🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 913
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 690
не знам за Благо, но са звъняли на бивши участници, не съм чул някой от тях да се е съгласил до момента.
По принцип сега тече 2-я етап от кастингите, другата седмица започва 3-я, който трябва да е последният.
Както споменахте тук снимките ще са по-дълги (4 месеца), ще се снима в Доминикана. Снима се монтира се и се излъчва в рамките на няколко дни, до седмица. Не знам още само дали ще има тъпото лайв гласуване, което бяха вкарали в Гърция мисля...

# 691
Дори да не е СМС гонене, то за победителя накрая мисля, че няма спор, че ще бъде избран със СМС. В никоя от тези държави няма жури, така че няма причина при нас да е по-различно...

# 692
  • София
Някой в темата на VIP Brother преди време нарече Благой "ходещия иконостас" и още ми е забавно. Trollface

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:11 от La Vikinga

# 693
Учудвам се защо са отказали бивши участници, аз мисля, че те много искат да се пробват пак. Може да е заради кофти формата.

Третият етап до колкото знам са физически вече - май там ще е акцента. Не знам въобще защо тогава задават стратегически въпроси на кастинга

# 694
не знам за Благо, но са звъняли на бивши участници, не съм чул някой от тях да се е съгласил до момента.
По принцип сега тече 2-я етап от кастингите, другата седмица започва 3-я, който трябва да е последният.
Както споменахте тук снимките ще са по-дълги (4 месеца), ще се снима в Доминикана. Снима се монтира се и се излъчва в рамките на няколко дни, до седмица. Не знам още само дали ще има тъпото лайв гласуване, което бяха вкарали в Гърция мисля...
Мммм точно като турските сериали. Това си им е коронен номер-снимат и излъчват. Следят рейтинг и променят в движение сценария.

# 695
  • Другата България
Точно това щях да напиша.
В движение се променя сценария в зависимост от нагласите на публиката.
Рейтинг се гони все пак.

# 696
Леле, 4ри месеца, това е съвсем за неангажирани хора! Бая админи (роднини) ще трябва да поддържат инста акауните! Smiley

# 697
Леле, 4ри месеца, това е съвсем за неангажирани хора! Бая админи (роднини) ще трябва да поддържат инста акауните! Smiley
И аз това си помислих. Не е за хора със стабилна работа и професия.

# 698
  • София
Щом бившите участници дето лягат и стават, бълнувайки за Сървайвър отказват, смятайте за какво иде реч.... Angry

# 699
Ахахахха...
Много стратегически играч !!! Само Божигол може да му е конкуренция.
Ама току-виж си намерил нова жена вътре в предаването, при последната доста се задържа .. а вече и направи дете .. логично е да минава на следващата Simple Smile
Иначе аз няма да му се радвам, прекалено куха лейка е, за да ми е интересен.
Назад си с материала. Третата му изгора, която му роди дете вече е история. Има си нова булка на двадесет и нещо, хотелиерска наследница, още не му е родила дете. Така, че е в процес на правене.Laughing
На Божигол не зная семейния статус. Не е сигурно, че и той знае "Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е". Него бих гледала с по-голямо любопитство. Благо е скучен и много ще внимава как се държи, а и за свалки не става - младоженец е. Валерката е голям образ,  а и по един шут е нужен на всеки формат да вкарват смях и лафове. Smiling Imp
п.п.Нямам нищо против да участват известни личности, бивши спортисти, а и такива, които са още активни - Ивет Лалова например.
Ива Пранджева беше интересен участник в нейния сезон.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 17:28 от sineva 1

# 700
Звучи ми като рецепта за катастрофа. На кой нормален човек ще му дадат четири месеца време да отсъства от работа? Това вече предполага, че тези, които имат шанс да влязат ще са предимно инфлуенсъри и други хора без истинска професия. Дори и човек със собствен бизнес, дето сам си е шеф няма да остави всичко за цели четири месеца. Както някой вече е казал това е гигантичен ангажимент, който много малко хора могат да поемат.

# 701
  • Sofia
Не са 4мес.там...

# 702
При този вариант на играта като нищо последните останали ще са с такъв престой.
Ако между снимките и излъчването е само няколко дни разликата във времето.
Ще видим, но съм сигурност при този вариант за всички участници ще има парична компенсация на времето.

# 703
Аз пък се радвам, че евентуално няма да гледаме отново стари муцуни. Писнало ми е във всяко риалити, да участват едни и същи хора 🥱

# 704
Аз съм гледала само последния сезон и не съм обременена със стари участници. Проблемът обаче е, че не винаги това са най-интересните, а най-закъсалите я за интернет слава, я за парѝ. Поне у мен такова е усещането.

Общи условия

Активация на акаунт