🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 659
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Да не е съдържал нещо антилиберално? Simple Smile

# 151
За български филми ли говорите?
Избягвам ги. Честно казано, всеки път катп гледам български филм, мисля единствено пф, и това ли са плагиатствали и ми разваля цялото удоволствие.

# 152
  • Галифрей
Ооо pppqqq гледала си Порталът на мен ми е любим ❤😘 Надявам се да ти е харесал.
Има светни хубави български филми но за съжеление са малко.

# 153
Да, не беше лош. Но малко предсказуем. Някои неща на финала не ми се видяха на място.

# 154
  • Галифрей
Според мен финала си беше много на място. Само за него нямаше щастлив край. Крум си изпълни мисията спаси баща си, но цената е кофти. Собственото му щастие.

# 155
Защо да не е щастлив - нали се сдобри с родителите си и се оказа, че вече е тузар. Любовната му история беше мимолетна, едва ли й е придавал голямо значение.

# 156
Беше станал тузар на морето и баща му се беше върнал, каквато беше мисията. Как да не е бил щастлив!?

# 157
  • Галифрей
Да ама баща му беше кофти, като преглеждаше статите питаше вуйчо си “ защо не  се разбирам с баща си?” После като дойде при тях,реакцията  му беше “ Ти к’во правиш тука!?” Освен това Крум винаги се е разбирал повече с вуйчо си.
Връзката му с Ани не беше “минолетна” все пак той я спаси и даде по-добър живот в Франция. Не можеше да я вземе със себе си в бъдещето. Нямаше как, незнам дали порталът би работил за нея. Само времето ги раздалеше. Така,че нямаше щастлив за него, няма пълно щастие.

# 158
Щях да го сложа в моята тема за фантастиките, но тъй като последното мнение е мое, слагам тук трейлър и кадър със Синята фея от Пинокио - сигурна съм, че Карло Колоди си я е представял БАШ така:

Пинокио поначало е крийпи, но тук са успели да засилят това му качество...

Между другото - феновете на Дисни сигурно знаят, че няколкото музикални тона, които се чуват при появата на логото, преди всеки филм, са от Пинокио - превърнали са ги в своя емблема. Чуваме ги с текст в тийзъра (единственото нещо, което ми хареса).

И допълвам с още една новина - ромската Снежанка, Рейчъл Зеглер, ще играе главната героиня Луси Грей в екранизацията на прикуъла на Игрите на глада:

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 18:40 от pppqqq

# 159
  • Галифрей
Ох тия Дисни  правят игрални филми на почти всичките си анимации 😒Какъв е смисълът?  Очаквам  Търсенето на Немо да ги видя сега 😂 Е чак пък ромка стига де, девойка е амекарски латино. Те май нея са я взели само за красота. 
Незнам защо трябва да правят поредният филм за Снежанка?
Пепеляшка и Снежанка офф пълно е с тях.  Who caress? Много се изтъркаха ама те само тия приказки знаят, другите за тях не съществуват 😟
Имаше една много хубава приказка на Шехиризада където  един принц се беше начучил  да прави килими, заради една девойка. Той ги правеше прекрасни и се ожениха, обаче при пътуване го бяха отвлекли разбойници.
За да се спаси  той хитро и скришно уши тайно съобщение с кординати  в килима къде се намира. Така когато жена му получи килима тя се сетила,че това е той. Спасяват го.
Ще е хубово ако направят филм по тази история. Стига с тези принцески.

# 160
О, много интересна ми звучи последната история с килима! Нека да направят! Heart Последният филм за Аладин въобще не ми хареса, иначе бяха красавци всичките актьори, ама....  
Аз съм малко голяма за този филм, ама много ми беше харесал Frozen, какво да направя.... не можех да спра да пея толкова много време песента, че после и на други езици...
А филмът за Красавицата и звяра последният с Ема Уотсън, когато го даваха на кино бяхме моята компания единствените големи хора в киното без деца. Зад мен едно момиченце пееше и постоянно питаше майка си ''мамо, а кога ще се целунат'' и пак започваше да пее!  Joy

# 161
Тоя с Ема беше добре
Но нататък нещо...ми не от мен

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 19:42 от 🍀HAPPY 🍀

# 162
На мен май нито един от лайф екшън филмите не ми харесва. Гледала съм няколко, но не мисля да се мъча повече, избягвам ги и по телевизията.
Немо не е най-страшното - представям си колко извратено ще изглежда Робин Худ с живи животни в дрехи...

# 163
Сгига бе - Снежанка латино! Отиде по дяволите цялата приказка, в която Снежанка, затова е Снежанка заради бялата си кожа.
Ба си идиотите! Толкова нямат индиолегенди за екранизация, че опряха до предъвканите европейски приказки.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:54 от Вечерница

# 164
Ох наистина е прекалено! За принцът от Персия, актрисата, която има много бяла кожа я бяха гримирали до неузнаваемост, за да направят мургава златиста кожа. Тази естествена мургавелка ще играе Снежанка..... Не го разбирам!

Общи условия

Активация на акаунт