Парфюмни размисли и страсти - 272 май 2022 г.

• 55 995
  • 667
  •   1
Отговори
# 300
  • Не съм от тук и съм за малко
Пръснах новият Light Blue на D&G, много свеж и смокинен, прилича на Figue / Molinard.
Al, кой е новият Light Blue? Не намирам със смокини (една от парфюмните ми слабости Blush).

# 301
  • Sofia
Пръснах новият Light Blue на D&G, много свеж и смокинен, прилича на Figue / Molinard.
Al, кой е новият Light Blue? Не намирам със смокини (една от парфюмните ми слабости Blush).
Не съм Al Georgieva, но ето този:

https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Light-Blue-Ita … n-Love-72621.html

В Beauty Zone има продукт, но няма тестер...Абсолютни смешници са с тази практика, наистина не я проумявам...

# 302
В магазин Lero на ул. Леге / София има тестер Simple Smile
Там го пробвах, също има нови летни Ескада с череши, един унисекс на CK и още нещо.....забравих.....

# 303
Вчера пробвах новата Escada с черешите и много ми хареса. Пуснали са тестери в Лили.  Притеснва ме обаче трайността, защото съм имала техен парфюм от стара лятна колекция и беше много слаб и нетраен.

# 304
Лятната версия от тази година.
Смокини не усещам, но има много кокос.
В Дъглас Парадайз има тестер.

Пробвахте ли новия мъжки Ермес и какво ще кажете? Аз съм влюбена в тези свежи, много красиви цитруси и бих го носила понякога и аз, въпреки, че си е мъжки.

п.п. Сега бях в Леро и се напръсках много с лятната версия Light Blue има много моной, много. Не кокос, а моной. Леле, аз как обичам моной. За съжаление на кожата ми избива леко и от първата версия, която ненавиждам.
А в CK лятната лимитка много мандарини и тропически коктейли.
Много са хубави и двата.
Сега ще разуча и мъжкия Light Blue.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:36 от densi

# 305
Аз харесвам първообраза на Долче и Габана- Лайт Блу, но не се впечатлих от новия им фланкър. Докато densi не написа моной...Много го харесвам и аз. Имаше преди 2-3 г. в Ив Роше серия- бяха ми любими, но олиото избиваше някаква химическа нотка. Та се чудя тук дали няма да избие, заинтригува ме- още един дерт Satisfied

# 306
Хубава Моной серия за тяло имат Сефора. Не е химичен ароматът.

# 307
Аз като лаик да попитам какво е моной? И как мирише, близко до кокос или?

# 308
Моноито е таитянска гардения накисната в кокосово олио
Ухае цветно, сладко, плажно и е много трайно
в Ив Рош магазините може да го пробвате Simple Smile

# 309
Днес ми пристигна discovery set на amouage. Много красиво опакован.за сега тествах reflection (напомня ми на акватиците от 90те години, с което силно ме от блъсна) в момента съм със sunshine, в началото започна добре цветно и плодово с борови иглички, което премина в нещо леко Кисело с много бодливи борови иглички и някакъв химикал, нещо като тебешир. Поне с тези двата не се спогодихме..... Имам чувството че ще отива за размяна целия сет, но да видим.
Забравих да похваля Scandal, за мое очудване има много силен и приятен сияж

# 310
Днес ми пристигна discovery set на amouage. Много красиво опакован.за сега тествах reflection (напомня ми на акватиците от 90те години, с което силно ме от блъсна) в момента съм със sunshine, в началото започна добре цветно и плодово с борови иглички, което премина в нещо леко Кисело с много бодливи борови иглички и някакъв химикал, нещо като тебешир. Поне с тези двата не се спогодихме..... Имам чувството че ще отива за размяна целия сет, но да видим.
Забравих да похваля Scandal, за мое очудване има много силен и приятен сияж
Eeeee, как така химикал и тебешир да изкара любимият ми Amouage Simple Smile))))) / само той ми е легнал на сърце до този момент/. Оставете мострите да си отпочинат от пътуването 24 часа и тогава пробвайте отново.

# 311
Съншайн има много праскови и османтус. Борови иглички няма.

# 312
  • Пловдив
И аз днес съм със Sunshine - прекрасен е, никакви тебешири и нищо химично не усещам. Той е от малкото на марката, който мога да нося. Дай му още един шанс. Да не би жегата да му се отразява зле при теб?
Amouage са трудни аромати по принцип и много хора не успяват да се спогодят с тях.

# 313
Благодаря за разяснението относно моной.
Реших и аз да поръчам въпросния discovery set на Amouage. Струва ми се добра възможност да се запозная с марката, нещо, което от известно време планирах.
Днес си взех Soleil Cristal, но съм обилно напръскана с Idole l'Intense, така че няма да го пробвам точно сега. Пръснах само на листче, за момента ухае доста свежо.

# 314
Sunshine ми харесва много като аромат, но на мойта кожа е ужас-ужас и не го изтрайвам върху себе си.
На други дами стои божествено

Общи условия

Активация на акаунт