Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 434
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 125
  • гр.София
Добро утро ☕
Честит празник на детето 🎊
Лин, браво на детето, най- необходимите неща е взел 😘
Синеочка е прекрасна 😍
Моя подарък не дойде вчера, днес го очаквам, сега ще е разочарована рано-рано, ще показвам на снимка какво съм и взела.
Чалга я чувам, че пуска от време на време, но ние сме фенове на гръцката музика, аз не понасям, та основно на слушалки кара.
Сега пия кафето и слизам във фитнеса 🏋️
Хубав ден момичета 🤗

# 1 126
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит празник на всички малки, големи и още по-големи, момичета и момчета! Здрави, щастливи и много усмихнати!

Тук съм, Лин! Мило ми стана, като прочетох, че ме мислиш! Kissing Heart

При мен много неща и нямах време да пиша! По лекари ходих /тъпата бактерия си я има и ще я борим/, бебчовци гледах, на Пловдив ходихме с всички деца, че свекървата стана на 90 години и въобще, натоварена програма!

Не видях снимки, но съм сигурна, че сте прекрасни, особено Шефчето!

Селесте, здрав да е ТМ и наистина, да намира повече време, за почивки със семейството!

Моля, ако пропускам някой, който е имал празник, да не ми се сърди! Живи и  здрави да сте всички, със или без поводи!

От днес съм на работа и да си призная, хич не ми се ходи!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 06:42 от Бубoлина

# 1 127
Добро утро!

Честит празник на всички малки и големи деца!🥰

Видях Синеочка,  прекрасна 🥰

Хубав ден,  банда!

# 1 128
  • На брега на реката
Прочетох Али и се сетих, че видях Синеочка! Ени, ми тя много е дръпнала! Ау, чудесна госпожица!

# 1 129
Добро утро. И честит празник на всички малки, големи и още по- големи момичета и момчета в темата ни!
Синеочка е страхотна, Ени. Пу- пу.
Буб, верно сте имали натоварена програма, но поводът си е залужавал.
Бъни, твоята щерка е със страхотно чувство за хумор. Поздравявам я!

# 1 130
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник на децата!
Честит ви празник,пораснали деца! Момичета,това е за вас!

Бубе,Ени,радвам се да ви прочета!
Ени,за Синечка си знаеш - разкошна е!

Тази вечер спах като пън! За сметка на предишната. Дребният щом си е при мен е друго!

Айде,чао! Бягам на работа!
Хубав ден,банда!

# 1 131
Честит празник Hug

# 1 132
  • София
Добро утро!
Честит 1 юни на дечицата в темата!
Много хубава Синеочка!
Като споделяте за пиене и пушене се чудя дали и нашето поколение е било такова? Аз поне не съм била, и до ден днешен никога не съм пушила и нямам желание да пробвам.
Днес внучката ми става на 5 години. Почерпете се за нейно здраве.

Подаръците не зная как ще ги натоварим в колата. Тържеството е в клубче.

# 1 133
Добро утро и честит празник на всички дечица! Да са ни здрави и да ни радват. ❤🥰
Мери,честит рожден ден на твоята внучка! 🥳😊
Благодаря ви за милите думи за Синеочка. 🤗
Боби,още се чудя кога да ида. Май ще чакам в 11 да мине празника,че ще ги водят от ДГ,но тя държи и аз да съм там. 😂 И после ще видим,още не съм се ориентирала. 😁 Аз ти имам тел и ще звънна ако имам време.

# 1 134
Мери, честита да ти е внучката! Да е много здрава и щастлива !

Аз пуша от осми клас, пия май от там някъде, пък ей на - станах човек.

# 1 135
Аа,сега се сетих,че сме нов месец,но снощи след една гръмотевица ни спря нета и още го няма. Ако може някой да пусне нова тема,ако ли не аз ще пусна,но по-късно,следобяд. Че през мобилния не е много удобно. 😃

# 1 136
Добро утро.
Честит празник на малки и големи.
Чудесна Синеочка.
Бъни, много свежо чувство за хумор има дъщеря ти.
Мери, здрава и щастлива да е внучка ти.
Детето отиде на екскурзия.
Хубав ден!

# 1 137
  • Germany
Честит празник и от мен!
Мери, здрава и щастлива да е внучката ти!
Аз и приятелите около мен, пропушихме на около 16г. Някъде там почнахме и да пием. Моите наблюдения са, че в БГ все още е "модерно" сред младите хора да пушат и да се напиват. Тук, поне в обкражението на децата ми, не е така. Възрастните хора също масово не пушат. На сбирки на класовете на децата обикновенно се събирахме аз и 2-3 татковци.

# 1 138
Честит празник!

Мери, направо се благодаря, че по наше време нямаше социални мрежи, за да документират всичките ни глупости.
Децата сега са в пъти по-добри от нас Mr. Green

Мони, при нас пушат, пият и слушат чалга. Ама пък навън се отдават на малко по-други субстанции.
То е ясно, че ще пробват различни неща, но дано само с пробването да се размине Blush

# 1 139
  • Бургас
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи дечица!

Мери, честити 5 на внучка ти! Здрава и усмихната да расте!

Хубава пораснала Синеочка видях Heart

Съни, весело да му е на детето!

Цигара пробвах в 12 клас, правих се на интересна няколко дни пред сестра ми и това беше, алкохол също много късно опитах и до днес твърд алкохол не пия. Иска ми се и с децата да е така, но май са ми твърде нереалистични очакванията.

Отивам на тържество в ДГ. За пръв път ще присъстваме на каквото и да е събитие. Иначе постоянно им организират някакви, но все бяха без родителите.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт