Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 803
  • 363
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Rocstar, това в подкрепа на коя теза е? Сериозно. Отишли са си млади-млади, или да си прави сметката авторката?
 Все пак мисля, стига се гъбаркахме, а?

# 121
  • София
Авторката с тоз апломб - обвинение решила ли се е на крути мерки или изпуска само парата?
Щото в една друга тема 40 г разлика ги пробутва като розово масло Heart Eyes

# 122
Ако жена ми чете тука - от сега и казвам - ако ги докарам до 65, отивам си за риба и хич не ми пука кой колко задоволени нужди имал, за рождения ден освен китка какво друго се очаквало и колко тека правил султана на Бруней на осмата си жена. Ако иска да я обухам на 66 (на карти) проблем няма.

# 123
Да се върнем на темата -65 годишен мъж е егоист, мързи го и не задоволява авторката, която е на 28. Пита се, как този застаряващ пенсионер дa стане по-ентусиазиран и поне от втория път да я задоволява? А, отначало , преди 7 години я е задоволявал?

Точно Simple Smile

# 124
  • София
Авторката, времето върви напред, не е в застой. Човекът иска да се отдаде на мързел и да си стъпи на годините.
Ако ти си си въобразявала друго - сори.

# 125
Авторката с тоз апломб - обвинение решила ли се е на крути мерки или изпуска само парата?
Щото в една друга тема 40 г разлика ги пробутва като розово масло Heart Eyes

За пореден път казвам само секса ни куца еднолично, за него си е ок и няма проблем с ерекцията а наистина се държи егоистично. Затова съм го поднесла като розово масло, и дори съм уточнила че има и по-важни неща от секса но не го изключвам по вабност.

# 126
Всичко е наред, просто той е егоист и не му пука, че си незадоволена? Но иначе се разбирате и много Те обича?

# 127
Tи, май, не схващаш и от ирония, освен от всеизвестни житейски факти. Пиша бавно, дано този път ме разбереш -мъжът е на 65 години, не на 28- малко трудно ще те задоволява. А, ти можеш да си въртиш твойта плоча, колкото искаш.

# 128
Ама какво значи "секса ни куца еднолично"? Инфантилно ми звучи. В нормалните връзки, ако на единият партньор не му харесва, секса куца и за двамата. Когато наистина те е грижа за някого искаш и на двамата да ви е приятно. Никак не е кеф да правиш секс с някой, на който очевидно не му харесва това което правиш. Такова отношение е показателно за връзката като цяло, не само за креватните упражнения.

И вземи влез в реалността малко, човека е на 65, не може да искаш да се държи като млад жребец. Това, че го вдига не значи, че всичко друго му е наред.

Редакция: Забравих да добавя, дори проблема настина да е егоизъм, на тези години не можеш да го промениш. Или го приемаш такъв, какъвто е, или си тръгваш. Това е.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 19:40 от Tessaria

# 129
  • София
На 68 години по-малко егоист няма да става, ще става повече.

Като не ти е важен секса, какво искаш от човека? Одтави го да си лежунка, завъртай по някоя св....манджа и готово.

# 130
Всичко е наред, просто той е егоист и не му пука, че си незадоволена? Но иначе се разбирате и много Те обича?

Да разбираме се и много ме обича и аз него. Но за останалото не съм сигурна дали грешката не е в мен като му казвам нещата тактично и дори незнам защо е такъв егоист, инае съм отбелязала с други думи, че по празниците се раздава през другото време се държи егоистично. А не че само по празници вдига самолета... А темата може да е неясно написана, на момети грешно да съм се изказала, но я прочетох само веднъж преид да я пусна, а е редно да съм си направила чернова и д ами е систематизирано всичко в главата и чак тогава да публикува каквпто и да било. И помня, че като чухте за разликата в годините от някого почна слуха че не му ставало заради това и всички почнаха....

# 131
Ам ай вземи му го кажи нетактично, че човека ще си замине докато се наканиш.

# 132
Все бях чела луди жени,ама това е върхът!Човека е на години,какво очакваш от сега нататък?Ако ти е толкова ценен,свиквай или си намери млад любовник.

# 133
Авторке, на 65 е. Чувал е, че и жените получават оргазъм и не, не Те обича, ако може, а не Те задоволява.
Знам какво е да се влюбиш в мъж на години, но знам и колко много усилия полага същият мъж, за да не ми липсва нищо - емоционално и физически.

# 134
Ами то в България всеки месец има празници. Щом по празници се раздава, не е толкова зле. Единствено сега предстои лято без оргазъм, но пък преди това е Гергьовден, след това е 24-ти май. Септември от 6ти пак се почва. По Коледа пък няколко дни. Имаш и рожден ден, вероятно и имен ден. Свети Валентин и 8-ми март. На първи април, на шега, може и два оргазма. Великден пак няколко дни.
Покрихме цялата година. Супер сте си!

Общи условия

Активация на акаунт