Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 435
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 065
Маре,тийна ме ядосва.С баща му и уредите проблем нямам, засега 🤫😂
Сладкото е готово,утре обаче ще го слагам в бурканчета и стерилизирам.

# 1 066
Ренко, останах с впечатление, че от ТМ се оплакваш в предния пост. Е, щом всички уреди бачкат, а ТМ не се интересува от такива геймърски играчки- още по- добре за теб. Simple Smile Синчето като порасне ще ти стане ясно, че поредната джажа е нищо в сравнение с последен модел Найкове....или каквото там е на мода Simple Smile

# 1 067
  • Euskal Herria
Селесте, да ти е здрав рожденикът!
Всички успях да ви видя, да не сте казали и дума за недостатъци, хубави сте!

# 1 068
Руми, моята щерка е голяма свидла и такива скъпи обувки не се сеща да иска 
Те не че са и толкова скъпи де...ама пусто заплатата ми не искам да я коментирам 

Момичета, кажете сложих ли си голям таралеж в гащите 
Предложих и за 15г рожден ден да го празнува на село с приятелите...с нощуване.
Казала съм че ще имам ясни правила...ама какво да очаквам? Някой такова парти правил ли е? С баща и ще сме там, няма шанс да ги оставя сами.

# 1 069
  • Бургас
Привет,момичета!
Селесте,здрав и още повече да ви глези и обича мъж ти!

Цял ден мисля дребния. Вече са настанени в хотела. Нямам си идея как ще спя тази вечер..... Той ми е сърцето....

# 1 070
Ес, зависи от компанията. Ако са кротки деца, ще хапнат, ще пийнат и ще се забавляват. Обаче, може и проблеми да имаш, ако някое реши да пие като за последно. Двама племеници имам, тази година стават на 15, много се пие при тях. Ушите ми се плашат като чувам какви количества се изпиват.

# 1 071
Карз, няма страшно. Растат децата, така ще е.

Ес, всичко ще е наред. Вие ще сте там. Вземи им нещо за леки коктейли - спрай с мента, розов тоник с розов джин, сангрия (по няма да им хареса). По-добре нещо леко и с ваше знание, отколкото сами да измислят нещо и да се крият. Така и ти ще натрупаш точки, а като ти имат доверие, споделят повече 😉

# 1 072
  • някъде ... тук ...
Ес, познаваш ли приятелите?
Щом ще сте там, всичко ще е наред!
Ще се забавлвяват и ще са доволни.
Не знам за другите родители, но у нас държим да сме ги научили как и колко да пият. Вярно, че са момчета, ама....
И още ми се пише, ама от телефон толкова Simple Smile

# 1 073
  • Бургас
Ес, щом ще сте там, едва ли ще им дойдат щуротии на ума. Според мен е готина идеята ти. Голяма компания ли ще са? Познаваш ли ги?

Карз, всичко ще е наред, детето кой знае как се забавлява сега и даже не се сеща сигурно и един телефон да звънне, нищо че е бил инструктиран вероятно няколко пъти /съдя по наборката/.

Тути, усетих аз полъха на промяната Joy и затова след кристала за мишници взех и парфюмчето. Днес ме помоли и за летни лакове, понеже в учебно време не давам. Не знае, че аз вече съм ги добавила към подаръците за 1-ви юни.

Заповядайте на десерта.
Скрит текст:

# 1 074
  • някъде ... тук ...
Селесте, забравих.
Да ти е здрав рожденикът, и да се обичате и слушате!

Карз, детето се забавлява. Ще свикнеш Simple Smile

# 1 075
  • Бургас
Мляссс!
Изглежда страхотен! Браво,Селесте!
Лошото е,че дребния няма телефон и разчитам на други родители,които пишат в групата. С класната се уговорих,да се чуем,ако има нещо. Не искам да я притеснявам с обаждане.

Ес,Руми хубаво е написала. Нека всичко е с ваше знание и разрешение!

Лилс,поздравления зя успехите с режима!
Аз искам да сваля още 4-5 кг,но по голям проблем ми е прибирането на корема....

# 1 076
Ес, хубава е идеята. Ще се получи.
Селесте, много добре си се справила. Карз, дишай, момиче.

# 1 077
  • Бургас
Дишам,Мари,дишам....ама ми е трудно...!
Днес точно това си говорихме с колегата,докато пътувахме,че едно време ние като ходихме по екскурзии ни беше готино,весело,без да знаем,какво е на родителите ни....Е,дойде и на нашия гръб!...
Всичко ще е ок,цял ден това си повтарям!
Но големият ме дразни с подмятания като ,, Каква тишина цари у дома!  Няма кой да ме дразни! ,,
А аз му отговарям,че Има,кой да ме дразни!
И той мисли брат си,но не го показва и признава!
Не може ме излъже!

# 1 078
Децата всичките ги познавам без едно, две.
Те са от 1ви клас заедно.
Предупредила съм че ще има правила.
Алкохол да не носят, защото ще им го прибера и върна на тръгване.
Мога да им купя бутилка по техен избор...както и някоя бира.
Екцесии с напиване не бих позволила.
Притеснява ме преспиването само...да не им хрумне някоя щуротия...но се надявам да се справя.

# 1 079
  • София
ес, страхотен котарак. Децата ще се съобразят, щом се познавате и си там.
лили, браво за режима, много сериозни резултати.
selleste,  здрав да е мъжа ти, да те глези, да те обича и да има време за вас! Дъщерята подхвана моите парфюми миналата година. Казах, че са скъпи и е все още малка. Купувам й парфюми на  Zara, за момента е доволна.
карзче,  моята девойка днес замина и аз много я мисля. Сега ми писа, че са на дискотека и пеели и слушали чалга Stuck Out Tongue Winking Eye...ма хич не ми звучеше недоволна. И питам аз: ти какво пееш като не слушаш чалга, а тя отговаря: ми пляскам и викам "дай" Innocent, ми ще си мълча.

Общи условия

Активация на акаунт