Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 862
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами, искай си, какво да ти кажа….
То, не те целува, не те разгорещява, направо на неговото преминава.

Егоистите в секса са егоисти и в живота, слушай кака ти.

# 151
Не знам каква е тогава причината за палавото настроение само по празници.

Обясни му хубаво за твоите нужди, ама хубаво. Не мисля, че е егоист, мисля, че е старата школа и кара на мисионерската. Френска прави ли?

Не обича да прави, смао 2 пъти ми правил, и казва че не му е от любимите. От тогава не съм искала.
Ха ха, значи иска същото за себе си, ама за теб не може, щото не му харесва.
А пита ли те дали свирките на теб ти харесват?

# 152
При подобна ситуация мило бих казала, че внезапно и на мен ми е станало неприятно и не мога. Не е хубаво, да, но и да получаваш оргазъм за Коледа не е.

# 153
Не знам каква е тогава причината за палавото настроение само по празници.

Обясни му хубаво за твоите нужди, ама хубаво. Не мисля, че е егоист, мисля, че е старата школа и кара на мисионерската. Френска прави ли?

Не обича да прави, смао 2 пъти ми правил, и казва че не му е от любимите. От тогава не съм искала.
Ха ха, значи иска същото за себе си, ама за теб не може, щото не му харесва.
А пита ли те дали свирките на теб ти харесват?

Питал е и не знам защо си мисли че е кой знае какво чувството... Подозирам, че очаква да ми е хубаво колкото на него, но не съм му развляла илюзиите и съм отговаряла, нормално е. Може и в това да греша, не съм директна както казах и мнгоос е съобразявам с останалите.

# 154
  • София
Кат те чета, разбирам защо секса не го считаш за важен в едни отношения. Той просто е скапан.

# 155
Хм, може наистина да е от старата школа, както предположи Горджъс, ама за това лечение няма. На 65 няма за кога да го учиш, трудно и ще възприеме, ако 45 години е лежал и е чакал жената да изпита кеф от въздуха.

# 156
  • Бургас
Може и в това да греша, не съм директна както казах и мнгоос е съобразявам с останалите.
С тази нагласа и следващият ще на 65...Ако приемем, че темата е истинска, най - добре да поработиш върху самооценката си.

# 157
А може ли някой да ми обясни какво представлява мъжа от старата школа?

# 158
Традиционен секс (обикновено мисионерската, често и на тъмно), като основната цел е той да е задоволен. Любовна игра липсва или е малко, желание и умения да задоволи партньорката също. По презумпция считат, че щом за тях е ок, това е достатъчно и за жената.
Любовникът Ти ми напомня за конкретен индивид с малко разминаване във възрастта.

# 159
  • София
Две целувки и смята е достатъчно.
Не докарва жената до точка на кипене, не ближе, не експериментира и не открива женската енергия и сексуалност в партньорката си. Като да е някак срамно….

Не съм била и не знам, по преразказ на приятелки.

# 160
Била съм, знам. По-лошо е от еректилната дисфункция, защото за нея има хапчета. За това няма.

# 161
Хапиту, прочети пак внимателно. Има разлика в твърдостта, а не че му е мек, както има разлика и в гърдите. На 28 г. са стегнати, ама на 65г. не са. Бръкни в гащите на мъж на твоята възраст и ще разбереш разликата каква е.

На кой мъж? Уточнете, моля!
За гърдите няма да питам.

# 162
  • София
Aма той още от самото начало не е целувал горе и долу. Миии...ти си знаеш защо си го избрала.

# 163
Има доста млади и необвързани мъже, които да използва за сверка.

# 164
Има доста млади и необвързани мъже, които да използва за сверка.
Мисля, че "сверка" се пише със "и". За нищо я нямате тая граматика.

Общи условия

Активация на акаунт