🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 866
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Супер, много се надявам да се излъчи есента на 2023 г. Фермата има нужда от почивка малко. 😃

# 421
Кой ще е продуцентът на новия сезон?Знае ли се?

# 422
Сега видях и аз. Страхотна новина, изобщо не вярвах, че ще направят нов сезон толкова скоро.

# 423
Супер, много се надявам да се излъчи есента на 2023 г. Фермата има нужда от почивка малко. 😃
Пролетта ще да е. А Мариана от Фермата, която беше в студиото, каза, че е искала да се яви на кастинг за нов сезон, но от екипа са й казали, че няма да се снима нов сезон. Явно се го решили на по-късен етап... буквално тия дни.

# 424
А честно казано може и още есента на 2023 да се уредим като гледам ниския рейтинг на Фермата, ама да не слагам каруцата пред коня.
Не знам. Все ще има кусури, но аз искам да благодаря на Евтим и екип, че върнаха предаването след такава голяма пауза и готвят и нов сезон, въпреки неголемия успех на предишния!

Преди този сезон Фермата подписаха договор за 3 години още.

# 425
  • София
$€()_+=-0=)__+_+§€%§)+(§€**€§%$№$Е€)())__++П+)_+)П_)()*(*(§

😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Юхууууууууууууууууууууууууу

Джеронимоооооооооооооооооооо

Яба-Даба-Дуууууу!

Ей, оправиха ми настроението за седмици напред.
Браво! Аз бях оптимист, знаех си, че този път няма да има голяма пауза.
Дано са се поучили от грешките. Да има по-масирана реклама в социалните мрежи и да има повече екранно излъчване по самата медия, ако не толкова с епизоди, то със студия и повече акцент върху Сървайвър в останалите им предавания.
А не, Николаос да кани само пиянките от Ергенът.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 12:29 от Diavolo

# 426
Честит нов сезон, дано опитът да е за доусъвършенстване на предния. Някой разпознава ли кадрите от кой Сървайвър са, че не съм гледал всички сезони на американския и не съм сигурен дали са от някой сезон от там?

# 427
  • София
И съм сигурен, че вече имаме един сигурен кандидат за новия сезон.
Ауткасте, теб визирам. 😀

# 428

Да има по-масирана реклама в социалните мрежи и да има повече екранно излъчване по самата медия, ако не толкова с епизоди, то със студия и повече акцент върху Сървайвър в останалите им предавания.

С част от съветите ти съм съгласна, но честно казано това със студиата на мен би ми било скучно, особено ако ще отнемат ден с тях, за сметка на излъчване на същински епизод.

Например в последния сезон (и първи за мен) не съм изгледала нито един епизод зад кадър с Джаферович - не можех да дочакам да се извървят всички реклами, които не ми позволяват да прескоча до същинското съдържание.

Харесва ми да гледам (всъщност слушам в движение) подкастите на Надкаст например, но не всички, подбирам си само с интересни за мен участници. И ми харесва, когато дават идеи какъв ход би бил по-добър, до какво би довел. А в едно студио само ще преразказват случилото се и все ще внимават да не издадат нещо.

# 429
УРА !!!

Галошеви ?

# 430
Невероятна новина, супер щастлива съм!
Толкова много исках и ето, че ще стане.

# 431
  • София
Мернах, че май синът на Гуспата, Ивайло Господинов ще влиза. Митко е пожелал късмет на сина си - да изживее голямата си мечта и приключение. Но може и да е пожелание за успех на самите кастове... Едно от двете.

Защо имате против студиото Сървайвър? Аз винаги съм го гледам с интерес. Клипчетата на Ваня можеха да са една идея по-дълги и интересни, но и това ставаше.

Дано запазят тенденцията със стратегическата насоченост и да не се влиият от рейтингите. Не знам откъде тръгна тази мълва, че сезона бил провал и не се гледал. В сравнение с ИВ рейтингите са му много по-слаби, беше победен убедително и от Ергенът, но резултатите изобщо не бяха чак толкова лоши. И то ей така от нищото и без почти никаква реклама.

Няма да е лошо да вкарат поне един или двама (макс) известни инфлуенсъри, защото колкото и да ми е неприятно трябва да се признае, че в момента тези хора привличат младата аудитория.
Само като погледна как ''Къщата на инфлуенсърите'' има над 100 000 гледания на епизод, а Максимал ще е някъде около 20 000 и ми се плаче. Та това е положението.

# 432
Дано се поучат от грешките от миналия сезон и дано този сезон социалната игра не започне още в самолета.

# 433
Мернах, че май синът на Гуспата, Ивайло Господинов ще влиза. Митко е пожелал късмет на сина си - да изживее голямата си мечта и приключение. Но може и да е пожелание за успех на самите кастове... Едно от двете.

Само като погледна как ''Къщата на инфлуенсърите'' има над 100 000 гледания на епизод, а Максимал ще е някъде около 20 000 и ми се плаче. Та това е положението.

Къде го мерна, обявиха новия сезон на Сървайвър преди 2 часа, как реши че вече е влязал. Доколкото знам новият сезон се е решило да го има в последният месец. Доста хора от екипа даже не знаеха за него.
Нормално е къщата да има повече гледания, ново и по-интересно. Хареса ли ти динамиката в 1-вите два епизода на максимал, 30 мин висене и 30 минути държене на варел...Да вярно монтажа на максимал е по-добър от на къщата, участниците също са по-интересни(поне за мен де), но самата продукция си куца яко. Къщата мнгоо повече са сеспостарали като инсвестиция, мислене и реализация. С едни добри монтажисти щяха да са топ изпълнение като за youtube. Забелязвам, че си пристрасетен и симпатизираш на Гуспата явно от там идва цялата работа. Няма лошо пожелавам ти да се запознаеш с него Wink

# 434
Дано се поучат от грешките от миналия сезон и дано този сезон социалната игра не започне още в самолета.

От самолета пак ще е добре, а не от вилите. И после тези същите да се възмущават как може да правят коалиция да ги гонят. Ако се получи нещо такова тази година вече трябва публично да ги разкрият от продукцията, а не да се кътва и хората да се чудят после какво се случва. Дано да вземат хора, които са фенове на играта, сигурен съм, че така ще се намали много шанса от такива хитрости

Общи условия

Активация на акаунт