Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 440
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 050
Селесте, честито на рожденика!

Лиляна, страхотно се справяш, ще успееш и с останалите килограми.

Да ви покажа котарака, който всеки уикенд е на село

Скрит текст:

# 1 051
Селесте, здрав и щастлив да е твоя мъж. Късмет не му трябва, има си теб. Та да те глези и обгрижва
Аз нямам златен картон, но от 18 годишна съм с книжка, с нито едно нарушение. А карам, не е като да не карам.

Вчера ходихме до Сърбия, на кулинарен туризъм. Обиколихме и магазините им ( все едно София се беше изнесла там)

# 1 052
  • при моите деца .....
Селесте, честит празник!
Здрав и щастлив да е ТМ, да те обича и глези много!

# 1 053
  • Бургас
Благодаря ви, момичета, за пожеланията за мъжо! Златен ми е той.

Хубава работа свършихме с майчето преди обед при ЛЛ. Записах й часове тук-там, аз пък се уредих с физиотерапия по Здравна каса. Ми тъй де, за какво им плащам осигуровки всеки месец, като дори и профилактичните ми прегледи са на частно. Другия месец ще ходя да препирам за мамолог, стига ми едно направление за днес.
После изхарчихме едни пари в мола за подаръци за 1-ви юни. Купих на мен и на Вики по едно свежо парфюмче, не знам дали не избързах много за нея. Вашите девойки кога започнаха да се парфюмират?
За рожденика нямаме нищо, понеже си получи подаръка преди месец. Биваше нещо дребно за деня, ама карай.

Ес, много сладък пухчо.

# 1 054
Селесте, за него нали има торта? Украси я с една панделка и готово.
Честито завършване на децата на Rayemil.
Ес, хубав котарак.

# 1 055
Честито завършване на децата на Rayemil.

А, това е само за днес и утре. След това продължават, даже и тестове имат.

# 1 056
О, така се зарадвах, че започнаха децата да излизат ваканция....

# 1 057
Селесте, да ти е жив и здрав Simple Smile
Моето момиче се парюмира от малка, с моите парфюми. Преди 3 г. получи първите си лично нейни, тогава беше на 12 г.
Всички снимки видях, на хубави мацки, мачки и Шефче Simple Smile за малко да ви се покажа, но друг път ще е.
Мартичко утре официално приключва учебната година и заминава на зелено училище... кога мина времето, сякаш беше вчера времето, когато обикаляхме детските площадки с количката.

# 1 058
Марето има хубава коса, потвърждавам.
Моята цял живот е тънка и я няма никаква, та не ѝ придирям и забелязвам особено;)
Селесте, здраве и щастие му пожелавам на твоя мъж!
Девойката, от както е в пубертета ползва парфюми и дезодоранти. Ще усетиш кога е нужно, почват да се потят повече и да ухаят;)
Лошото е, че, Монката взе да посяга на моите парфюми. Дотук три ми е взела, те са скъпи, а тя е родена за принцеса и не пести;)

# 1 059
Селесте,  жив и здрав да е мъжът ти.
Моят син се парфюмира, но той е суетен. Вчера прическата му отне повече време от моята, ама то си и личеше кой е положил повече усилия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 060
Тути, моята девойка неотдавна ми каза, че луксът успокоява Simple Smile Монката сигурно има същите възгледи за живота.

# 1 061
Момичета, има светлина в тунела. След като помолих малката за малко съобразяване поръчахме един найк само за "скромните" 150 лв. (това във връзка с предния ни разговор Mr. Green )
Толкова се зарадвах, че докато ми го показа и го поръчах, да не вземе да се отметне нещо Joy

Ес, страшен котак Heart Eyes

Скрит текст:
аз в края на седмицата трябва да взема две пухчета за двора, ще покажа ако стане Blush

# 1 062
Селесте, здрав да е половинът ти!
Слава богу,че момчетата (за сега) не залитат по женски парфюми 🤭.Ще настане война,ако някой докопа моите.Обаче съм ларж,и давам най-хубавите на баща му, да се парфюмира 😁.
За дрехи и обувки за сега не мрънка,обаче техника,джаджи безмислени...Утре идва поредната 🤐.Ако трябваше сега да го поръчвам,щеше да го види през крив макарон 😤.Как ме ядоса 🤐

# 1 063
  • Canada
Селесте, честит да е половинЪт! Мн да те радва и слуша, по-добрият близнак да ти показва 😜

Ес, страхотен дундьо 🥰

Щях и аз да ви се показвам, ама като Лин, друг път 😁

Колегата днес ме "зарадва", че има нужда от още отпуска. И както почивах и аз в петък, през носа ми излезе 😁

# 1 064
Ренко, ако съдомиялната, пералнята, сушилнята бачкат- не му се сърди. Направи ли сладкото?

Общи условия

Активация на акаунт