🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 881
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 390
Tъй като темата е между два сезона да ви попитам смятате ли да гледате Сезон 43 на американския Сървайвър?

Интересно ми е дали тук се следят и коментират и тамошните сезони. Поне при нас като няма - да "начешем крастата". Въпреки че следя много Игри на Волята, но уви забелязвам, че не може да замени нуждата от Сървайвър, поне при мен.

Aз след нашия започнах да гледам американските и съм се захванал поред да ги карам, въпреки че съм гледал и някои от по-новите. Така че доста време ще мине може би докато почна 43ти, а и вероятно щях да изчакам така или иначе да се натрупат повечко епизоди, че веднъж седмично ми се струва доста малко. На теб как ти се струва да го следиш на момента, когато е само по 1 епизод на седмица? Харесва ми при нас, че предаванията ги дават повечко дни, стига да има смислен котнент, а не пълнеж. Хем така следя и подкастове, коментари, лайфове на момента.

# 391
  • София
Tъй като темата е между два сезона да ви попитам смятате ли да гледате Сезон 43 на американския Сървайвър?

Интересно ми е дали тук се следят и коментират и тамошните сезони. Поне при нас като няма - да "начешем крастата". Въпреки че следя много Игри на Волята, но уви забелязвам, че не може да замени нуждата от Сървайвър, поне при мен.
Аз може би няма да го гледам "в реално време", тъй като не съм гледала след 40-ти сезон, а и не успях да изгледам наново и изцяло старите сезони през лятото. Макар че следя хора в социалните мрежи, които гледат предаването и вече съм попадала на някои от основните сцени от последните сезони, знам и повечето от участниците, дори страдах за отпадането на Рикард, без да съм следила 41-ви сезон. Sweat

Съжалявам за отклонението, следващият път ще пиша в другата тема. Bowtie

# 392
От вчера финалистката от последния до момента шести сезон на "Сървайвър" Карин Околие е част от спортната редакция на bTV: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/karin-okolie-se-prisaedinja … icata-na-btv.html

# 393
  • София
От вчера финалистката от последния до момента шести сезон на "Сървайвър" Карин Околие е част от спортната редакция на bTV: https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/karin-okolie-se-prisaedinja … icata-na-btv.html
Това е страхотно! Карин е много лъчезарна и приятна за слушане. Heart

# 394
Супер. Хубаво е, че спортист заема тази позиция, тоест човек с истинска страст за нещата, които ще съобщава и коментира. Винаги ми е било интересно как млади момичета, които обичат спорта и искат да се занимават със спортна журналистика се чувстват, когато виждат, че повечето позиции за жени в спортната журналистика в България се заемат от бивши моделки, провалени актриси и т.н., но това е дълга и широка тема. Успех на Карин в новото начинание ❤

# 395
  • Другата България
И аз се радвам за Кари.
Успех ѝ пожелавам.

# 396
Радвам се за Кари, точно на мястото си ще е. Успех!

# 397
Чудя се пък аз как хората предпочитат ИВ точно пък заради самите игри. За седмица+ игри имаше ли една, на която да не намерихме зрителите някакъв проблем. Но хората явно прекалено много си обичат да гледат как хората се трепят по терена. А за темпото, когато някой е свикнал с такова, не му прави впечатление и така се получи обратен ефект с по-бързото темпо в Сървайвър, което си беше новост за българския ефир. За хората, свикнали с това на ИВ, им се струваше прекалено бързо, а реално беше в златната среда - не толкова бързо като Survivor US, но не и бавно като ИВ.

Чувството за бързина беше в началото и дойде от друго - че бяха рязали скандалите с предварителните уговорки.

Аз ИВ го гледам офлайн на 120% скорост (на VLC player).  Много рядко ми се струва че съм прекалила със забързването, а на синхроните - никога.

# 398
# 399
  • София
Сравнение на Жени Джаферович между "Сървайвър" и "Игри на волята" и размисли на предпоследния последен оцелял - Ваня Джаферович, за участниците, отпаднали от риалити формат (вероятно е бил вдъхновен от "Игри на волята" и интервютата на последните отпаднали там, но тъй като е участник в това риалити, поствам в тази тема):

Според мен Ваня е обрисувал една доста реалистична картинка на отпадналите участници. Sweat Smile

# 400
Доста дипломатичен отговор от Жени, но пък няма как в момента е в Игрите не е ок да каже колко по-велика играе с Сървайвър

# 401
Сървайвър е социален шах, а Игрите са хамалски игри и викане постоянно "Воля и чест". Но на нашите ширини не се харесва да играеш интелигентно и да използваш сивото вещество вещество и заради това ще гледаме предавания с нереализирани спортисти с нулево образование и още по-малко интелект.

# 402
Все влизам в темата с надеждата ,че ще има нов сезон ,ама нееее!

# 403
  • София
Мисля, че мястото на Жени е точно в Игрите, ако това беше Сървайвър, досега можеше и да си е заминала. Много хора виждат отлично как трябва да се изгради стратегия, но когато влязат в предаването осъзнават, че нямат такива качества като търпение, дипломатичност. Емоциите взимат връх.

# 404
При каста на последния сезон на Сървайвър и с начина, по който Жени играе социалната игра в Игрите и според мен щяха да и намажат ските доста бързо. Прекалено е прозрачна Жени, а през последния сезон на Сървайвър имаше доста играчи, които биха наказали подобна прозрачност.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 14:07 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт