Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 795
  • 363
  •   1
Отговори
# 255
  • USA
А като живееш с него как те приемат децата му, внуците.Събирате ли се за празници?

# 256
А като живееш с него как те приемат децата му, внуците.Събирате ли се за празници?

Внуците и децата са при майка си и родата в Русия XD. Бившата му ужена не е българка Simple Smile))  и не се налага да знаят за мен.

# 257
Да не съм черногледа, ама ако след седем години децата му не знаят за вас, или не си единствената, или не си последната...

# 258
Може би е старомоден.
На 65 години , по неговото време оралната любов от мъж към жена е била табу...
Май тепърва ще трябва да се научи и да влезне в модата , щом иска млада жена , ще трябва да е модерен
Кажи му , че няма от какво да се притеснява и че няма нищо сложно.  Покажи му как ти харесва да те ближе.  Охкай,  пъшкай,  след това му отдръпни главата от между краката ти и започни да го задоволяваш орално с голяма страст ..
Покажи му , че така много се възбуждаш докато те ближе и че ще получава по хубави свирки

# 259
Да не съм черногледа, ама ако след седем години децата му не знаят за вас, или не си единствената, или не си последната...

Не виждам смисъл да знаят за мен, коя съм аз в тяхното семйсто и живот? Пък и не харесвам руснаци, нищо лошо към тукашните смесени бракове и тн, но там са ми надути жените :д

# 260
Смисълът е, че ако беше някоя в неговия живот, щеше да каже на децата си.
Давам Ти пример - в момента, в който казах "да", бяха уведомени деца, родители, брат, приятели, че и гаджето от времето, когато е бил в казарма...

# 261
Дедо ти тепърва няма да се научи на похвати от оралната любоф...ма ти как стоиш с мъж дето не те задоволява и то 100 годишен, направооо акъл не ми го побира.

# 262
  • Варна
Аз съм изключително объркана.
 Значи преди ти е давал секса, от който си имала нужда, но в един момент е спрял? Пишеш, че бил голям коцкар, сменял момиченцата, лягал си с много и с различни, а сега го описваш като слаб, дори никакъв любовник?! Ами значи, вече не го привличаш и стои с теб от свикване. Няма какво да му правиш намеци. Той явно вече иска нещо ново.
Другото, което ме обърква, е че сте не малко години заедно и не чувстваш мястото, в което живееш с него като свой дом, не познаваш семейството му.. а искаш да си "последната"?! Ами - няма да си. Grinning
И въобще какво правиш с този човек? Въобще вие имате ли еднакви интереси? Той е богаташ, нали? Иначе просто не виждам никакви допирни точки, за да държиш толкова на него.
Извинявай, ама 28 годишна мацка, в разцвета на силите и женствеността си да търси съвети затова как на дядото не му се прави секс и не те задоволява..
Цялата история е мега странна.. Grinning

# 263
Охх темата стана гротеска или направо голЕм криндж, по модерному

# 264
Смисълът е, че ако беше някоя в неговия живот, щеше да каже на децата си.
Давам Ти пример - в момента, в който казах "да", бяха уведомени деца, родители, брат, приятели, че и гаджето от времето, когато е бил в казарма...

Ами аз за 7 г още не се е налагало да казвам да, сигурно не вижда смисъл от брак на таиз възраст... И пак в ситуацията ще бъда никоя в очите на семейството му, макар и да са разведени.

# 265
Работиш ли или си зависима от него?
Как се виждаш след 5 години с него? Някакви мечти, стремежи и пр. имаш ли?

# 266
Дедо ти тепърва няма да се научи на похвати от оралната любоф...ма ти как стоиш с мъж дето не те задоволява и то 100 годишен, направооо акъл не ми го побира.
Аз пък се чудя, тя как му прави Св*рки...брррр

# 267
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък се чудя, тя как му прави Св*рки...брррр
С уста? С леко отвращение? Знае ли човек...

# 268
Що не иска да прави орална на теб? Все пак, за да получи трябва и да даде😉полагаемото.

Не му било приятно, иначе си въобразява, че умирам от кеф да му правя XD Обаче бързо се пали и реших да му спестя, да не вземе да се заинати... Grinning

Имаш пълно и неотменно право ти да диктуваш условията.
Бързо ще смени регистъра.
Това е използвач, казах го вече.
Друг е въпросът колко още ще ти продължи търпението.

# 269
Не разбирам защо трябва да са запознава със семейството му . Тя има връзка с господина , а не с децата му ... по - добре далеч от родата,  че понякога правят много проблеми особено в такива случаи , където има голяма разлика между двойката  .
А и едва ли мъж на 65 ще подписва брак ..

Общи условия

Активация на акаунт