аз в Туили не усещам сапунено ☺️. Любим ми е, но за мен е "закачлив" и доста далеч от търсеното "свежо, чисто".

# 163
  • Варна
Чист сапунен за мен е Versace Dylan turquoise.
А понеже и аз харесвам такъв тип аромати, каквито вие харесвате, може да погледнете Chanel chance eau fraiche (преди време Densi ми го препоръча, за което съм супер благодарна) и Narciso Rodriguez Pure musk (другия ми най-лмбим).

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 23:15 от Toni_baraboni

# 164
  • The Evergreen State
Аз в Туили не усещам сапунено ☺️. Любим ми е, но за мен е "закачлив" и доста далеч от търсеното "свежо, чисто".

Замислих се над това. Живея в Щатите, тук сапуните и препаратите за пране са с различни аромати. В началото това много ме беше впечатлило. Не са свежо и чисто тип Ариел, който много обичам. Пак са свежи и чисти но .. различен тип, май леко ми се е изкривило възприятието. Lancome Idole намирам за шампоанен. От такава гледна точка Twilli наистина не е типичния "чист и свеж" но знам какво имате предвид.
Twilli харесвам много и аз.

Burberry Weekend и аз няма да мога да пръскам сега. Чак ретро незнам но понеже жената спомена Gucci Rush, той също е по-отдавна на пазара, може да се хареса. Въпрос на възприятие е, има хора пръскат и по-древни парфюми Simple Smile, на кой каквото му харесва.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 22:12 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт