🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 735
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Разпиляна във въображението
Той не се ли отказа от актьорството?

# 1 306
  • Другата България
Не.
Беше партенка.

# 1 307
Спорът е излишен. Не е бил поканен, та да отказва. Едно към едно си го казва, че "не знае мотивите на телевизията, но сигурно са основателни"
Възпитан, обран, интелигентен мъж, приема го с достойство, което само му прави чест.
Обожавам го, за мен той е емблемата на този формат за Бг, а Ванката явно умее да се харесва, да се слага на подходящите хора и така просперират. Миналият сезон е бил там, добре си е послал....
Друг е въпроса как ще се справи?! Тази вечер  гледах рекламата, а единствената му реплика измъчена и сдъвкана, със силен акцент, само дето не срича текста.
Кон за кокошка спазариха бТВ, както сполучливо вече беше отбелязано.
На брашното евтини, на триците скъпи. Платиха космически хонорари на нЕкви измислени "герои" на нашето време, а решиха да спестят от хонорара на най-важния персонаж в предаването - Водещия!
Ваня е доста семпъл и безличен, и като излъчване, и като потенциал. Симпатичен е, но няма никаква харизма.

# 1 308
Именно!

А дали са платили луди пари на Джизъса - може да е партенка пусната от него или приближени с цел реклама. Ако да - значи добре работи.

# 1 309
  • София
Любимата ми Бо 😋

# 1 310
Прилича на Мария Илиева тук. Май си е надула устните. Не прилича на себе си

# 1 311
Миналата година имаше интервю с Карамазов от тези "зад кадър", в което казваше, че не е бил сигурен в началото, когато са го поканили да бъде водещ на Сървайвър, дали да приеме отново, но все пак е приел да участва.
Дали пък не е имало някакво недоразумение между него и продукцията, защото тези негови думи ми направиха впечатление, а и ми стана мъчно при мисълта - Сървайвър без Владо.
Аз харесвам Ваня, но определено за водещ на такъв формат не го възприемам.

# 1 312
И аз не можах да позная Бо. От грима е не мисля, че е "надула устните".
Страхотно изглежда!
Моята любимка, най-силния образ в Сървайвър.
Тя играеше играта lege artis, показа красотата й, но не беше разбрана в Бг, където се кланяме на силоваци и мускули, а не на красивия и комбинативен ум. За мен тя бе истинския победител, а македончето просто беше дотътрено до финала от Бо, от продукцията и така нататък , като обичаше да казва Бърканичков.

# 1 313
  • USA
Tя хубаво показа игра,но без да има физическите възможности да спечели игра в правилния момент,веднага й приключи участието. Не заслужаваше да спечели,за разлика от Зоран.Хем на нейното ниво по стратегии,хем в игрите се справяше.

Започвам сезона вече с разочарования. Първо променен регламент( защо се сменя концент на толкова успешно предаване като Сървайвър..не ми го побира ума и силно се надявам да е някаква балканска версия от Алиекспрес),второ - Карамазов вече няма да е водещ(а той беше лицето на предаването).
Прекалено много промени и мисля,че нищо вече няма да е същото.

# 1 314
Караманов е визитната картичка на това предаване, но в оригинал. Сега ще е друго според мен по добре, че няма да води точно този сезон. Интелигентен човек 4 месеца със силиконки, стриптийзьорки, позьорки някак грам не го виждам. То вярно интелигентния и възпитан човек може да падне на нивото на простака, обаче хич не го виждам да води разговори със Стефи, за това как си продава урината.
Та баш си пасва Джаферката в таз нагласена и режисирана картинка.

# 1 315
Нямам нищо против цялото семейство джаферович. Но! би било редно водещ на бг предаване по българска телевизия да говори правилен български език.
Или ер малък тв вече не е българска, или е някаква мода да не се говори правилно в тв ефира.
Или моите виждания са остарели...

# 1 316
Не е съвсем по темата, за което се извинявам, но искам да намеря епизодите на първите 3 издания на Сървайвър, най-вече на Островите на перлите. Единствено във vbox ги намирам разбити на части, а и доста от тях липсват. Искам да попитам дали някой ги има записани и дали е склонен да ми ги изпрати?

# 1 317
Така и не можах да разбера защо старите сезони на БГ Сървайвър са неоткриваеми и за безплатно и за платено гледане.

# 1 318
...искам да намеря епизодите на първите 3 издания на Сървайвър, най-вече на Островите на перлите...
Островите на перлите ги имам и ще се опитам да ги кача в YouTube, но го има риска да ги премахнат заради авторски права. Иначе ако имате cloud или нещо подобно мога да ги кача там, но са доста обемни като размер (нищо, че са с лошо качество)

# 1 319
...искам да намеря епизодите на първите 3 издания на Сървайвър, най-вече на Островите на перлите...
Островите на перлите ги имам и ще се опитам да ги кача в YouTube, но го има риска да ги премахнат заради авторски права. Иначе ако имате cloud или нещо подобно мога да ги кача там, но са доста обемни като размер (нищо, че са с лошо качество)

Ако са под 100гб мога да предоставя google drive на който да се качат

Общи условия

Активация на акаунт