🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 017
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 050
Колкото до тричасовите епизоди - бъдете сигурни, че ще има студио. Няма шанс според мен три часа да показват материал от играта. 100 % половината време ще е коментари от някакви регени на Патрашкова.

Няма ли да е 3 часа, защото в другите държави само 1 игра продължава 2? Според мен много повече ще спечелят новата публика, която идва за Биг Брадъра, ако просто ги показват как се карат на плажа Grinning то без това старите фенове вероятно няма да са толкова доволни, а новите ще пропускат много дългите игри, за да гледат скандалите. Поне това са моите предположения на този етап. А иначе студио ако има би трябвало да е след епизода, поне май така се прави по принцип

Няма как 3 месеца да изкарат на ориз и глад - крайно рисково и нездравословно си е.

Дори не 3 месеца, а поне 5 седят в другите държави (около 150 дни). Изключено е да нямат нормална храна за толкова дълъг период от време (както и да не им осигуряват много други неща като душ и тн.). При нас вероятно тази година е по-кратко, за да пробват как ще тръгне, нищо чудно ако има голям рейтинг и продължат да го правят да стане и тук 5 месеца

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 16:26 от sam001

# 1 051
А къде ще се снима въпросният нов сезон?

@Niya, е... не е чак толкова зле като Биг Ед, има някакъв врат Grinning

# 1 052
Тази година много изненади.Оказва се че ще е лайф всичко,участниците заминават след две седмици.Биг брадър ще е отвсякъде 🙄.

# 1 053
И аз прочетох някаква статия за Биляна Йотовска и Тино. Два положителни образа за мен в тая мешаница от известни на някого. Сега обаче ми попадна реклама във ФБ със снимка на Блажко и пише "Футболист", че тоя не е ли по известен със сватбите си, отколкото с това, че е ритал топка по някое време в миналото.

По първата част, Биляна Й. я следя във ФБ, че тя до преди няколко дни пускаше снимки, че е на почивка нейде из топлите страни със семейството си, кога да е била на "Сървайвър" Rolling Eyes

# 1 054
  • Пловдив
Доколкото знам, "Сървайвър" още не е заснет. Щял този път да се излъчва почти в реално време, защото зрителите щели да гласуват.

# 1 055
лещичка ви каза, че заминават след две седмици и аз така знам. Участниците са подписали договор за 100 дни. Водещ няма да са нито Кръстанов, нито Аръков. Ще е някой, който има опит с воденето на предавания с времетраене поне 120 мин 😂

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 21:34 от Ковид

# 1 056
Светослав Иванов ли ? 😁

# 1 057
Ники Кънчев?! 😁

# 1 058
# 1 059
# 1 060
Мамин сладък 😁

# 1 061
  • Другата България
Ваня Джаферович........

# 1 062
С всеки следващ отговор става все по-страшно Scream

п.п. Иначе аз се сетих за една красива мацка - Натали Трифонова Wink

# 1 063
Направо си е страшно верно с тия предложения за водещ 🤣.
Чудя се турците кой биха харесали,някой скандален,но все пак да му сече пипето.Та залагам на Азис 🤣🤣🤣.
Замислих се за Биляна,ако влезе ще съм за нея,много я харесвам.Джулияна дано не влезе,рядко кухо и просто парче,покрай драмите с мъжа и още повече ми падна мнението за нея.Това че роди преди седмица,не би я спряло,тя и първото си дете не поглежда.Тази година каста е страшен,не в добрия смисъл.

# 1 064
Ковида както винаги дава много директни жокери, не го премисляйте 😃
Странен би ми бил Светослав Иванов в това амплоа, а и 120 минути не продължава ли още? Кого ще сложат на негово място - Натали Трифонова? 🙈

Общи условия

Активация на акаунт