🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 920
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 675
От Януари почва австралийският heroes vs Vilians. Хейли и Кинг Джордж в двата отбора за сега... Ще изкъртят отново със сезон май ...

# 676
От Януари почва австралийският heroes vs Vilians. Хейли и Кинг Джордж в двата отбора за сега... Ще изкъртят отново със сезон май ...
Хм, супер новина.
Ще се гледа.

# 677
Сайта blitz излизат с новина, че имали източници, които твърдят, че Благой Георгиев бил приел да влезе в Сървайвър.
По принцип не обичам да пускам слухове, но те бяха обявили Михаела много рано преди началото на Игрите и се оказаха прави, та вероятно имат вътрешни източници на информация.

Малко съм скептичен ако е вярно, не съм му фен на базата на други предавания, в които е бил. Пък и ако има смс вот как по точно неизвестните ще имат шанс срещу звездите - не знам. Да видим как ще го направят

# 678
  • София
Мен ме съмнява да са му платили 200к, доколкото знам Сървайвър не плащат на известните. Съмнява ме и новият продуцент да плаща. Може да влезе, но без такъв хонорар. То той не е и в най-добрата си спортна форма, очаквам да е тромав на игрите.

# 679
Хонорар със сигурност ще има и подозирам дори за неизвестните участници, поне в чужбина мисля, че е така.
Чак 200к със сигурност няма да е.

Възможно е да не се съгласи - аз не го виждам на кофти условия него и без наргиле да изкара дълго. Но отново имаме дим, че ще има известни хора вътре - предполагам или ще са едното племе или ще са по няколко в племената.
Съмнява ме да са ментори при положение, че канят хора, които нямат нищо общо с оцеляване и Сървайвър.

Би ми било интересно да видим някой бивш участник вътре

# 680
  • София
Силно се надявам да не е вярно, не виждам Благо като интересен участник.

# 681
Няма да се изненадам, ако влезе. Да посъбуди малко интереса съм себе си и да вземе едни по- лесни пари.

# 682
Ахахахха...
Много стратегически играч !!! Само Божигол може да му е конкуренция.
Ама току-виж си намерил нова жена вътре в предаването, при последната доста се задържа .. а вече и направи дете .. логично е да минава на следващата Simple Smile

Иначе аз няма да му се радвам, прекалено куха лейка е, за да ми е интересен.

# 683
Може би причината да канят известни хора е, че в Гърция и Турция ги разделят на отбор Известни и отбор Неизвестни (или доброволци не съм много сигурен точно как ги наричат). Друг е въпросът вече дали ще успеят да намерят цял отбор с "известни" личности или ще са няколко, колкото да привлекат някакъв зрителски интерес и вот.

За хонорарите съм чувал, че в Турция поне плащат на седмица, вероятно и в другите държави, но пък там седят много повече време от обикновен Survivor, така че има логика да дават пари на участниците.

# 684
  • София
Със сигурност ще намерят- Инфлуенсъри бол, вече въпросът е реално колко са известни. 😃

# 685
Ахахахха...
Ама току-виж си намерил нова жена вътре в предаването, при последната доста се задържа .. а вече и направи дете .. логично е да минава на следващата Simple Smile

Ти си с остаряла информация. Златка я заряза, януари постваха от някаква екзотика, юни сключи брак с едно 25 годишно момиче - хотелиерско чедо. Smiley Любоф, ко да го праиш Благо...вярвам, че за добър хонорар ще влезе и песен ще пее, безпаричен е.
А Блиц имат попадения, склонна съм да им вярвам.

# 686
За хонорарите съм чувал, че в Турция поне плащат на седмица, вероятно и в другите държави, но пък там седят много повече време от обикновен Survivor, така че има логика да дават пари на участниците.
Руснаците в един от сезоните си имаха много интересен подход към парите.
Не си спомням точните суми, но принципа беше следния:
Всички започват с 100 лева в първия ден и на всеки три три сумата се удвоява.
Примерно нещо от сорта на 100-200-400-800-1600-3200-6400-12800-25600-51200-102400-204к-408к-916к
Като през цялото време имаше предложения към тях за парите им - и предметни, и като имунитети за съвети срещу всичките им пари.

Една дама си даде всичките пари, за да спаси една девойка от нейната коалиция.

И в този сезон бяха вкарали предварително гласуване на входа на самия съвет - всеки играч при влизането си на съвета на една везна поставя бял или черен камък .. Белите камъни символизират "бял" съвет, където събралия най-много гласове еднолично определя кой е изгонен, а черните камъни символизират "черен" съвет, където изгонен е този, с най-много гласове.

Скрит текст:
Ахахахха...

Ти си с остаряла информация. Златка я заряза, януари постваха от някаква екзотика, юни сключи брак с едно 25 годишно момиче - хотелиерско чедо. Smiley Любоф, ко да го праиш Благо...вярвам, че за добър хонорар ще влезе и песен ще пее, безпаричен е.
А Блиц имат попадения, склонна съм да им вярвам.
За хотелското чедо говорех аз Simple Smile Време му е да я качва на пързалката Simple Smile

# 687
Как да не са известни инфлуенсърите? Ако съдим по студията на световното по футбол те са най-известните и разбиращи от футбол и всичко хора, в държавата.

# 688
Само без Банда-Банда и подобни се моля, че ме втриса като я гледам и особено като я слушам специално нея Simple Smile

# 689
Само да кажа, че за Михаела от ИВ беше писано първо тук от съфорумка, която тренира при нея и се беше досетила защо отсъства цяло лято. Блиц може и да са преписали от нас Simple Smile
Благой не мисля, че е Сървайвър тип, той в Биг Брадър се цупеше като му вземат наргилето, пък камо ли да изкара на безлюден остров. Дори и да са го взели, не вярвам да изкара дълго.

Общи условия

Активация на акаунт