Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 499
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 105
Руми, в Двете сърнета бяхме. Пълна трагедия обслужване, меню, храна. Всички бяхме с болки в стомаха след това.
Сервитьорите не си знаят масите, щурат се от маса на маса и питат кой си е поръчал дадено ястие. Три пъти молим за чаша за бирата, донесоха след 30мин. Още толкова за чаша за студен чай, така и не донесоха.
Две порции пържени картофи и 2пърленки изобщо ги забравиха и не донесоха. Но в сметката ги имаше.

Наслука е в местността Мъртвата долина, стига се по един черен път дотам.
Едно време ходехме, после вече не.
Даваха го и в Кошмари в кухнята.
Малко е, на язовира и е пълно с насекоми.

# 106
  • Germany
Добро утро!
Намерих една Керхер и май ще я пробваме. На мен ми трябва само за банята. Тук водата е много варовита и след напръскването с препарат винаги си трябва търкане, което ако мога да си спестя ще е супер.
За пушенето - аз си признавам, че ако не бяха всичките операции и лежането в болница, нямаше да мога да ги откажа. Супер пристрастен пушач бях. Сега не ми се пуши. Понякога като мина покрай пушещ човек, дишам дълбоко и ми харесва, но понякога ми става лошо от миризмата. Не ми се промени кожата, но парите за цигари сега влагам в курсове по немски Simple Smile
Стиснете палци за големият днес, моля. Има класно по френски и много се беше притеснил.

# 107
Включих климатика на топло, не се издържа от жега този май;)
Благодаря девойки, много сте мили!
Дано да успея, че това ми е е единственият кеф  дето имам, освен храната;)
Хубава седмица!

# 108
  • Бургас
И аз пуснах климатиците, иначе трябваше под завивките да си седим цял ден.

# 109
И аз пуснах печката в офиса... Ми то си е студено!

Тути, успех със спирането на цигарите!

# 110
Ние още не сме си спряли парното, та в студените дни си се включва.

Честити да са вчерашните имали повод за празнуване.

Бубе, още дълги години да сте заедно с ТМ. Да се разбирате, уважавате и радвате на деца, внуци и правнуци.

Болничките да се поправят бързо.

Тути, щом си решила съм сигурна, че ще се справиш Hands Thumbsup.

Работната седмица ще е кратка, дано да е и спокойна.

# 111
Привет и от мен!

Цигарите спрях, като забременях, после 10 месеца кърмене и така и не ги започнах. Тути, успех 😊

Ходихме днес да си сменяме адресната регистрация, че още не сме, и естествено улучихме неработеща система в общината и нищо не свършихме. После водихме Бухтичка на детски център за първи път. Чак накрая се поотпусна, много е срамежлива и страхлива.

И да измрънкам, че ми се развали хладилника, замразява почти всичко. В гаранция е, ама чак в понеделник били свободни да дойдат.. 😒
И времето е ужасно и студено, общо взето не ми е ден днес.

# 112
Ес, никога нямаше да се сетя за Двете сърнета Joy
То там си е трагедия още от едно време, когато бях малка.
Значи и Наслуката не искам да пробвам вече.
Рядко ходим в Плевен по ресторанти, че майка се сърди Laughing

Бел, и нашият беше така. На място го оправиха, нещо с препълнен фреон беше, но не помня Rolling Eyes

Дано да успея, че това ми е е единственият кеф  дето имам, освен храната;)

Ей туй е лошо, храната става още по-вкусна Whistling Joy

# 113
руми, то в Плевен едно място няма дето да става.
Има няколко прехвалени и с надути цени, които нито на мен, нит она децата се харесват също.
В единия зимата чакахме....1час за едни тиквички. Сигурно сега търсеха откъде да ги купят.

# 114
Ша опъна масите пред блока и ще видят те Joy

Дала съм задача на щерката да разбере дали бала на Езиковата е винаги на една дата и коя е тя (евентуално)
Гледам, че хората рано се подготвят. Да не увиснем накрая.

# 115
руми, за една дата не знам, но ако искате фотограф...още от септември резервират добрите. А те са няколко в града.

За масите, да ти кажа най-добре на село на двора.
Не бих могла да препоръчам нито един ресторант в града за жалост. Навсякде ще ви прецакат с нещо, освен ако не сте наистина много тесен кръг и 10тина човека.

# 116
  • на Мелмак
Брррр, ноември ли е?
Ужасен студ ❄ и вятър.
Руми, дано уцелите Hug
Ходихме да гледаме бойлери, да видим как ще се справяме с топлата вода, ако ТЕЦ-а спре. Трябва и в Банско да ги сменим.
Тути, с Табекс ги спрях преди много години. Лесно и безболезнено, а много обичах да пуша Sunglasses После качих малко кг, които пък бързо свалих. А бе, по-добре си е без Yum
Бел, моите като бяха малки в един детски център се чувстваха добре, в друг не искаха да влизат. Така, че и до център си е, какички Simple Smile Маймунка малка.

# 117
Руми, дано и при нас е нещо бързо поправимо. Извадих всички зеленчуци отвън, че не знам вече колко изхвърлих..

Ети, тепърва ще ги разучаваме и ние, ама сме много далече от какичките 😃. През половината време ме беше прегърнала за крака, после си играхме пак двете. И на това съм доволна, поне ѝ е по-интересно, че вкъщи всичко ѝ е омръзнало.

# 118
Бел, честита да е внучката. Здрава, щастлива и успешна.
Мони, ако не е късно стиснах палци за твоето момче.
Тия хапчета и лепенки вместо цигари са ми бошлаф. Аз обичах да си държа нещо между пръстите, да си дърпам, да си правя кефа....
Много искам за абитуриентския бал на щерката да има барбекю на двора, но няма да ме огрее.

# 119
Moni, ние имаме парочистачка на Керхер и сме много доволни.
Мари, така е, много ни е готина съседката- германка от ирански произход, мюсюлманка, омъжена за етничен германец-християнин, у тях се празнуват наред всички християнски и мюсюлмански празници. Никой не е приемал религията на другия, но живеят в страхотен синхрон. А тя винаги е с убийствени обеци. Всъщност всичките ни съседи са супер, не мога да се оплача. Защо да не те огрее за барбекюто? Струва ми се като супер идея.

Много работа имах днес, много ми е уморено, имам чувството, че ако легна веднага мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт