Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 813
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
Що не иска да прави орална на теб? Все пак, за да получи трябва и да даде😉полагаемото.

# 241
Що не иска да прави орална на теб? Все пак, за да получи трябва и да даде😉полагаемото.

Не му било приятно, иначе си въобразява, че умирам от кеф да му правя XD Обаче бързо се пали и реших да му спестя, да не вземе да се заинати... Grinning

# 242
Хапито, ако бях на твое място ни секс ще види, ни св*рка. Че запали и ти де, заинати се. Кат млад човек си имаш и ти своите нужди я.

# 243
  • Варна
Тепърва да учиш възрастен мъж на сексуални неща, да му разясняваш "как се ползват пръстите", да си незадоволена постоянно, да ти отказва орална, защото "не му е приятно", НО да държи ти да му правиш на него... Смяташ ли, че всичко това въобще си заслужава, особено за отношения със съмнително бъдеще?!
За мен като цяло, тази огромна разлика в годините е безкрайно гнусна, ама хора разни. И все пак авторката ако сложи картите на масата и направи + и - на цялостната картинка, ще види, че пропилява хубавите си години с компромисен секс  Sad

# 244
Всеки мъж може да бъде научен, ама туй нащо се е запънало да иска и край.

# 245
  • София
Секса не се учи, идва ти от вътре.
На тоз нищо щом до са не му е дошло...

# 246
Идва ти, ама не с всеки/всяка.

# 247
  • София
Аха, тя е куцата, че не ще да лиже котенца hahaha

# 248
Да се върнем на темата -65 годишен мъж е егоист, мързи го и не задоволява авторката, която е на 28. Пита се, как този застаряващ пенсионер дa стане по-ентусиазиран и поне от втория път да я задоволява? А, отначало , преди 7 години я е задоволявал?

Точно Simple Smile
Ох, не бях влизала в темата и какво сега... Ама наистина ли е на 65, а ти на 28? Не че не си е твоя работа де.... Но да смята, че той за теб е дар божи и да не те удовлетворява, но пък той да е доволен напълно... и ти да му цепиш басма и да не смееш в прав текст да си кажеш.... Ей, момиче, не те разбирам. Гледаш да не го изпуснеш, че да не го грабнат студентките? Scream На тези години можеш да имаш почти всеки мъж на планетата, а ти стоиш неудовлетворена с този убавец.
Не четох цялата тема, много е набъбнала, може да не съм доразбрала нещо.

# 249
  • Варна
Абе наречете ме крайна, ама ако трябва да се моля някому да ме желае, то по-добре без него да я карам. Grinning  Не ме ли гледа, все едно, че ще ме изяде с парцалите, не виждам ли нон-стоп страстта му към мен.. за чиЙ ми е ?! Grinning Незадоволена и кисела мога да си бъда и сама, макар, че и тогава има помощни средства, които ще направят живота една идея по-сладък.    Rolling Eyes People No Good

# 250
Има нещо много сбъркано тук. Обикновено в такава конфигурация дедковците се раздават до последно, от страх да не загубят младата плът.
Този очевидно няма такива страхове, а точно обратното. Младото момиче, се съобразява и свива, за да не му е на въпреки.
Направо не ми го побира главата.

# 251
Има нещо много сбъркано тук. Обикновено в такава конфигурация дедковците се раздават до последно, от страх да не загубят младата плът.
Този очевидно няма такива страхове, а точно обратното. Младото момиче, се съобразява и свива, за да не му е на въпреки.
Направо не ми го побира главата.

Така е понеже е свикнал с млада плът. И като цяло все такива му се натискат. Не съм му първата но се надявам последната Grinning. Казвал ми е, че не иска жени на неговата възраст понеже почвали да говорят ама децата и незнам си къде учили  работили... Снимките им.. Приема го за бабешка работа/надявам се да няма засегнати от някакво мъжко мнение Grinning/ И не е преподавател а има 2 къщи за гости в които пуска студенти, дори ми беше споделил за едни случай в който са го търсели в тях посред нощите само за секс... И мен главата ми не го побираше, но едно от леглата в апартамента му (преди да го хвърли) нацисти си беше счупено и то дъските които държат матрака, че беше купувал само дъски колкото да седи естетически понеже стаята не се ползва.

# 252
  • USA
А ти къде живееш..само не казвай в една от неговоте къщи за под наем...

# 253
Абе въобще авторката получава, каквото е заслужила Grinning

# 254
А ти къде живееш..само не казвай в една от неговоте къщи за под наем...

С него разбира се, но не го чувствам като мой дом, след като не знам колко е водил там... Освен мен

Общи условия

Активация на акаунт