🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Помня смътно, че новата версия не беше добра.
Гледала съм старата - накратко и без да е спойлер - едно нещо напада и убива хора в арктическа (ако помня правилно) база. Имаше намек какво може да е то, но май не беше обяснено в прав текст.

# 136
Филмът е на 40 години (оригиналния) , мисля, че спойлерите не са опасни Simple Smile

Страничен въпрос - гледате ли реакции на филми и сериали? Аз да и  е много зарибяващо.

# 137
И аз гледам. Последно гледах на Мандалорецът, Западен свят, гледах и някои на Пикар и Стар Трек Странни нови светове - те бяха по-скоро между реакции и ревюта.

# 138
  • в сърцето на един мъж...
Дяволо, всичко, което са казали за Том е вярно и определено си заслужава. Това наистина е за голям екран. Ние го гледахме на д-бокс седалки, почти като 4к в България, като летят самолетите и буквално и ти с тях. Не мога да се отърся от филма още, искам пак да отида Simple Smile Детето, дете, дете, на 16 е вече, преди филма ми обяснява, че в първите три любими и топ филми били Енд гейм, Топ гън и Др. Стрейндж Simple Smile След филма каза, мамо, Топ гън Маверик ми е на първо място вече и от снощи не е спирал да слуша саундтрака Simple Smile По-голям атест от това, здраве му кажи Simple Smile

# 139
Аз точно заради Мандаореца питах, че вчера между останалото ми попадна компилирана реакция на сцената с Люк и много се впечатлих как всички, без изключение, се разпищяха и разплакаха още като му светна мечът. Толкова сълзи не бях виждала даже за края на Уандавижън.

# 140
  • Галифрей
Филмът е на 40 години (оригиналния) , мисля, че спойлерите не са опасни Simple Smile

Страничен въпрос - гледате ли реакции на филми и сериали? Аз да и  е много зарибяващо.
Гледам дам от доста време следя Alex Meyers. Той е аниматор и с негова анимация прави ревю/реакция на нови филми и сериали. Някой път и на малко по-стари. Има ютуб канал можете да го видите. Изненадващо е как аз съм съгласна с неговото мнение. 😂

# 141
  • Sofia
Има ли интимни сцени в новия Топ Гън? Искам да заведа децата, но малкият е на 11г и се чудя дали е ок

# 142
  • Бургас
Бях останала с впечатлението, че трябвада е муж, но то в днешни времена явно може. Ще се накефя да е бяла. Simple Smile
То и аз така мислех, че трябва да е мъж, ама май няма да е.
В Операция Кино някой коментираше по въпроса нещо за жени от цвят , скъсах се от смях. Нали това им е културното название за негрите...

# 143
  • в сърцето на един мъж...
Има ли интимни сцени в новия Топ Гън? Искам да заведа децата, но малкият е на 11г и се чудя дали е ок

Мне, целуваха се и след това ги дадоха в леглото да лежат.

# 144
Най-после изгледах Изгубеният град - ок е, но нищо особено. Нито приключенската част ме грабна, нито романтичната успя да ми въздейства. Разбирам, че са се опитали да обърнат традиционната формула, при която мъжът води и доминира, а жената е най-вече секси придружителка, която помага от време на време (като в Легенда за камъка, Индиана Джоунс и много други), но не се е получило много добре. Все пак, става филмът - давам му 6 от 10.
На Хари Потър му отива да играе злобен малък трол - открил е призванието си!

Скрит текст:
Хареса ми, че героят на Брад Пит оживя - абсурдно е, но ми се видя забавно. Дори и да са го мислели за мъртъв, трябваше да кажат на полицията - не е ок да оставят труп на приятел в гората.

# 145
Изгледах още един по-стар филм - Priest. Сюжетът е лекичко банален, актьорите лекичко преиграха в няколко момента, туистовете бяха лекичко очевидни, но цялостното ми впечатление е всъщност доста добро. 6.5/10

# 146
Аз не гледам. Гледах Порталът, тъй като съм фен на научната фантастика, а такъв български проект не е имало много отдавна. Гледала съм и Скъпи наследници, Дървото на живота и Стъклен дом, но заради мои близки, които настояваха да ги следят. Не бяха лоши, ако не бяха близките ми, щях да гледам нещо друго.

Харесвам някои от старите българлски филми.

# 147
А да, Дървото на живота също ми е любим!

Мисля, че няма нито един български филм, който да не съм гледала Sweat Smile  Дори помня, че веднъж още докато бях в училище аз и моята компания от 4 човека бяхме единствените на цялата прожекция и се бяхме облекли елегантно специално за това Joy момчетата с вратовръзки - филмът беше Love.net

# 148
На мен ми се е случвало да отида на кино и да сме 3-4 човека (т.е. тези, с които съм отишла и аз). Обаче на западни филми. Просто нямаше голям наплив тогава.
Единият филм беше Фантом шофьор (май френски) и не помня почти нищо. Трима бяхме и си го изгледахме до края. При влизането казаха, че трябва да има поне 3-ма души, за да се осъществи прожекцията.

П.п. ходила съм и на такива, на които се изискваше предварително записване - това се случваше на филмите за Хари Потър. Колко голяма разлика от ФЗ - за тях никой не се натиска!

# 149
А къде ми отиде ... първият коментар Joy    Има някакъв проблем да кажеш, че предпочиташ българско кино ли? Или не е вярно, че пазарът е залят с турски бози?

Да, някои филми като френски и т.н. които дават по-скоро в Люмиер, Домът на киното също понякога са с малко хора, но те са едни от най-добрите, още повече когато не можеш да ги откриеш по торентите, а искаш да ги гледаш!

В сърцето на машината - също много добър!

Общи условия

Активация на акаунт