Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 876
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
Преди дедо други мъже на твоята възраст имала ли си? Щот има и разлика в твърдостта на "инструмента",едно е на 20+,30+,друго е 65+.И в оргазмите има разлика.

# 136
  • Варна
Човекът на 65 г. вероятно се концентрира да задържи ерекцията, няма време да се занимава с любовни игри и подобни. Той си е презрял и полегнал, а не зрял и улегнал. Авторка, това което искаш го искаш от грешното място. Този мъж за приятел, за другото си требе по- млад петел. Simple Smile

# 137
Королева
Хах, лятна вакснция от интимности малко, че много се празнува в България. XD

Иначе не празнуваме всички празници, така че сметката ме е точна. Но снощи ме посъветваха да говоря с него директно без намеци шеги увътнаия... Така, че не знам какво коментираме още. При положение че 2 коментара над вашия получих същия съвет.

И все пак благодаря на всички за бързите отзиви, имам си едно на ум за потентноста на тази възраст.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 21:14 от Happytoo

# 138
  • София
Сложи си още 99 и не се самозалъгвай.

# 139
Чакам с интерес каква ще развръзката. Rolling Eyes

# 140
Чакам с интерес каква ще развръзката. Rolling Eyes

Следваща тема, как да го зарежда въпреки, че го обичам? XD
Шегата настрана, не вярвам да се стигне до там Simple Smile

# 141
  • София
Ние вярваме, за какво сме иначе Mr. Green

Шегувам се, ама карай изи с тоя човек. Това е истината и трябва истински да я приемеш, вече вътрешно я знаеш.

# 142
Той няма да се промени, Ти ще решиш каква ще е развръзката. Има асексуални хора, на които не би им пукало, но този случай май не е такъв.

# 143
Той няма да се промени, Ти ще решиш каква ще е развръзката. Има асексуални хора, на които не би им пукало, но този случай май не е такъв.

Определено не е Асексуален, щом си иска...  че и по 2 пъти отпада товс с възрастта че да не може и тн...  Иначе това че се раздава по празниците е пример че явно можело. А факта, че за любовната игра за която не ме послуша как трябва да бъде вместо да се просне като труп и да чакам ме накара да споделя историята си, понеже очевидно не знам какъв е подхода но явно трябв да пробвам директно... Също съм забелязала както в по-горен коментар се твърди, че инструмента не бил твърд... Смисъл това става след първия път като свърши и все пак има слили да си иска още... И аз нали явно го бслужвам само...

# 144
  • София
Да разбираме ли, че на празниците пийва?

# 145
Нямах предвид него, като говорех за асексуалните хора.
Той не е асексуален, истината е, че не иска да се постарае. Дали му става няма общо с това задоволена ли си. Така или иначе голям процент от жените не успяват да получат оргазъм само чрез вагинален секс (според статистиката), но от описаното съдя, че не се вълнува особено.

# 146
Да разбираме ли, че на празниците пийва?

Не пие и не пуши. Дори съм се чудела да не би да има друга, понеже води активен живот, бяха кара колело... Смисъл запазен мъж е, и дори пред очите ми студентски са се провали да го свалят като не знаят че сме заедно разбира се...

# 147
  • София
Не знам каква е тогава причината за палавото настроение само по празници.

Обясни му хубаво за твоите нужди, ама хубаво. Не мисля, че е егоист, мисля, че е старата школа и кара на мисионерската. Френска прави ли?

# 148
Хапиту, прочети пак внимателно. Има разлика в твърдостта, а не че му е мек, както има разлика и в гърдите. На 28 г. са стегнати, ама на 65г. не са. Бръкни в гащите на мъж на твоята възраст и ще разбереш разликата каква е. Чети кат хората бе момиче.

# 149
Не знам каква е тогава причината за палавото настроение само по празници.

Обясни му хубаво за твоите нужди, ама хубаво. Не мисля, че е егоист, мисля, че е старата школа и кара на мисионерската. Френска прави ли?

Не обича да прави, смао 2 пъти ми правил, и казва че не му е от любимите. От тогава не съм искала.

Общи условия

Активация на акаунт