Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 426
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 095
Селесте, корейската козметика е много, много хубава.
Мери, май Фонсе издирваше дебело одеяло.
Потвърждавам, че подрастващите пушат и пият. За един рожден ден на щерката бях купила за всички по една безалкохолна бира. Признавам си не съм питала родителите им, но само защото на предния ѝ рожден ден бяха питани и бяха позволили. Е, беше вкаран тайно алкохол (от гостите момчета) и притялката ѝ беше свестявана в Бърза помощ. От тогава съм на тръни, постоянно дудна, давам съвети и кибича като Боби докато не се прибере.
Боби, разкошни сте. Гледам, че и Марти е добре щом е с вас.

# 1 096
  • Germany
Вие направо ме стреснахте. Как така пият от 13 годишни?!? Приятелите на големият започнаха да пият вино на 16. Сега повечето са на 17г и пият и твърд алкохол, ако успеят да изкрънкат някой 18г приятел да им купи. Никой от компанията му не пуши.
Нещо ме наболява венеца между 2 зъба. Все да има нещо, за което да се тревожа преди тръгване....

# 1 097
  • Бургас
Мари, и аз така съм чувала, но над 300 лв само за един крем няма как да дам. 1900 лв беше цената на пълния пакет от 7 продукта. Нито отстъпката от 150 лв, нито разсроченото плащане ме подведоха, бях желязна този път Simple Smile Как ли пък няма да си купя козметика на кредит. Цялото ходене си струваше заради компютърната диагностика на кожата, макар че аз и сама си знам колко ми е зле.

Рей, просто отложете празнуването за ден, в който всички сте свободни.

# 1 098
  • София
О, българските тийнейджъри започват да се напиват отрано. Поне когато дъщеря ми беше в тази възраст беше така. Едва ли има подобрение.
Селесте, да не си била в Младост 2? Или там беше израелска козметика?
Фонсе има още малко да отговори за одеалото, в 16:30 отивам да го купувам.

# 1 099
За пиенето още нямам преки впечатления, но чалгата ще е вечна 😡 Щерката ходи на екскурзия и съученик беше пуснал клип в групата от пътуването "айде Азис пее" 😠 Предстои ѝ лагер от училище след завършването, баща ѝ мъдро заключи, че като се върне всички чалги ще е научила. Само се надявам да продължи да не ѝ харесва тази музика, че трудно се върви срещу масата.

# 1 100
  • Germany
Рире, ще ходите ли към Италия тази година?

# 1 101
Още нищо не сме планували, Мони. Оглеждахме други варианти, но нищо чудно пак до там да стигнем 😂

# 1 102
Като сте на вълна Италия - края на октомври подходящо ли е за Венеция или вече ще мрачно и дъждовно.
Знам, че е относително, но ей така за ориентир Blush
Искам да предвидя нещо за този период, мм е рожденик.

# 1 103
Не се притеснявайте за децата. Ако в къщи не слушате чалга и за тях няма да е приоритетна. Естествено, няма как да избягат от нея по купоните и дискотеките, но едва ли ще им е любима. Да си кажа честно обаче, като слушам какво пускат по мзикалните канали в днешно време, то едно 80% си е жива чалга. Ритъмът едно към едно с нашенската чалга само езика е различен, или английски или испански.
Модата от 80-те и 90-те може и да беше ужасна, но поне музиката си я биваше.

Ха, здравейте. Много празнуващи пропуснах. Да са живи и здрави.
Едни хубави дами и дечица видях Heart Eyes.

Болежки и други неприятни неща да са минало и да бягат надалеч.

Ес, ще се получи РД-то. Че ще пийнат нещо е ясно, но самата мисъл, че има възрастни около тях им слага някаква граница и не смеят да се отпуснат съвсем, както ако са сами.

Дежурна баба бях. Бръмбито е разкош. Вече си "купи" крачета, та скоро ще трябва прощъпулник да правим. Разказва ми играта, че все иска по стълбите да се качва и слиза. Ама не се оплаквам, току виж съм свалила някое и друго кило Joy. Грижи се за здравето на баба си, малкото човече Grinning.
Каката беше на първото си официално състезание по колоездене. Голяма радост. Имала медал. Е, то всички деца получили, но това са подробности Smile. Важното е, че за нея си е било емоция.

Приятна и спокойна седмица.

# 1 104
  • Canada
Мери, четох хубави отзиви, но не го взех тогава. Да споделиш ако се престрашиш. Притеснява ме, че не се пере 😏

Стопиха ми лагерите в бача, аман значи 😁

# 1 105
  • Бургас
Мери, по морето съм аз, при гларусите:)

2в1, смело да крачи Бръмби занапред!
По този повод се сещам, че Бел ми се губи, откакто направи прощъпулник на Бухтичка. Кой знае къде тичат.

Аз днес нали спестих едни пари, които всъщност нямах, Joy та си купих сандали. Твърде импулсивна покупка беше, не знам дали ще ги нося, че идват височки на фона на всичките ми шляпки.

# 1 106
  • София
Ау, как не се пере, Фонс? Ще питам.
2 в 1, хубави емоции!
Между другото, обувките, дето ги взех в събота ще ги връщам, не си отговарят на номера, уголемени са.

Сега прочетох, пере се, но ръчно.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 16:24 от merian64

# 1 107
  • на Мелмак
Аз също съм с 15-годишна,но алкохол не пият. На мен ми се вижда странно. Чакам я кафе да пропие, въпреки, че тя казва, че никога няма да пие тази гадост.

# 1 108
  • Germany
Като сте на вълна Италия - края на октомври подходящо ли е за Венеция или вече ще мрачно и дъждовно.
Знам, че е относително, но ей така за ориентир Blush
Искам да предвидя нещо за този период, мм е рожденик.
Руми, според мен ще е мрачно и дъждовно. Там още септември почва да захлажда и да вали.

# 1 109
Мони, и аз такива съмнения имах, ама викам да питам Grinning

Ще мисля нещо. Може и при нас да идем някъде. В България също има много красиви места.

Общи условия

Активация на акаунт