🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 845
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мен ми беше интересно на Иван видеото за архитиповете в Сървайвър, с удоволствие ще изгледам и за мъжете.

Би ми било интересно, ако Иван гледа и Игрите или Фермата и тях да коментира на есен, че наш Сървайвър може и да няма повече. То там няма много стратегии, но все пак бих го гледала.

# 301
  • София
Поднасям извинение за Горан/Зоран... Joy  веднага поправям...

# 302
Би ми било интересно, ако Иван гледа и Игрите или Фермата и тях да коментира на есен, че наш Сървайвър може и да няма повече. То там няма много стратегии, но все пак бих го гледала.

Да сме живи и здрави 100% ще повторя формата на видеата от Сървайвър при Игри на волята.
Все съм с утопични надежди, че стратегиите ще стават все повече с всеки сезон и ще има достатъчно какво да се коментира Simple Smile

А за феновете на Американския Сървайвър смятам паралелно със сериите на сезон 43 да правя по видео на седмица с коментари по епизода надявам се с гост (още повече се надявам да е Сървайвър гост)

ПП Между другото знам, че вече се губи интереса по Скритият Идол, но скоро ще пусна разговор с Йо, който има много интересни неща (поне аз не бях чувал до сега тя или друг да ги обсъжда).

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 00:48 от ibinev

# 303
може ли линк за сайта с предишни сезон на американската версия?
https://watchseriesstream.com/watch-tv/watch-survivor-full-online-39437.4877692

Има ли работещ аддон за коди на тази тематика. Пробвах една стара добавка, обаче тя не работи ?

# 304
Многократно сме го пускали - https://www2.123moviesh.to/tv/survivor-39437.18465

# 305
Да, има добавка за коди, обаче не работи. За анроид - само за телефон.

# 306
Бяхме на ваканция, връщам се, гледам 68 нови мнения. 

Нямам нито време нито желание да гледам повече интервюта с участниците. Шоуто беше, шоуто свърши, чакаме новото. Участниците имат мили спомени и ще си имат за цял живот, но и аз си имам мой живот.

Що се отнася до променен Сървайвър - многократно призовавах тук за промени:
А) Повече опции, повече гъвкавост, повече шансове участниците да мислят и да вземат решения.
Б) Дълбоко внимание към изпипване на детайлите така, че да няма съмнения за "нагласено".
В) Повече детайли от бита, повече истинност (че няма риба, че някой го ужилила медуза, как се перат, колко аджеба е голям острова, докъде е разрешено да се ходи нощем и т.н. и т.н. твърде много неща не бяха показани, даже някои може да са били провъзгласени за табу още отначало. Което е тотална грешка.

Разбира се, никакви промени, колкото и да са хубави няма да допринесат за по-голяма гледаемост ако предварителната и съпровождащата реклама са подценени. Е те това му беше основната грешка на Милошев.

# 307
Зоран ми беше симпатичен в предобед с неговите теории за конспирации и  чувство за хумор. Много свеж и готин се оказа.
Малко дразнеше Деси.
Бо беше като в небрано лозе и не се чувстваше на място.

# 308
Бяхме на ваканция, връщам се, гледам 68 нови мнения. 

Ти да видиш за "Ергенът" какво става - шоуто свърши преди месец, а там продължава да се говори много. Не знам при другите реалити шоу-та дали е било така, но "Ергенът" тотално сцепи ефира от гледаемост.

В) Повече детайли от бита, повече истинност (че няма риба, че някой го ужилила медуза, как се перат, колко аджеба е голям острова, докъде е разрешено да се ходи нощем и т.н. и т.н. твърде много неща не бяха показани, даже някои може да са били провъзгласени за табу още отначало. Което е тотална грешка.

Специално за битовия живот и аз мисля, че е добре да има, но пък в предните сезони сме го виждали и специално в българския Сървайвър това, че този сезон акцентираха върху стратегията според мен беше много освежаващо и направи играта 10 пъти по-интересна от предните сезони.
Още помня "битовизмите" в "Островите на перлите" (сезона на Ники Мартинов) и честно казано бяха ми малко тъпички да слушам кой с кого спал или кой тръгнал да се развява гол. Не че не е шоу, но определено последния сезон беше класи нагоре, поне според мен

# 309
Специално за битовия живот и аз мисля, че е добре да има, но пък в предните сезони сме го виждали и специално в българския Сървайвър това, че този сезон акцентираха върху стратегията според мен беше много освежаващо и направи играта 10 пъти по-интересна от предните сезони.
Още помня "битовизмите" в "Островите на перлите" (сезона на Ники Мартинов) и честно казано бяха ми малко тъпички да слушам кой с кого спал или кой тръгнал да се развява гол.

Акцентът върху стратегията - да разбира се.

От това което ми обясниха тук във форума заключих, че Ергенът е нещо като еликсир на чалга културата и следователно не за мен.  Кой с кого спал, напил, повръщал и т.н. е същата бира.
Под битовизми разбирам обективни факти  за обстановката, не клюки, разправии и брадър-изми.

# 310
  • София
Зоран и Силвия са се разделили:

Пейо пък сключил църковен брак, присъствали са Алекс, Драго и Ваня, последният ме изненада:

# 311
Жалко за Зоран и Силвия.
За него не се притеснявам, защото ще си намери жени, кофти е за детето.

# 312
  • Варна
Пфффффф...
Взе кинтите и остави жената. Типично..

# 313
  • София
Добре, че успя да изпозлва сърцераздирателната история в предаването - писма, препятствия и тн. Още на финала в София изглеждаха разделени.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 08:52 от La Vikinga

# 314
Може и да не е окончателно. Изглеждат като хора, които се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт