Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 433
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 080
Добро утро!

Бъни, 😆

Карзче, 🤗

Вчера си беше типичният понеделник с обичайните драматизми. Дано днес да е по-спокойно.

Хубав ден, банда!

# 1 081
  • гр.София
Добро утро ☕
Много спах и още мога.
 Моята ще е на лагер в Китен на рд и изобщо не мога да измисля как ще стане почерпката/празнуването, след това иска и с приятели да празнува, ще сме три дни яли и пили. Ес, добре си го измислила, щом сте там, няма страшно!
Лили, и аз да те поздравя, браво!
Селесте, мноооого вкусно изглежда 🎂
Карзче,  свиквай, така ще е 🤗
Хубав ден момичета 🤗

# 1 082
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ненаспана съм....
И с главоболие....
Вчера беше тържеството на Митето за завършване на ДГ..... Много хубаво беше.... Поплаках....

Хубав ден!

# 1 083
  • на Мелмак
Добро утро!

Почти наспана съм, но разчитам на кафето да ме събуди. От както нося умен часовник следя основно крачки и качество на сън. Даже ММ ми купи нов, джиджан, нали съм си сврака. Не очаквах, че ще ми хареса и ще си го следя. Но все пак това е за мен, сънят де. Удобно е.
Вчера ми щукна нещо, нахоках ММ, че нищо не прави по въпроса, той пък да вземе да се активира и да ми угоди, но днес май аз ще давам заден, като размислих. Ще ме обяви за тотално луда и ще каже, че е бил прав и това ще е така, де. Но аз няма да признавам Grinning Sunglasses

Боби, много сте хубави!

Ес, котката е чудна!

# 1 084
  • Бургас
Добро утро!

# 1 085
  • Ямбол
Добро утро!

Ес, много ти е хубав котаракът. А за РД няма страшно, ще се забавляват децата.

Бъни, няма отърване от тая чалга. За съжаление това слушат децата сега. Имах надежди новият ми клас да са малко по-различни, но уви.

Добро утро. Лиле, няма как да не те поздравя за килограмите. Кой е режимът? И ти давам идея да се запишеш на шофьорски курс заедно с щерката. ...
Маре, режимът ми е никакъв, нагласих си го на мен да ми е удобен. След последното затваряне на училището, си казах, че вече е нетърпимо и се възползвах от това, че до обяд така или иначе не огладнявам. После бяхме втора смяна и на училище няма как да ям. Така се получи, че започнах да ям и то лека храна само вечер. Е понякога като ходим някъде, особено събота и неделя, не го спазвам стриктно, но килограмите така или иначе падат. Продължих така и вече почти два месеца ям само вечер. Свикнах и вече не ми е зор, издържам.
Сега сме първа смяна вече и продължавам. Колкото мога смятам да го запазя, че да може да остане трайно сваленото.
Хайде, аз ще тръгвам за работо(с колелото), на вас - приятен ден!

# 1 086
Добро утро!

# 1 087
Добро утро.
Ес, спокойно, децата няма да спят. Simple Smile
Лиле, с такъв режим и аз съм смъквала доста кила.
Моята щерка ползваше скъпи парфюми, а сега го е ударила на реплики. Казва, че с тях получва повече комплименти.
И още нещо на тая тема. И на щерката, и на мен ми се случи да направим комплимент на различни дами за парфюм, но на въпросът кой е парфюмът да получим в отговор само марката, а не и името му.
Хубав ден и от мен.

# 1 088
Добро утро,

благодаря момичета за успокоението за РДто...имам още време да го дообмисля все пак.

Успешен ден на всички!

# 1 089
  • София
Добро утро!
Лили, поздравление за диетата! Аз не бих могла да понеса интервално хранене, през 5 минути нещо дъвча.
Селест, хубава торта!
Карзче, не се притеснявай, ако има лоши новини ще те намерят. Сещам се, че една година бях ня екскурзия със съучениците си от училище. Нещо се случи и се наложи да се забавим с още една нощ непланирано и по-късно да се приберем. Аз много се бях притеснила, че родителите ми ще се притесняват. Дали са се притеснявали не зная, но на мен ми казаха, че не се били притеснявали, щом има учител с нас са спокойни. Тогава нямаше мобилни телефони само да кажа.
Боби, много сте хубави, честито!
Есеншъл, не се притеснявай, нали ще сте там.
Да ви питам дали имате мнение за тежките одеала-откъде да си купя и дали запарват лятото?
Гледам това, промоцията е до днес:
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/tezhki-zavivki/plus/tezhka-zaviv … endetunga-135x200

# 1 090
  • Бургас
Добро утро!

Карз, как си? Дремна ли снощи?

Боби, Heart

Бъни, голяма скица твоята. Ми така де, щом е отишла, намира начин да се забавлява някак.

Отивам на представяне на някаква корейска козметика. Надявам се после да не оставя пари за ненужни неща, както обикновено правя.

Хубав да е денят ви!

# 1 091
Селесте, да е здрав! тортата изглежда много вкусна!
Парфюми поимвам и давам на госпожицата да се парфюмира. Обикновено избира от най-скъпите. Има вкус детето. Дрбното и то ходи напарфюмирано, но момите много го нападат и той обича да мирише на мъж.
Ес, с интерес ще чета как е преминал РД, на нас ни предстои.
Тази година са избрали класа на дъщеря ни за награда и ще ходят безплатно за 1 седмица на Пампорово. Има телефон и ще го носи, но имам пълно доверие на госпожите.
Вчера ме интервюираха за БНР, свързано с работата ми.
Боби, нашето предстои, колко ли ще цивря...

# 1 092
  • дядовата ръкавичка
Да е здрав и щастлив мъжът ти, Селесте! Много да ви радва и слуша Simple Smile

Моите ходят на екскурзии и лагери от седемгодишни. Не помня да съм се притеснявала. Ако те са доволни, и аз съм доволна Simple Smile

За РД на 15годишни алкохол не бих купувала. Знам ли, може и задръстена да съм, но за мен са си бебета. Отделно отговорността, която бих поела, да се напие някой, да припадне ... Не, благодаря.
А на тая чалга как не й мина модата ....

# 1 093
Моите и двамата на екскурзии по 5-7 или повече дни не са ходили, нито организират особено от училище, нито те проявяват желание. Поне няколко години молих щерката лятото да я запиша на някой лагер, отказва.

Айяла, те пият от 13годишни. Знам, защото дъщерята споделя.
Ако аз н его купя, те ще си носят патрончета и ще ходят да се крият и пият.

# 1 094
Здравейте!
Карз, права е Мериан. Ако има проблем, ще те намерят. Дъщеря ми беше на лагер от детската градина, била е на 6 години. Четири нощи не спах. Детето си беше изкарало много добре.
На зелено училище бяха двамата заедно преди 3 години, тогава бях по-спокойна.
Утре не съм на работа, децата обаче са на училище и то различни смени. Искам да отбележим някак празника, ама трябва поотделно с всеки или не знам. Още нищо не съм измислила.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт