🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 932
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 645
Другото, което видях, Сървайвър Турция кмат обявен сезон за средата на януари. Ако са същите продуценти и излъчват лайв, те винаги снимат в Доминикана. Как ще завъртят 2 паралелни сезона.
Това по принцип не е проблем, защото и Гърция и Румия също мисля, че започват долу-горе по едно и също време с Турция. То това е и изгодното в цялата работа, че се използват едни конструкции за игри и локации. Ако при нас ще почват февруари вариантът е да се включат малко по-късно просто (около половин месец). Иначе за другите неща, които каза и аз много съм се чудил, още дори, когато бяха само слухове, си казах, че е невъзможно за нашата телевизия да се направи такъв формат. Дори да предположим, че като първи сезон дните ще са по-малко, за да тестват как ще се получи, игрите като са същите пак ще изисква доста екранно време. А и от това, което видях в нета, в различните държави излъчват между 4 и 6 дни седмично, ако е по-малко от това и върви паралелно със снимането трябва повечето дни нищо да не правят там. Но така или иначе можем само да спекулираме на този етап, така че вероятно вече на следващата фаза на кастингите ще стане по-ясно и затова аз също смятам, че си заслужава да се отиде.

особено ако е замесена публиката, съответно ще им трябва ефирно време за по-дълги епизоди, лайфове…
Възможно е всъщност съветите да не са лайф. Май номинират няколко човека пускат СМС-ите и те продължават да си играят още 2-3 дена или колкото там е разликата и тогава обявяват резултатите, но не мога да съм изцяло сигурен точно как е регламентът, тъй като никога не съм имал желание да го гледам чак толкова, че да разбера Grinning А и в мексиканския май не се гонят със СМС, само на финала за победителя, така че въобще не се знае какви ги мислят.

# 646

Има нов шеф в кралството и той носи името Тарек Хоссни !

Той имаше дълъг и труден възход към властта (40 седмици + 4 дни) и се изкачи на трона на 1.11.22г  в 13:03 на обяд в понеделник.

С тегло от огромните 4,025кг , перфектно телосложение от 52 см и супер прическа, пълна с коса, той е страхотен изпълнителен директор с безмилостен график за акане.

# 647
  • София
Честито на Мила и Сами! Да е жив и здрав новият член на семейството и много да ги радва. HeartHug

# 648
Лелчето са я поканили в Сървайвър, но е отказала. Разказва в новия си влог. 😛

# 649
Лелчето са я поканили в Сървайвър, но е отказала. Разказва в новия си влог. 😛
Човека, за когото говори Greatness е Йоана Йокко, ето го и видеото (от 10:18 започва да говори за Сървайвър)

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:52 от outcast

# 650
Коя е Лелчето?

# 651
Доста популярна ютубърка.

Определено са се насочили към търсене на популярност на формата още от кастингите. Предложението към хора, добре представени в соц мрежи/ют е точно това - задаване на едно начално ниво на известност, на което да стъпи Продукцията и да продължи да развива.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:39 от Bengun

# 652
Какво означава това? Че ще има много поканени?

# 653
Пак случайни хора, които никога не били гледали, ама имали някаква представа...

# 654
А дали тези поканени хора ще са с хонорар? Trollface

# 655
Със сигурност, подозирам, че не само те

# 656
Едва ли ще са с хонорар, затова се ориентират към Ютубъри. Но е нормално да канят известни личности - опитват се да популяризират предаването и да привлекат гласуващи, щом ще е със СМС-и...
Иначе Лелчето е много яка и щеше да пасне във формата, жалко, че е отказала.
Няма как да очакваме всички участници да са гледали и да са подготвени. Май само във Фермата рядко влизат "случайни", но в Игри на волята примерно е пълно с участници, които не са добре запознати с предните сезони. Но пък в предния сезон Анелия и Ганка не бяха фенки на предаването, а направиха супер игра.

# 657
Със сигурност, подозирам, че не само те
Аз лично нямам проблем с това.
Нормално, откъснат си от работата си два или три месеца, намирам за нормално да има парична компенсация за времето, прекарано в предаването от участниците. Не всеки може да си позволи три месеца без доходи.

# 658
  • София
В САЩ по закон хората, които ги дават по телевизията в дадена поредица - известни или не, получават "appearance fee", т.е. пари за всеки снимачен ден. Като от началото на формата през 2000 г. до сега, това заплащане на ден, доста се е увеличило. Дори съм чувала да го обсъждат в самите епизоди, например в "Heroes vs. Villains" (2010) в един разговор между Сандра и Ръсел, когато той така учтиво ѝ казва, че ще я пази за финал, защото мисли, че срещу нея ще му е най-лесно да победи, тя му отговаря "за мен няма проблем, аз съм ок със 100 000 хиляди", имайки предвид, че ще вземе пълния хонорар за 39 снимачни дни. Другото, което е практика там, са т.нар. "recruits" сред хората, които играят за първи път (не включвам поканените повторно), има доста фенове, които негодуват, но има много сезони с повече поканени участници, отколкото явили се на кастинг. Поканените участници обаче не са известни, те са просто хора, които кастинг директорите се стремят да намерят, хора, които смятат, че ще са подходящи "типажи" за играта и ще направят един интересен сезон, съществуват доста интересни истории относно методите, които отговарящите за кастинга използват, за да набират хора.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:33 от La Vikinga

# 659
Поканените участници обаче не са известни, те са просто хора, които кастинг директорите се стремят да намерят, хора, които смятат, че ще са подходящи "типажи" за играта и ще направят един интересен сезон, съществуват доста интересни истории относно методите, които отговарящите за кастинга използват, за да набират хора.

Точно с Натали от 16 сезон мисля, че беше такъв случай, за който знам. Работела е в някакъв бар или нещо такова и там са ѝ предложили да се яви на кастинг, след което са я одобрили и за сезона. Тя дори беше казала, че не е била толкова голям фен на предаването, гледала е съвсем малко, но за онзи период това явно не се е гледало толкова, докато сега там се вземат хора, които познават играта много добре. Вероято и с други хора е било така, тъй като доста често сякаш особено в старите сезони има участници с професия барман/сервитьор.

Общи условия

Активация на акаунт