Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 504
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 120
Щото, Ем, щерката се изявява като кифла. А кифла, барбекю и бал са невъвместими думи в едно изречение. Скоро ѝ казах поне да си запази дата в ресторанта за деня на бала... Отговорът ѝ беше- Ти, добре ли си?

# 121
Аз бих го направила като градинско парти, с барбекю и блок маса, с кетъринг. Вкл и сервитьори. Пробвала съм, не е скъпа услугата, а е голямо удоволствие. Някой друг се грижи за нещата вместо теб и ти се наслаждаваш на празника
Най-прекрасните хора, с които първо се запознахме тук са 1/2 германка - сирийка и иранец. Той политически затворник от режима в Израел. Уникални хора- топли, сърдечни.
Имах парочистачка на Керхер, не вършеше никаква работа и я продадох. Чистя със супер ефективна четка ( като огромна четка за зъби но с пластмасова глава)
Колата ми е на ремонт, а исках да отида да понакупя храсти за терасата. Днес опитах с ММ, ами отхвърли всичките ми идеи. А не съм му казала още за лампичките дето съм ги намислила

# 122
Подобна е и моята идея, Титина. Да се наемат шатри, столове, маси, просто да е в стил градинско парти и да е на двора ни. Ама няма.

# 123
Сватбата на съседчето ни беше в двора на къщата на младоженеца. Свекърът е дърводелец и беше сковал дансинг, а в кръг около него бяха разположени шатрите. Много готино им се беше получило. И приветствам идеята.

# 124
  • на Мелмак
Много хубаво така, градинско парти!

Такава хубава разходка си направихме след работа, много съм доволна. Само дето забравих да сложа хляб по - рано, та той още се пече, а ние тъкмо вечеряхме Simple Smile Сега ще гледам Фантастичните животни, онзи ден го гледахме на кино третия епизод, снощи гледах първият, днес втория. Моята работа малко на опаки, но са ми интересни.
Тит, успех с аранжировкта!

# 125
С тоя си акъл, и сватби и балове на открито бих приветствала, ама като е млад човек, друго му е важно. Та, Маре, имаш време, покажи ѝ идеи в пинтерест или интернет, пък може и да размисли. Тя , и в ресторанта, и в двора ще е център на вниманието и ще е най-хубава, та всичко останало е само декор. Ако не кандиса;), с младежа ще успееш, сигурна съм. Живи и здрави, тогава ще имаме доста абитуриенти в темата, ще показваме.

# 126
  • Бургас
Доба вечер,дужина!
Не мога да стигна до форума.
Бубе,малчо е пушка още вчера.Здрав е. Даже цял ден бяхме на флората и в центъра. АБ му подейства още на вторият ден. Днес беше и на училище даже.
И понеже не помня дали ти честитих годишнината,ще го направя пак - Здрави и още дълги години да се водите!

Днес си беше направо зимен ден! Омръзна ми вече! Искам слънце!!!

Утре съм на две родителски срещи,по едно и също време. Весело ще е,ако ММ не успее да дойде. Пак ще се търчи от едната на другата.

Спи ми се,две не виждам!
Допивам си бирата и си лЕгам!
Лека нощ и сладки сънища,момичета!

# 127
  • гр.София
Добро утро ☕
Будувах два часа нощес, пффф и пак не се наспах!
Харесвам празненства на открито, Мари, много добре си го измислила, жалко, че не и допада на дъщеря ти!
Днес, ще имам много работа, много мразя така на изпроводяк 😬
Трябва да сготвя на децата, искат крилца, таратор, пица, мъфини, довечера ще е интересно кое по напред ще направя.
Сега кафенце и последна тренировка 🏋️ и от утре малко глезене 😍
Хубав ден момичета 🤗

# 128
  • На брега на реката
Добро утро!

От около седмица, пийвам едно коктейлче, което открих и страшно ми допада! Розов джин с розов тоник, лед и парченца грейпфрут! Ами да ви кажа, че май се пристрастих и всяка вечер пийвам по 1-2! Вкусно, лекичко и пивко! Много добре ми идва, а и някак , сваля напрежението! Спя като пич!

Мари, и аз съм за градинско парти! Дано все пак да успееш, да я навиеш!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 06:20 от Бубoлина

# 129
Добро утро.
Бубе, това е и моето лятно питие.
Хубава да е денят ви.

# 130
Добро утро.
Снощи и аз си направих розов джин с розов тоник 😆, лятното ми питие от миналата година. До преди това спрайт с мента.

Деси, весела почивка и ще чакаме снимки 🙂

Хубав ден ☀️

# 131
Добро утро!

От рано сте се разпили, гледам 😆
Моето лятно питие е водка ванилия с швепс нар и малко розов тоник. Ама още съм на уиски, защото ми е студено 😁

Вчера ми беше напрегнат ден, едва се прибрах, хапнах и се трупясах.

Хубав ден,  банда!

# 132
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Аз пък онази вечер пих коктейл с розов джин и розов тоник с една приятелка и от половината се замотах, не можах да го изпия. Не е за мен тази работа Grinning
Салата табуле мисля да направя днес, да видим дали ще се одобри от домашните.
Деси, докато крилцата се пекат, забъркваш тестата, после ако можеш заедно да ги печеш и тях, а таратора някъде помежду им Yum Аз снощи сложих крилца и бутчета, докато се разхождахме те бяха готови, единствено, че тогава заредих и хлебопекарната и там е 3часа поне за хляб. За днес от мен само салата. Че ще имаме повод да се черпим и може довечера да излезем.

# 133
  • Germany
Добро утро!
Хич не можах да спя... Мислих разни работи до 2 часа и сега едвам гледам, а след час ми почва новият курс.  Свекърва ми си тръгва днес. Много добре мина този път. Явно и тя и аз сме си понаучили уроците.
Хубав да ви е деня!

# 134
  • дядовата ръкавичка
И аз съм на джин с тоник лятото. Открих сезона вече. Розов не съм пробвала, има ли разлика?

И мен ме разбудиха къде 5. Кучето започна да драска по вратата. ММ му вика бодро "Да, влез", аз се събудих да им се карам ... и дотам беше съня.

Общи условия

Активация на акаунт