🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз Анет го бях препоръчала по-назад в темата, и на мен много ми хареса.
За любителите на любовните затрогващи истории препоръчвам костюмната драма
Redeeming Love (2022), рейтинг 6,7
https://www.imdb.com/title/tt11365186/?ref_=nv_sr_srsg_0
Аз не съм кой знае какъв любител, но костюмите и епохата бяха добре пресъздадени.

Иначе нямам търпение за премиерата на новия филм на Спилбърг - семейство Фийбълман- нещо като негов автобиографичен филм. Премиерата е на Киномания след две седмици.

# 616
  • софия
https://www.imdb.com/title/tt10731256/ Не помня дали по препоръка от темата го изгледах и много ми допадна.
Напомни ми на Степфордските съпруги като идея.Relieved

# 617
Аз изгледах много подробно ревю с рикап на този филм и според мен сюжетът е доста посредствен и имитаторски. Предвид посланието (според Оливия Уайлд е много важно) - и комплексарски.

# 618
Аз Анет го бях препоръчала по-назад в темата, и на мен много ми хареса.

Много хубав филм, наистина. Блестяща игра и на двамата актьори. Мисля, че Адам Драйвър заслужаваше Оскар за този филм.

# 619
  • София
Адам Драйвър май сам си пее песните, но зад Марион Котияр стои оперна певица, не ги пее тя

# 620
Адам Драйвър май сам си пее песните, но зад Марион Котияр стои оперна певица, не ги пее тя
Да, сам ги пее. Марион Котияр може да пее, но не е на нивото на оперна певица и е имала помощ. Но ми допадна играта й.
Иначе Адам е мега добър актьор. Мартин Скорсезе казва казва за него в едно интервю, че е най-добрият актьор от тази генерация. Особено в последната сцена на "Анет"ме отвя с играта си.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 20:58 от daizy_g

# 621
Препоръчвам: All Quiet on the Western Front

Забележително операторско майсторство. Смислен и красив филм.

# 622
# 623
Може да сте видели новината (или по-скоро слуха - мисля, че не е официално) - няма да има повече Фантастични зверове. От Уорнър се отказват от поредицата.
Не гледах последния (бойкотирах, заради Джони Деп), така че няма да ми липсват.

# 624
  • в сърцето на един мъж...
Аз гледах, заради Еди, но определено беше по-слаба. Жалко Sad

# 625
Освен това, римейкът на Карибски пирати с Марго Роби няма да се осъществи.
Големите компании май започват да загряват, че не си струва да губят пари, заради либерализъм.

# 626
Жалко, аз харесвах поредицата и така остава недовършена. Но пък без Джони Деп не беше същото.

# 627
  • в сърцето на един мъж...
Ами някои неща се наказват, нищо, че е шоу бизнес. Хората харесват определени актьори, заради това поредиците биват гледани. Аз се радвам, донякъде, че е така, защото либерализъм, либерализъм, но пък всичко трябва да е с мярка. Не някой се сетил след 40-50 години, че го ощипали и да канселират актьори. Личният живот си е личен живот и докато не се докаже наистина, че някой е за съд и затвор, не мисля, че трябва да му се вреди на работата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 09:35 от Geia

# 628
С риск някои хора в темата да ми се разсърдят, но аз гледах Марвелските филми предимно заради Робърт Дауни Джуниър. И Хю Джакман. А и заради класическите сюжети - герой срещу злодей.
Тоби Магуайър не го харесвам, но неговите филми за Спайдърмен бяха най-добрите (третият беше странен, но поне се получиха много забавни клипчета с Були Магуайър...).
Мен послания не ме интересуват, искам шарен, забавен екшън с фантастични елементи. Колкото по-нормален и опростен сюжет, толкова по-добре.
Заради много вкарване на послания, някои от филмите за Х мен се получиха отвратителни...

# 629
  • Berlin
Жалко за Фантастичните животни. Аз го гледах, защото е от света на Хари Потър и вкарва още детайли и история. Видяхме  Дъмбърлдор на младини, роднини от  рода Лестрендж, Николас Фламел и т.н. Интересно беше.

Общи условия

Активация на акаунт