Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 485
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 60
  • на Мелмак
Добро утро!

Изчетох ви, видях снимките Grinning

Бел, честити ви крачета, много е сладка Бухтичка Heart

Бубе, честити ви християнчета, здрави, щастливи и успешни да са!
Честита ви годишнина, още няколко пъти по толкова Wink
Честит имен ден!
И на теб и на Съни Simple Smile Здрави, щастливи и много хубави моменти да имате.
Съни, когато си ходим до Пловдив и имаме време, се прибираме през Карлово Simple Smile много хубав ресторант има - Воденицата, на края на главната им улица в ляво, точно под балкана. В Калофер не сме били отдавна, трябва да наваксаме, както и Сопот, Копривщица, Хисаря, Старосел.
Вчера приятелката ми не беше добре, та отидохме спонтанно на кино. На 4ДХ, така ми се замота главата от това подскачане Joy После седнахме в квартала да пием биричка, да хапнем. Посмяхме се, но малко ми беше сънят, можеше още.
Али, да ти минава главата и днес да си ок Joy
Аз ще работя, ще пия кафе после, може и чушки да напълня.

# 61
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да карам подред, дано не пропусна...
БЕЛ, честити ходещи крачета!
Да е здрава и успешна в избраната професия, че не знам кой ще ни лекува след години...
Карз, дано вече е пушка детето... От ангини и Митето вдига висока Т, но след ден прием АБ се повлиява.
Бубе, честити Християнчета. Да са здрави и закриля и от Бог в живота.
Честита годишнина.
Бубе, Съни, честит имен ден!
Бъдете здрави и много щастливи!
На мен ми честитя днес, но от дете празнувам на Богобявление.
Слънчево е утрото при нас.
Днес Митето си е поканил другарче на гости...
Планът е перални, прахосмукачка, готвене.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 62
  • Canada
Добро утро!

Бубе, честит ви двоен празник и честит имен ден, дълги години да имате поводи за радост!

Честит празник и на всички, които честват името си днес - Съни, Борис! Здрави и щастливи да сте!

Разкошно слънце грее, птичките вият чудни трели, излишно е да казвам, че не ми се работи, нали 😁

Селска идилия 😁

# 63
  • Germany
Бубе, честити ви християнчета и честита годишнина! Да сте здрави и щастливи всички! На теб весел и усмихнат имен ден!
Съни, честит празник! Здраве и радости!
Аз още пия кафе, защото малчо е от 2ри час. Много приятен уикенд имахме и се чувствам отпочинала. Свекърва ми много се старае да не се конфронтираме и за сега нещата са както никога до сега. В сряда си тръгва и се надявам да не оплескаме нещата на финала Simple Smile
Хубава седмица на всички!

# 64
  • Бургас
Бубе, много празници при вас. Здрави да сте цялото семейство и още дълги години да се радвате един на друг!

Честито на имениците! С добро да се чува името ви!

Але,

Мина една седмица ходене на градина, при това непълна, и Марто от снощи е с Т. Ниска е и друго засега няма, но е излишно да казвам, че вече яко ми писва. Дори не ми се мисли как щяхме да се гледаме, ако не работех от къщи.

# 65
  • Germany
Селесте, дано размине бързо на Марто!
Аз забравих да споделя, че и ние си имаме именик днес - големият син. Направих му бисквитена торта, защото му е любима и сега ще мисля каква да е вечерята, от която само картофеното пюре е задължително Simple Smile

# 66
  • гр.София
Честити да са и другите именици Flowers Hibiscus
Марто, да оздравява бързо Simple Smile
И аз работя вече, даже си свърших заплануваното, оказа се, че колегите няма да работят, та не знам и аз какво ще правя повече Grin
Мони, браво! Трайкай си и всичко ще е наред Wink
Искам нещо да купя на ММ да го изненадам, суджук, луканка, пастърмичка, много обича милия, не би трябвало да имам проблем с тях, че съм само с ръчен багаж.
Сега чета, Мони, вече не се попълва плф за Германия, нали? Само сертификат за ковид  все още има?

# 67
  • Germany
Деси, нищо не се попълва, на свекърва ми даже сертификата не са проверили. Само си вземи ФФП маски, защото май трябват за градският транспорт.

# 68
  • гр.София
Деси, нищо не се попълва, на свекърва ми даже сертификата не са проверили. Само си вземи ФФП маски, защото май трябват за градският транспорт.
Благодаря, Мони Hug
За маските съм подготвена Simple Smile

# 69
Мартичко да се поправя бързо. Мони, честит да е и вашият син.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 16:17 от mariat

# 70
  • някъде ... тук ...
Ехааа, колко именици и празнуващи!
Здрави да сте! И щастливи!
И племеничката ми е именичка днес, а мама щеше да празнува рожден ден.
Бухтичка да расте здрава и да стане много добра зъболекарка!
Бубе, честити християнчета!
Поздрави от дъждовна и ветровита Монемвасия
Скрит текст:

# 71
Честити да са всички именици, здрави и успешни! 🥰

Ели, чудни снимки 🤩.

Марто и Митето бързо да се връщат в редиците на здравите!

# 72
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят имената днешните именици!
Честити да са и всички, които имат повод за празнуване!

# 73
Честито на имениците!
Бубе, честито и на вас. Много поводи да имате, все в любов и разбирателство да си ги посрещате!
Ели, гуш🤗
Марто до утре да е пушка!

Опитвам се да отказвам цигарите, не се говори с мен, а колко храна изяждам няма да споменавам.
Днес съм изпушила две де, толкова ги отказвам;)

# 74
  • София
Да са честити имениците! Здрави и успешни!
Бубе, честита годишнина!
Успяхме с пролетното почистване,цвета кръста ме боли от преумора!
Али, къде видя слънце? В София цял ден е мрачно и студено!

Общи условия

Активация на акаунт