Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 815
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
Кой 65 годишен свободен ще върне 25, 30 годишна… Не мисля. Щом му връзва.

# 226
  • София
Абе, Ан-Никол Смит ли беше една девойка, лека й пръст, дето на 26 се омъжи за един 87-годишен милионер. И това в щатите, дали е педофилия? Интересно, според примадоната - ако той е на 18, а тя на 10 - сигурно Не е педофилия, ама точно си е.
След 18, в щатите понякога и след 21 г., се предполага, че си достатъчно зрял, за да правиш каквото правиш, стига да е по собствена твоя воля, а не по принуда, насила, чрез измама или заблуждение.

Щото по логиката на примадонката, той Макрон е в мрежите на педофилията, Не е ли?

# 227
Макрон е геронтофил, не педофил.

И в случая на авторката няма никаква педофилия.

# 228
Не знам какво се учудвате толкова, в тия среди е силно разпространено тва. Както знаем студентките втори курс винаги са на 20, тук просто авторката се е поувлякла, а дедо явно е поостарял да сменя. Не бих се учудил както не си афишира връзката даже да си има и жена, или да забива по някоя студентка като бонус.
Бях писал преди време, един такъв се точеше на жена ми, бяха с подобна разлика, предлагаше кариерно израстване срещу секс. При тва доста настоятелно, хубаво че от службата на жена ми взеха мерки, та не се наложи да му намествам кокалите

# 229
Мдааа, и аз пропилях такава възможност, с цената на развалени тристранни партньорски отношения и обяснения пред строя защо тъй стана…
Само че в подобни ситуацийки, възрастта не е фактор, а чиста случайност, особено с подмладяване на овластяването.

# 230
Каква педофилия ви гони хора.
Тя не е на 15 години.

# 231
Авторката нищо не споделя вече - говори ли с него, ефект има ли. Престоят три почивни дни, някаква подготовка сигурно тече. Flushed

# 232
Е утре е празник все пак Joy

А пък "педофилия" се отнася за сексуално влечение у полово съзрял индивид към полово несъзрял такъв. Демек деца преди пубертета. То нали точно това е извратеното, че са несъзрели, това привлича педофила. Затова е и психично отклонение, не само сексуално. А тук няма как да е педофилия, тъй като авторката отдавна е полово съзряла.

# 233
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е утре е празник все пак Joy

А пък "педофилия" се отнася за сексуално влечение у полово съзрял индивид към полово несъзрял такъв. Демек деца преди пубертета. То нали точно това е извратеното, че са несъзрели, това привлича педофила. Затова е и психично отклонение, не само сексуално. А тук няма как да е педофилия, тъй като авторката отдавна е полово съзряла.
Полово е съзряла, но психически и емоционално дали?

# 234
На 28 години незряла?!? Това ме подсеща за темите, започващи с "харесвам едно момче", в които момчето е на 35...

# 235
Съзнанието за младост ни държи дълго ... Grinning

# 236
Авторката нищо не споделя вече - говори ли с него, ефект има ли. Престоят три почивни дни, някаква подготовка сигурно тече. Flushed

Толова се забавлявам със спекулативните теории тука, че чак не ми се споделя нищо XD Пък и никой нищо не ме е попитал, освен дали има деца и внуци... в предвид възрастта как мислите?

# 237
Ето, аз питам - говорихте ли и какво се случи?

# 238
Ето, аз питам - говорихте ли и какво се случи?

Нбързо се научи как се използват пръстите...  Но и дума да не става за орална XD

# 239
Rolling Eyes Ако за Теб е важно, няма такова нещо като "и дума да не става"...
Щом Ти можеш, той също може. Ако не иска, светът е пълен с други мъже 50+,които не живеят в Средновековието.

Общи условия

Активация на акаунт