🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 173
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 125
Да, за него знам. И не само за "Сървайвър". Но като цяло... тук гледаме на предаването като зрители, не като на потенциални участници. (С изключение на Дяволо де)

# 1 126

Златомира е приятелка на Божана. Беше ясно, че и 'неисвестните' ще са оплетени и с връзки, но чак да ги вкарват заедно за мен е нагло.

Реално това може да доведе повече негативи, от колкото да им помогне в играта - ако другите участници са наясно, че са близки, най-логичното е да се стреля първо по тях. Ще гледаме.

# 1 127
  • София
Все няки от участниците ще ни чете сега, така че ще разберат и другите, че се познават, но не знам дали ще им е минус точно този сезон. В отбора на известните също се познават някои. Не ми допада това, миналата година се опорочи играта заради това.

А за скакалците, предполага се, че ще получават храна, поне в турските сезони им дават, така че няма да има глад като преди при нас.

# 1 128
Светльо Иванов хич не ми се връзва като водещ, енергията му не е за такова предаване.

# 1 129
Е Антон Хекимян как водеше "Африка-звездите сигурно са полудели"? Този формат прилича донякъде на Сървайвър.

Вече виждам две от двойките, които се заформят:
Благо-Татяна
Едис-Чефо
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 18:04 от diziler

# 1 130
  • София
Чефо не е гей, а Благо би бил по-привлечен от по-млада от него жена, с Марго ги свързва руския език, но като цяло трудно пламва любов като са мръсни. Ще видим, де, но може този път и да е верен на жена си.

# 1 131
Напротив. Но няма смисъл да го разискваме. Никой не го съди.
трудно пламва любов като са мръсни
Формати като Фермата и Игри на волята ни показаха, че както са си мръсни, така си и пламва любов м/у някои от тях Wink

# 1 132
Внимание!!!!!
Огромен спойлер.  Отсега е ясно, кой ще спечели.
Отваряйте скрития текст на ваша отговорност
Този сезон, победител ще е :
Скрит текст:
детето,  което Благо ще направи на някоя от участничките

# 1 133
  • Варна
Вече виждам две от двойките, които се заформят:
Благо-Татяна
Едис-Чефо
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Едва ли. Благо ги търси във фертилна възраст..Joy

# 1 134
Чефо не е гей Simple Smile
А Едис Пала можеше да е от виповете със същата сила като Маргото, явно за да не им е нечетна бройката, са го вкарали при неизвестните.

# 1 135
Добре, "би" ли му се вика... и с двата пола?
Преди 20-25 години и за Рики Мартин така казваха "не е... " еди какъв си, ама след десетина години той си го призна Wink

На мен ми е симпатична тази... Елина. Хмм, да видим.

# 1 136
  • София
Днес хванах края на 120 минути. Не слушах особено внимателно, ама водещият каза нещо от сорта, че другата седмица щял да се включи от някакво различно място. 🤣

# 1 137
Той ще е явно.

# 1 138
Боже, верно ли индиеца са цанили за водещ?! Scream
бТВ-тУ съвсем са закъсали с кадрите щом там са опрели. Trollface
Той е в съвсем различна стилистика и с тоя напевен речитатив въобще не ми се връзва с реалити със състезателен елемент.
Тия имат двама три, които въртят във всичките си продукции от сутрин до вечер. Пенкилери някакви,  цънцаровки, дялани камъни за навсякъде.

От сега съм резервирана към формата. То няма да се разочаровам, защото нямам големи очаквания
Дано ме опровергаят, но нещо не ми се вЕрва!

# 1 139
На мен ще ми е любопитно как ще се справят едни обикновени хора, като 95% от тук пишещите поставени в екстремни ситуации, защото тамошния климат не е като нашенския.
За другите не знам, ама на мен изпитания не ми трябват. Само да изляза навън при температура над 35 градуса и съм аут. Едвам оцелях началото на миналото лято в Пловдив, какво остава за остров с тропически климат.

Общи условия

Активация на акаунт