🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 656
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Денис в момента е  в Стани богат.

# 526
Да и на късмет позна два отговора.

# 527
  • София
Бо му беше сред жокерите ама не я използва. А точно жокерът по телефона нищо не направи.
Абе прилично се справи, 5 бона са си 5 бона. Хвана ме яд, че не отговори на въпроса за кино наградите, а ползва жокер. Като цяло ми хареса, прилично представяне, над средното ниво определено. 😊

# 528
  • София
Тази сряда имах възможността да поговоря в академична среда с човек, който работи "задочно" с продуценти, не с конкретните продуценти на "Survivor". Използвах момента да задам няколко въпроса за "Сървайвър", та чак и впечатление направих с интереса си към формата. Относно новия сезон ми отговориха, че няма вероятност да е с различен регламент, защото лицензът се купува за няколко години, да речем - три, и лицензът за този сезон е същият, който са взели при снимките на последния сезон. Вероятно и тава е причината да получим два сезона един след друг, просто защото ако давността на лиценза изтече, а те са заснели само един сезон, технически са на загуба, след като са платили за три години.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 20:39 от La Vikinga

# 529
Звучи много добре, но щом не е вътрешен човек по-скоро за догадки. Много скоро, когато започне кастинга ще имаме по-ясна информация дали продуцентите са същите или не, която ще е официална.
Аз не бих бързал с изводите нито, че ще е с друг регламент, нито че ще е със същия.
Единственото сигурно за мен са кадрите, които видждаме на промото

# 530
  • София
Туджаров за предстоящия сезон:
Бил разочарован като знаел какво ще представлява. Би предпочел да си отиде в Бали, ама няма как, защото ще го отразяват с Неделчо.
Щяло да бъде Биг брадър на плажа...
Не знам какво има предвид, но не са добри новините. Туджаров е фен на стратегическата игра и класическия модерен Сървайвър, докато към този новия е силно скептичен...

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 00:06 от Diavolo

# 531
Щом казва, че ще остава, за да го отразяват с Неделчо, означава ли това, че ще се излъчва тази пролет, по същото време докато се снима? То въобще ще има ли нещо за отразяване в такъв случай Sad В последния подкаст ли го казва това, че не съм го изгледал целия още?

# 532
  • in Wonderland
Не, в лайф за ИВ го каза тази сутрин.
Чудя се дали пък няма да е този международен формат??

# 533
  • Sofia
Лошо,нещата не звучат добре.
Имайки предвид какви суперлативи сипеше Туджаров за последния сезон и който наистина се оказа страхотен.
Не ми се гледат международни бози.По-добре от нищо,но няма да е Сървайвър.

# 534
Намерих къде го казва и щом казва на Илиян "ако знаеш какъв е няма да искаш да го гледаш" и "ще го гледам, защото трябва да го коментирам, но предпочитам да си отида в Бали вместо да го коментирам" значи по-добре нищо май от това "нещо". И ако наистина е обмислял да ходи в Бали значи вероятно говори за пролетта, което означава, че ако го излъчват още тогава, ще правят схемата като в другите държави със СМС гласуване на съвети. Може и това да има предвид частично с "Биг Брадър на плажа". Но да видим вече продуцентите кои ще са официално и тогава ще можем да си правим крайни изводи колко ще бъде зле, засега само догадки

# 535
  • София
Мога да ви кажа почти сигурно инфо, че новия сезон ще е идната пролет.
На 95%

# 536
  • Велико Търново
Това вероятно означава, че не Милошев ще е продуцент и че не Владо Карамазов ще е водещ.

# 537
Това вероятно означава, че не Милошев ще е продуцент и че не Владо Карамазов ще е водещ.
Да, малко по назад го казах, че подзирам, че Владо няма да води, а Милошев при тези обстоятелства ще ни се види светец с неговите игри за финала и въпросите на журито.

След тази информация и моите подозрения по кадрите леко се колебая дали да отида на кастинга ако ме извикат, но все още се надявам, че може и да не е вярно всичко написано по-рано от вас

# 538
След тази информация и моите подозрения по кадрите леко се колебая дали да отида на кастинга ако ме извикат, но все още се надявам, че може и да не е вярно всичко написано по-рано от вас

Аз бих отишъл, за да съм сигурен, че този път ще е по-различно и просто бих си тръгнал, когато ми кажат, че ще го прецакват Grinning Иначе да, до последно ще се надяваме вероятно, все още се чудя как по-точно ще стане номера с 3 предавания по едно и също време, както и няколко пъти преди време изказах тези съмнения. Жалко и аз много се надявах един ден да имам възможността да се запиша за кастинг, но уви отива натам, че явно няма да стане

# 539
  • София
Ако спрат турските сериали е съвсем възможно. Също така едно от другите две предавания могат да го преместят за уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт