Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 493
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 75
Тути, а Алън Кар чете ли? Може да ти помогне.
Аз цигарите ги отказах от раз след един як запой и супер много изпушени цигари, отделно от пеене и говорене на висок глас, (за да се чуваме) нямах глас няколко дни. Още ми държи влага.

# 76
  • Germany
Тути, що не си помогнеш с никотинови лепенки в началото? Имам 2ма познати, които ги отказаха с помощта на лепенките.

# 77
Не, Маре.
Брат ми ги отказва с него, успя за някакъв период от време, но пак пропуши.
Хапчета и дъвки ми трябват, сега заредих и семки.

# 78
Тути, брат ми от никотинови лепенки получи проблем с бъбреците. После направи втори опит и пак проблеми с бъбреците. Имай едно на ум. Успех.

# 79
  • Бургас
Разкошни снимки,Ели! Къде се намира тази Марто.....нещо си,даже не го запомних,но е много красиво място!

Марто и Боби да оздравяват бързо!

Ходихме из центъра и до флората с децата. Свършихме си задачите. Очаквах повече от флората.

Тути,успех с отказването на цигарите!

# 80
Ели, не знам какво работите, ама ви се радвам колко свободно време за обикаляне имате 😊
И много се радвам, че споделяш с нас 🤗

Тути, с теб съм. Ако си решила наистина да ги спреш - ще успееш. Ни книги, ни лепенки ти трябват. Само мъничко инат!
И ... внимавай с кг 😁

Болните да оздравяват 🍀

# 81
  • някъде ... тук ...
Карз, Монемвасия е остров, свързан с път като Несебър. На Пелопонес, доста на юг от Атина.
Руми, работим от понеделник до петък и от 8 до 17. Сегашното пътуване е с 3 дни отпуск. Предишното си бяха великденски почивни дни. Иначе сме съботно-неделни, просто е редовно Simple Smile
А и сме с кемпер-бус и хотели не плащаме.
Тути, всичко е в главата. Мъжът ми ги пробва с табекс таблетки. После с лепенки ги спря. Вече 13 години. Аз не съм решила, иначе сигурно ще ги спра. Но имам периоди когато изобщо не пуша. На настроения съм.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 21:08 от ЕлиТ

# 82
Честити да са ви именниците! С гордост да си носят имената. И моят кръщелник е днес именник, дано не ни мина котка път и да успеем да го кръстим този месец, че той абитуриент ще иде докато се организираме да го кръстим.  Joy
Бубе, коронна сватба да отпразнувате заобиколени от деца, внуци, правнуци и праправнуци!
Тути, голямо браво имаш от мен за решението да спреш цигарите. И за малко стимул, мисли си каква хубава кожа ще имаш без цигарите, ще дишаш по-леко, ще си подобриш качеството на живот и пари ще спестиш, които може да вложиш в  хубав парфюм. Bowtie Много мразя цигарен дим, вкъщи дори на двора не се пуши, даже преди мноооого години съм късала с гадже понеже беше пушач.
Ели, много хубави снимки.

Една от съседките ни ни донесе трес лече, ама ориенталски вариант, да почерпи за Байрама, друга приятелка ми даде цяла чанта с баклава, пишмание и едни убийствени сладки, правени от майка ѝ и нали съм лакомник трябваше да хапна от всичко.

# 83
  • Germany
Мдааа, и аз заместих отчасти цигарите с хапване и понапълнях, но си заслужава. Дано не ги почна пак. Успех, Тути!
Имам питане - някой ползва ли парочистачка да си мие банята? Иска ми се да си облекчим миенето на плочки, но се чудя доколко е ефективно.

# 84
  • София
Мони, ползвам парочистачка. Не само за банята, но също при миене на прозорци, шкафове, врати и за отпушване на канали. Обаче моята е доста скъпичка, не зная дали другите го могат това. 170 градуса пара, 10 бара налягане. А да, щях да забравя -пере дамаски, килими, тапицерии, тавана на колата и изсъхва много бързо, защота парата е гореща и се изпарява.

# 85
Ем, да ти имам съседките.....

# 86
  • Germany
Мери, сподели марката и модела, моля.

# 87
Ем, не съм съгласна - кожата ми беше по-хубава, когато пушех. Вярно, че проблемът е друг, ама ей на истина е 😆
Пари не завъдих. Къде отиват, не зная 😆
И при пушачите винаги е по-интересно, все излизам с тях навън, ако не е някакъв страшен студ 😆
Като сложиш и килата, да ми се чуди човек що ги спрях.
Тути, недей ме чети 😂

Парочистачка имам Керхер. Чисти страхотно, но и преди съм казвала - уреда не пристига с вградено желание за чистене Whistling

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 20:48 от rummi_pl

# 88
  • София
Да, за съжаление парочистачката не иска да чисти сама, това й е основния недостатък.
Иначе моята е AIO Okolution I plus. Има си дистрибутори, не се продава в магазинната мрежа.

# 89
Не съм чувала някой да е станал по-красив или да е забогатял, понеже е спрял да пуши. Може би в здравословно отношение настъпва мъничко подобрение. За мен големият бонус е ,че отърваш себе си и околните от гадната миризма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт