Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 495
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
Добро утро ☕
Никога не съм пушила,у нас никой не пуши, ММ пушеше до преди 15г, отказа ги с табекс от раз. Не ходя на гости при пушачи 😁
Из целия фейс е пълно с баклави, не се издържа 😬
Не се наспах, с главоболие е съм, навън е скапано времето!
Хубав ден момичета 🤗

# 91
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Трудно станах..
Днес ще съм пешеходна, Марти ще ходи с колата на училище...
Следобед сме на София с Митето.
Хубав ден!

# 92
Добро утро!

Вчера успях да открадна няколко часа припек с книжка. После се заоблачи и направо си стана студено,  та се прибрах, но все пак успях да заредя батериите.

Седмицата ще е къса, но пък натоварена...

Спорна да е вашата!

# 93
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно! Kissing Heart

Тути, не се отказвай! Ние бяхме пушачи, цялото семейство. Първо ги отказа ММ /преди 15 г/. Няколко години по-късно синовете, а няколко месеца след тях и аз. На есен ще станат 10 години!
Ползата е, че не мислиш за това , да се снабдиш и да не би да останеш без и в здравословен аспект, разбира се! Пари не съм спестила, не знам къде отиват. Може да спестиш, ако всеки ден, отделяш тези пари и не ги пипаш, ама то все изникне нещо! Кожата ми, има леко подобрение, но не бих казала, че съм ослепителна. Joy
Иначе, Руми е права, че при пушачите винаги е по-весело!
Успех и да знаеш, че сме насреща, ако имаш нужда от подкрепа!

Мери, бих се радвала да споделиш повече за парочистаката /може и на ЛС/.
Скрит текст:
Обмислям такава покупка и всяка информация ще ми е от полза! Най-вече я искам за банята /много варовик и мухъл, през летния сезон/, за кухненските шкафове /много трудно се почистват - бял мат/ и разбира се за плота и фурната. Иска ми се, да не използвам тази агресивна химия.  За ламинат става ли или ще го съсипе? Абе всичко квот се сетиш, когато имаш време, ич не е спешно.

Селесте, Карзче, как са юначетата?

Хубав ден, момичета!

# 94
Добро утро. Деси, няма да мирясам докато не изям и последното парче баклава.
При нас е студено и дъждовно, а трябва да събирам тен за бала....

# 95
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, добре е моят юнак, но ще го оставя днес вкъщи и ако няма нищо, утре го засилвам на градина.

Аз никога не съм пушила, но ММ беше страстен пушач. Чак на него не му се вярва, че ги отказа с един блистер Табекс. Там и Вики изигра много важна роля. Беше мъничка и я навивахме да ходи след него, и да му казва да не пуши. Иначе книгата на Алън Кар я прочетох аз, той даже не я прелисти.

Ели, благодаря ти за снимките!

Днес съм на родителска среща с учителите на бъдещите петокласници. Дано случим на добри!

Спокойна работна седмица, момичета!

# 96
  • София
Добро утро през първия работен ден от седмицата. В София температурите са едноцифрени. Мрън.

Бубе, ето така изглежда парочистачката:
https://www.olx.bg/d/ad/parochistachka-aio-kolution-CID632-ID8j4O1.html
Само това намерих като изображение, но имай в предвид, че дадената цена тук 800 лв е за уред на старо. Аз лично съм я вземала за близо 4000 лв. Иначе да, няма проблем да минаваш ламината с нея. Дистрибутира се от демонстратори на принципа на мулти левъл компаниите.
Зная, че е много скъпа, но тогава можех да си я позволя и имах причина да я взема.

Хубава седмица на всички и дано слънцето се покаже!

# 97
  • Бургас
Добър ден!
Толкова неприятно време навън, иде ми да пусна климатика в офиса.
Изкарахме си много добре снощи на рождения ден на най-голямата внучка. Тя сама си избра в кой ресторант да се ходи и коментирахме, че тя май всички събития си празнува там. От преди да се роди- там ми каза майка й,че отидохме на обяд, а на нея нищо не й хареса в менюто/което знае наизуст/.После там празнувахме и кръщенето и изобщо имаме право на абонамент май.
Лека седмица и да си пожелаем хубаво време. Ако не - сами да си създадем слънчево настроение!

# 98
Добро утро! Слънчев и щедър на хубави емоции да е май!
Отивам на работа.

# 99
  • Бургас
BelleFleur, честит рожден на патерица на порасналата госпожица! Да расте здрава и щастлива!

# 100
  • на Мелмак
Добро утро Simple Smile

# 101
  • София
Добро утро.
Отпуск съм аз, вчера бяхме на планина с децата, днес без.
Времето е страхотно
Не пуша от 13 г. От раз ги махнах.

# 102
Да се запиша и аз в новата тема, тя навъртяла бая стриници.

Успешна кратка седмица на всички. Simple Smile

# 103
Ес, прочетох те случайно в друга тема.
Кой ресторант те разочарова Blush
И ходила ли си в Наслука - случайно ми излезе във фейса. Пише, че е рибен, но не мога да се ориентирам къде се намира. Извън Плевен е, нали, заслужава ли си?

пп: трябва малко да вляза в час, нали догодина ще имаме бал Grinning

# 104
  • дядовата ръкавичка
И аз не смогвам да стигна до темичката напоследък. Снимки, празници, всичко изпускам.
Топъл, слънчев и приказен да е май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт