🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 54 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Да.
Наскоро видях Рене Зелуегър в реклама на някакъв сериал. Направо не прилича на себе си, не знам само грим ли е, или просто така си изглежда.
Грим е, направо са я променили. Един криминален е.

# 601
Да, май тя разследва. Прилича на застаряваща лелка.

# 602
  • Вестерос
Не, тя е главният заподозрян Grinning

# 603
Май беше по действителен случай.

# 604
  • в сърцето на един мъж...
Ох, ама не, не искам да умира Марк и тя да се занимава с някой друг Sad Така си беше супер края на сериите за Бриджет
А кой е филма с Рене?

# 605
Ох, ама не, не искам да умира Марк и тя да се занимава с някой друг Sad Така си беше супер края на сериите за Бриджет
А кой е филма с Рене?

The Thing About Pam

# 606
  • Галифрей
Да.
Наскоро видях Рене Зелуегър в реклама на някакъв сериал. Направо не прилича на себе си, не знам само грим ли е, или просто така си изглежда.
Така си изглежда, хората мислеха,че си е правила операции не е просто остарява.

# 607
  • в сърцето на един мъж...

Много благодаря!

# 608
Аз гледах първият епизод на Пам и нещо не съм о§арована. Ще видим по-нататък как ще е. Но Рене си е направо зловеща там Simple Smile

# 609
The Good Nurse не е за изпускане, въпреки че не мога да кажа, че ми хареса. Разчувства ме обаче невероятната игра, особено на Еди Редмейн.

# 610
https://www.imdb.com/title/tt0048691/?ref_=nm_flmg_act_8

The Tall Men 1955 Wink

С Кларк Гейбъл и Джейн Ръсел.
За времето, когато жените бяха истински жени, мъжете - истински мъже, и даже малките зелени човечета от Алфа Кентавър - истински малки зелени човечета от Алфа Кентавър.
Wink

Уестърн, ако случайно някой не му се занимава да отваря линкове.

# 611
  • Вестерос

# 612
  • Галифрей
Ох период драмите на Нетфликс не им се получава много. Ще му хвърля око като излезе. Ако беше на BBC по бива.

# 613
Tова не е точно период драма Simple Smile

# 614
За тези, които обичат мюзикали силно препоръчавам "Анет"(Annette) с Адам Драйвър и Марион Котияр. Филмът открива фестивала в Кан 2021г и печели редица награди. Разказва се за двойка артисти (той е stand-up комедиант, а тя-оперна певица) и  за живота им и успехите и трудностите, през които преминават.
Това е трейлъра.
https://www.youtube.com/watch?v=l_EaNpL16SU

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:59 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт