🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 923
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Точно с Натали от 16 сезон мисля, че беше такъв случай, за който знам. Работела е в някакъв бар или нещо такова и там са ѝ предложили да се яви на кастинг, след което са я одобрили и за сезона. Тя дори беше казала, че не е била толкова голям фен на предаването, гледала е съвсем малко, но за онзи период това явно не се е гледало толкова, докато сега там се вземат хора, които познават играта много добре. Вероято и с други хора е било така, тъй като доста често сякаш особено в старите сезони има участници с професия барман/сервитьор.
И с Кортни от "Survivor: China" - а тя е култов участник, била е сервитьорка в Ню Йорк и каст директор или продуцент (не помня) е бил в ресторанта и ѝ е предложил, заради същността ѝ буквално и заради видяното в ресторанта. Тя е искала просто безплатна екскурзия и да отпадне на първата седмица, защото после са един месец в лагера "Ponderosa" като на хотел, освен това ги развеждат, показват им забележителности и пр. Но стигна до финал, че и участва отново. Друг такъв сличай е Сиера от "Survivor: Tocantins". Но най - ме беше впечатлило как един участник от "Survivor: Worlds Apart" е намерен чрез Tinder, мисля, че и преди съм споделяла тази статия. Bowtie

Имам и някакъв спомен за статия с Нели от първи сезон на нашия "Сървайвър", в който тя споменава, че участниците са получили хонорар за снимките, нещо от сорта на 2000 лв. (като едномесечна заплата в някои сфери), може и да смесвам различни неща и да не помня добре какво съм прочела. Поразрових се и не откривам статията, но попаднах на статия за участниците от пети сезон, които още си чакали хонорарите за снимки.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 02:20 от La Vikinga

# 661
Аз не смятам, че е лошо да канят и извън явилите се официално на кастинг. Все пак целта е да се съберат колкото се може по-интересни персонажи.
Да, предполага се, че явяващите се на кастинг са наясно, познават формат, смятат, че са подходящи, но със сигурност между тях има и доста неориентирана плява. Но и не означава, че поканените извън кастинга ще бъдат по-малко подходящи и подготвени. Всичко е много индивидуално.
Разбира се в България нещата са различни и се размиват.

# 662
La Vikinga в оригиналния Survivor в зависимост от позицията на която си завършил като вече си влезнал в tribal council получаваш пари. Победителят е с 1 милион, на втория завършил се дават 100 хиляди винаги, а на завършилия на трето място са по 85 хиляди. Плюс на всеки участник, който участва във reunion епизода след финала броят по 10 хиледарки. Като добавим и че Sia е голям фен на предаването, ако не се лъжа тя беше дала парични награди на любимите си персонажи от сезона.

# 663
  • Вестерос
Днес е бил кастинга във Варна, някой си пореден Simple Smile в хотел Аква.

# 664
Имало е кастинг във Варна? Много интересно, мислех, че в София викат всички

# 665
  • София
Финдо говори за Сървайвър и Биг Брадър.

# 666
Дам. Sad
Ще чакам преразказ от някоя добра душа аз, защото не харесвам водещия и няма да си го причиня, а ми е много интересно какво е говорил Финдо.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:33 от Bengun

# 667
Бреййй, колко години минаха, а Финдо е все така готин!

# 668
И аз като Бен чакам преразказ на интервюто, защото доброволно да си причиня Ивайло тъпото е като с щастие да искам да се заразя с хламидия. Няма как да стане.

Между другото днес, докато се разхождах из Варна, зърнах огромен рекламен билборд на Post Bank с мъж и жена. Чудих се откъде ми е познат симпатичния мъж, докато не осъзнах, че е наш Драго от Сървайвър 😁

# 669
Нали има един потребител, за когото има съмнения, че е Ивайло - аз него много го харесвам, колкото и да не ми допадаше Ивайло във Фермата, така че дори и да не е той, повлиял е на имиджа му в главата ми. Затова ще си пусна подкаста, а после ще ви преразкажа Simple Smile

Финдо много ми харесваше в неговия сезон, макар и любимецът ми като играч и като мъж тогава беше Дренски.

# 670
Clouded mind И аз все се чудя дали е той, много адекватно се изказва на фона на представянето му Фермата, ако е той, разбира се😁
+1
Дам. Sad
Ще чакам преразказ от някоя добра душа аз, защото не понясям водещия и няма да си го причиня, а ми е много интересно какво е говорил Финдо.

# 671
  • Вестерос
Той е, никога не е отричал, че не е Grinning

# 672
Започвам Simple Smile
Противно на впечатленията, които имах от „Сървайвър“, Финдо не обичал да яде. Цитирам дословно - скучно му било. Ядял основно "Лукчета" и салати хаха.
Малко бързо говорят и двамата с Ивайло и не съм сигурна дали разбрах правилно, но мисля, че Финдо е ходил на кастинг за миналогодишния сезон на "Фермата". В крайна сметка не са го взели за състезател, но е станал част от екипа и така са се запознали с Ивайло. Смята, че ако беше влязъл, нямаше да може никой да го бие на физически игри. Освен това са го канили и в "Къртицата", като в един и същи ден са му звъняли за "Къртицата", "Сървайвър" и "Биг брадър" и решил е, че е скрита камера Simple Smile Яд го е, че е отказал на "Къртицата", а в ББ се е надявал да не му звъннат да влиза, но уви. Не било неговото това, а продуцентите на ББ са му казали, че за пръв път са имали участник, който не се поддава на провокации по никакъв начин и нищо не можели да изкарат от него.
Не е фен на социалната игра в "Сървайвър", затова и първото му участие в предаването му е по-любимо. Харесвал физическото оцеляване, а не уговорките. Въпреки това, без да се замисля, казва, че „Сървайвър“ му е любимото риалити. Най-хубавото било, че си далеч от всичко и дори да се откажеш, няма как след 15 минути да се върнеш в реалния свят. Допада му това, че всички са на равни начала и няма постоянно награди. Спомня си, че в първия му сезон са яли умряла риба, изхвърлена от морето и са тествали дали става за ядене по следния начин – ако се отдалечиш на един метър и не ти мирише на мърша, печеш и ядеш. Ако обаче и на два метра ти мирише, значи е много стара. Grinning
Бил напълнял наскоро, вече е във форма. Пиел тогава много бира, вдигал кръвно и побързал да се вземе в ръце.
Крайната част от разговора е за моралите и какви са хората в днешно време. Спомена някаква мадама, с която са учили заедно и също била известна от риалитита, която ходела на 50 почивки годишно и била ... "такава" Simple Smile - не знам за коя става дума, ако някой се сеща, да познава:)

Иии на финала Ивайло попита Финдо в кое риалити от всички би искал да влезе сега и Финдо (отново без да се замисля) отговори "Сървайвър" Simple Smile

# 673
Благодаря сърдечно за преразказа Clouded Mind

# 674
  • София
. Спомена някаква мадама, с която са учили заедно и също била известна от риалитита, която ходела на 50 почивки годишно и била ... "такава" Simple Smile - не знам за коя става дума, ако някой се сеща, да познава:)

Иии на финала Ивайло попита Финдо в кое риалити от всички би искал да влезе сега и Финдо (отново без да се замисля) отговори "Сървайвър" Simple Smile

Скрит текст:
Във "Вип брадър" беше заедно с Райна, тя ходи много по почивки по света
даже го покани и за един нейн клип: "Нахално хубава",
а другата с която бяха даже два пъти в "Сървайвър" е Силвия Радулова и тя обича да пътешества,
а какво са учили и с коя за друга не се сещам

Общи условия

Активация на акаунт