Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 464
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 035
  • гр.София
Добро утро ☕
Можех и още да спя 🙂
За блейка това е ясно, редовно си пропускам спирката като зяпна в телефона 😁
Боби, стискам палци ✊
Успешна седмица момичета 🤗

# 1 036
  • Ямбол
Добро утро и успешна седмица.
След многото почивни дни в май, тази седмица ще ми се види дълга.
Ще поставя задача на мъжа ми да ми потърси читав инструктор и като се върна от морето ще се хващам или поне така смятам засега. Ученето на теорията и на мен няма да ми е проблем, но на пътя ще видим как ще съм. После трябва и кола да си купя, евентуално.
Руми като каза за метрото, се сетих, какъв страх брах, когато бях на едно обучение в София и трябваше да се придвижа от гарата до СУ с метрото. Малее, ужас. Добре че имаше още две колежки от друго училище, та се прикрепих към тях, не че и те бяха много ориентирани, но поне заедно треперехме дали сме хванали правилната посока.
Все забравям да ви се похваля. От два три месеца съм се хванала сериозно с режим и свалям килограми. Доста са свалените, но и доста още трябва да сваля. Към момента са над 15. В началото падаха бързо, сега вървят бавно, но все пак са надолу. Стигнах до момент всичките дрехи да са ми доста широки и това също взе да става проблем. Смятам да не спирам, за да не си ги върна, още доста месеци и дори година, бавно и славно.

Хубав ден!

# 1 037
Добро утро!

Лилс, браво, продължавай в същия дух!

Маре, много си хубава 🤩

Шефът все така искам да го мачкам 🥰

Заредих батериите аз и съм готова да се хвърлям в боя!

Спокойна седмица,  момичета!

# 1 038
Браво, Лили, браво!
Продължавай. И ние сме на режим. Основно заради малката и мм. Тя, защото благодарение на ген, възраст и ядене започна да прескача границите, а мм заради дисковите хернии трябва да поддържа по-ниски кг. За мен е достатъчно просто да не качвам. Дано да има резултати.

Отивам на кафенце, хубав ден ☀️

# 1 039
Добро утро. Лиле, няма как да не те поздравя за килограмите. Кой е режимът? И ти давам идея да се запишеш на шофьорски курс заедно с щерката. И аз като Съни много обичам да го играя навигатор.
Боби, да мине спокойно тържеството.

# 1 040
  • Germany
Добро утро!
Пак се събудих супер рано... от студ. Навън беше 5 градуса, а аз завита с едно тънко одеалце. Миналата седмица не спях от жега. Шантаво време... Днес няма да влизам на курса, а ще се опитам да си наваксам пропуснатото от миналата седмица.
Спокойна седмица за всички!

# 1 041
  • Canada
Добро утро!

Чудни са ни абитуриентките, Мари, Деси, мацки 🤩

И Шефчето е чуден!

Лили, браво, само така!

Не се наспах, кисела съм 😁

# 1 042
  • Бургас
Добро утро!

И цветната Деси, и сладкото градинарче видях. Чу-дес-ни.

Еми, само форумното ти име ли празнува днес?

ММ е рожденик днес. Да ми е здрав и да намира повече време за нас си пожелавам.
Тортата стяга от вчера, малко риба ще изпека за вечеря и съм готова.

Боби, времето да е с вас и да не провали празника на децата!

Лили, сериозна цифра, браво!

Спокойна и спорна да е седмицата ви, момичета!

# 1 043
  • гр.София
Селесте, да ти е жив и здрав 🎂 да те гледа и глези дълги години, все така да се обичате 🥰
Аз съм в метрото, ходих да си взема документите от общината, за късмет бързо минах.

# 1 044
Селесте,  жив и здрав да е ТМ! Да те слуша!

Не ми се работи...

# 1 045
Селесте, здрав да е твоя рожденик!

# 1 046
  • Germany
Селесте, здрав и с достатъчно свободно време да е мъжът ти!

# 1 047
  • на Мелмак
Селесте, здрав и да те слуша, глези и угажда Grinning

# 1 048
Честит да е, Селесте! Здраве, бизнес успехи, семейна идилия и повече  екскурзии заедно.

# 1 049
Здравейте!
Селесте, честит да е рожденикът! Жив и здрав! Весело изкарване на празника!
Вчера успях да видя Мари, Деси и Шефчето. Много сте хубави всички. Мари, косата ти е лъскава и хубава, не личи да имаш проблеми с нея.
Аз май съм се хвалила тук, че имам златен талон, ама това не защото съм толкова добър шофьор, а защото карам мнооого рядко.
Лили, браво за килограмите! Това си е най-голямата мотивация да продължиш - да виждаш реален резултат от режима.
Моите деца приключиха с училище за днес и утре. Днес тържество, а утре неприсъствен ден.
Здрави да сте!

Общи условия

Активация на акаунт